joi, 3 noiembrie 2011

co(n)toare patriei

sau: "minte'ma frumos!" 

azzz am sa crestez in grinda -
gios din cui acum, oglinda!
baba-i dusa-n sat!
cu doru?
tot nu'i si(n)gur porcu şoru'?


am facut o poza - ca sa mi'o atirn in tinda - cu senzatzia de catifelare pe care mi'o provocat'o nooa jucareaua menita sa'm arate necontenit - si'n proportzie de massa - ca nu's singur pa pamint, desi ginisem alta, la fel de neverosimila, cu fo noozeci si ceva de vrabioi care'm survolau, concomitent, cuibusoru' de nebunii in care io insumi intru din ce in ce mai rar...
pentru
ca
tot mai
GROASA
la curu' meu 

si nici "chemare" nu mai am,
de cin' am cam ramas orphan de coledgi pa ramura (iodoologica) 


in schimb, altzii, pe care nici nu stiu cum sa'i mai numesc, minatzi de absconse porniri, imi cotrobae p'in debaraua, de la origini pina'n prezent, cu o consecventza demna de mila, daca nu de cauze 'ntr'adevar "bune"!
in principal "astia" doi 
(mai sint  si altzii, da' p'astia ii "remarc" aproape de fiecare data cind intru):

bai, voi n'avetz nimic de facut p'acass?
pentru ca n'am rabdare - nici interes - de a confrunta diversele listutze de la gramada de contoraşe cu care mi'am 'mpopotzonat bloaga (care o fac, printre altele, sa se miste ca ochii mortului) - si care listutze niciodata nu corespund una cu alta - n'am idee nici macar din ce "locatzie" sau de la ce aipi intra putzinii care mai lasa cit'un comentar, pe ici - pe colo (in afara de - sa zicem - sareinochi care stiu sigur ca'i din cluuuuj!).

nu stiu - sau n'am aflat io - ca "platforma" blogger sa aiva posibilitatea sa'mi afiseze aipiurile or aidiurile de mail ale (pe)trecaretzilor, cum habar n'am cum sa'l fac pe d'l goe sa nu mai intre la spam, acest din urma lucru punindu'ma cel mai tare pe ginduri, aratindu'mi ca d'l goe ori e "ceva", ori mere undeva...

da' daca tot mere, sa'i spue, dom'le, si lu' avepe cum face, ca banui ca'i foarte 'nteresat de chestie!

in schimb, din statisticile bloggerului aflu' alte felurite surse de trafic f.f.f.f. simpaticutze, pe care nici p'astea n'am reusit sa mi le essplic de nici o culoare (hai ca blogary nu intra aici, ca s'ar prea putea ca p'acolo sa'mi fi lasat  frodata icrele):



cum aflu ca's vizitat cu o frecventza remarcabila (aproape'n fiecare ziulica) de pe la maicutza noastra rosie'n gitzi, lucru pe care nu reusesc sa'l verific din nici o alta parte, pentru ca nici macar din intimplare n'am zarit p'in alte statistici f'un rusnac intrind p'aici (cum adineauri vazusem c'a intrat unu' din taipei!)

sa fie rusia tot "cu noi"?


8 comentarii:

Anonim spunea...

io's si(n)gur din cluuuuj?
si dau si-o bere daca sunt vizitat la orasul de domiciliu.

Lilick Auftakt spunea...

Hai ca pe mine ma stii. Ca eu intru de la mine si sunt din Bucuresti. :D

Si pe mine ma amuza acum trei ani sa ma uit la fiecare: cine intra, de unde, pe unde se duce, cand vine de la serviciu, sau daca intra de la serviciu sau de acasa, si tot felul de chestii din astea. Dar acum nu mai uramresc nimic. :) Nu vad rostul...

Shadow spunea...

Dragule
eu te vizitez cat pot de des. Cu toate scripturile matale posibile si imposibile. Nu stiu daca sunt singurul din Franta sau nu dar informatia de ip s-ar putea sa-ti dea din State sau Canada uneori. Ca pe acolo "vietuieste" proxiul nostru mult iubit.
oricum nu e mountain view.

jderu' spunea...

Rusia 129 !!! V-au luat în cătare, Domn'Niku! :)))
http://www.youtube.com/watch?v=a1LYXfFVFlg&feature=related

niku_elektriku spunea...

@sareinochi
ia nu ma mai amenintza matale cu berea aia, stii?

ca, oricum, pa la cluuuj n'am drum secolu' asta :((

niku_elektriku spunea...

@lilick

matale, in schimb, ai sufitzientzi coledgi, asa ca'tzi da mina!

niku_elektriku spunea...

@shadowe

daca nu'i mountain view, tot dejaba!

niku_elektriku spunea...

@jderu'

uaauuu!

brejniew!!!

cuuul!

parc'am fi pe vremea lui cu brejnevismu' bocassian!

Trimiteți un comentariu