miercuri, 9 noiembrie 2011

nu va suparatzi,
nu cumva putezi
sa va spalatzi
pe cap
cu partidu' asta 
al dumneavoatra
al primarilor? 

aflu cu mindrie proletara, de pe blogu' tolontanesc, despre retzinerea premarului carele este apostu, de la cluuuj, pentru, mai mult ca probabel, gresala capitala d'a reusi sa construiasca farfuria zburatoare clujjjj arena la un pretz de freo patru cinci ori mai mic decit gramada de betoane nespoite care e pe cale sa devie nou' cadoo pe care'l face mista' oprescu lu' jiji natzionalu, in numele comunitatzii de papagali stelisti.

pentru ca'i prilej de pita alba de mincat pentru deontologia sa tolontan, ramas in pana de subecte de la moartea poltica patzita de madam ritzoaica, ca de patinoaru' de la brasov cre' c'a ramas ca'n gara, ca si ala o esit prea eftin la cit s'ar fi putut fura, il rog respectos pe dom giurnalist sa'si continue tacerea philosophica in legatura cu pretzu' monstruos al stadionului din bucale precum si in legatura cu anchetarea mafiotzilor de la federatzia romuna de folbal cu nasturi.

daca mai poate, il rog sa'i mai ee niste 'nterviuri la fel de reverentzioase ca asta lu' nasi'su mircea sandu.

de asemenea, il felicit pe aceasta cale pe presedintele romuniei pentru initziativa lui clarvazatoare d'a transforma pedeu', actualu' pedele, 'ntr'un partid al primarilor fosti, actuali si viitori cercetatz penal!

2 comentarii:

six spunea...

Ca sa nu se zica ca nu-i justitia libera si cinstita!
Da ce face Boc acum? Ii aplica criteriile lu' Macovei si-l trimite acasa sau il reevalueaza pana cand nu e condamnat definitiv si irevocabil?

niku_elektriku spunea...

@six

si tu acuma!

nu se face sa demobilizezi elementele tinere, valoroase, gen falca, gen apostu, gen solomon!

iar cu monika, parca cazusem d'acor' ca o tzin in vitrina ca sa'i incaseze procentele... care, din pacate, nu le are, ca n'are de unde intr'o sotzietate fara printzipuri ca a noastra.

ps

felicitari pentru articolu' cu rmgc!

bag miine dimineatza o citare catre el, la care n'o sa adaug nimic, pentru ca ai cam spus tot (si bine!)

Trimiteți un comentariu