luni, 21 noiembrie 2011

protest personal indisolubil si ombilical
legat de pamblicile lu' rumburak,
printre multe si marunte altele

pentru ca alistar urla labe unu, in calitate de "contribuabil", mai tare decit cei trei rumburaci care vor sa'l suspende de atza pulii pa diktator, precum si din motiv c'am aflat abea acu' cum se numeste ultima mo(tza)tziune de ce(n)z(ariana)ura a opo(-sopo-)zitziei ad-hoc (h)unite ne-adormite, inca, care incearca (si reuseste!) sa ma eclipseaza  chiar si pa mine p'in tentativele lor de humor "de camera" chinuit (pe) care n'am sa le (pe)trec nici de data asta dincolo de titlu, de sila, de mila, de clanu' udila, imi declar retragerea in frica de penibil pina la o data care cine stie daca se va mai anuntza ulterior.
pedelei, tzinetzi (calea) dreapta (vind servicii in conditzii negociate amiabil)!


4 comentarii:

Anonim spunea...

cumpar, bre, cumpar...
http://sareinochi.com/2011/11/21/usl-mai-pune-de-o-suspendare-pe-principiul-asta-are-asta-n-are-asta-i-aia-marcatoare/

Radu Humor spunea...

Cineva imi spunea ca-n ziua de azi doar imbecilii mai sustin kktul asta de guvernare ce-l are ca motz pe basescu, sau cei aflati la putere.
De unde pana unde te dai si tu de ceasul mortii ca nu cumva sa plece dictachioru, ca dupa stiinta mea nu faci parte nici din prima, nici din a doua categorie ?!
Se pare ca o mai fi si alta pe care am sa incerc s-o descopar.
Numai ca mi-e teama ca o sa regretam amandoi....

Anonim spunea...

ioi, mai, Neamul lui Tenes Curcanul - iar iti vorbi neuronul de unul singur si, lasat nesupravegheat, ai inceput sa te-mprastii pe bloguri?

eugeni spunea...

Nikule,
Nu ne lasa, io care te citesc ca pe sfanta liturghie dimineata si sara (mai putin martea si vinerea ca's zile de post) sunt debusolat si nu mai am directiune.
Unde'mi esti ca te napadira gandacii (vazui numa unul pana acum da este soi da'ala rau care nu se da batut nici cu papucul in cap d'apai cu vorba buna si inteligenta). D'ala PSD'ist care vroia sa ne baje pe gat pe un prost si obrazinic acu fo 4 ani si ne 'njura ca nu l-am votat. Ce ma mira acu' este ca nu'i tace dreaq gura

Trimiteți un comentariu