miercuri, 28 decembrie 2011

update (tot despre neamtzu!):
lazaroiu mai tare ca basescu?!!!

ajung la concluzia ca base'i la "scula" lu' zapadoiu (ce "grad" o avea?) si nu invers, dupa cum vad ca's abordatzi in secventzele de mai jos din ultimu' interviu al lu' mihail neamtzu, de care am dat intimplator.
eram in stare sa'mi torn cenusha'n cap, dupa cit ma "racorisem" in urma vorbelor spuse de d-l  neamtzu la adresa lu' base si a sherpariei pedele+unepere=love(le).
chiar "a lovit", dom'le!
dar a venit vorba si de zapadoiu si a lui noo alba ca zapada uneperista spiru haretista, la care d-l neamtzu avu "retzineri inexplicabile"!
daca se mai gindeste (de d-l neamtzu vorbesc), si, drept urmare, renuntza la tutela lazaroiu-iana, dac'o invita, politicos, pe MONICA MACOVEI sa vie'n partidu' care urmeaza a se'nscrie la trebonal, birjar, oferindu'i, fireste, locu' din fatza, ca unei ADEVARATE DOAMNE (de fier!), eventual suindu'l, din mers, si pe d-l cristi preda, si - de ce nu? - pe toader paleologu, io promit ca ma'nscriu la ei, desi nu stiu la ce o sa le foloseasca!
n'am vazut emisia de la 'nceput asa ca nu stiu daca s'a referit la tema alegerilor "comasate", care's o mare porcarie, inclusiv din punctu' lor de vedere, daca vor sa participe, ca ei (noua republica, adica) n'or sa fie capabili s'atraga nici macar motanu' lu' solomon, d'o pilda, sa se'nscrie in partid!

mi'a placut ca, referitor la rosia montana, a sustzinut nevoia unui referendum NATZIONAL (nu LOCAL, cum zicea basescu!), premers de o dezbatere "serioasa" de sase luni! 

e "fezabil" asa!

7 comentarii:

ElCucui spunea...

Am văzut și io meciu, domnu Niku, da mi s-a părut că l-au cam ciuruit pe dl. Neamțu. Un gol mare a luat la întrebarea dacă se va alia cu PDL. Deci și cu UNPR. Dar cu USL? A zis că-și va negocia alierea. Răspuns greșit, mai ales după ce a ridiculizat cele două mari alianțe stânga-dreapta.
Gol clar și la Roșia Montană. Care dezbatere?! Aia pe sponsorizări?
Un sac de goluri la discuția despre implicarea președintelui în Justiție. Ăla de chinogramă cu investitorii americani etc.
Și eu țin cu Neamțu la alegeri, îmi doresc să intre în parlament, dar trebuie să recunosc că Marian & Lupea și-au dorit mai mult victoria.

niku_elektriku spunea...

@el cucui

'nseamna ca m'am uitat la alt match!

si ala doar la a dooa repriza.

"m'am shockat" vazind cum "s'a dat" la dikta, fara a avea curaj sa zica nici pis de latura bondreasca a zapadoiului.

"orz" sa fie, ca ginsaci is destui, vaz!

niku_elektriku spunea...

iar mircea marian degeaba face giumbuslucuri, ca nu'i prelungeste nime' contractu', cum nici pe cristian cimpeanu nu cre' sa'l mai vaz comentator invitat pacolo, dupa ultimu articol din "rl"

ElCucui spunea...

Haoleo, gol valabil și la faza cu Bondrelli. Nu-i nimic, a fost un meci-test în care experiența și-a spus cuvântul. Consideram inevitabilă confruntarea, acum cred că e prea timpurie.

niku_elektriku spunea...

@cucui

n'ar trebui si neshte oo pentru o confruntare?

ElCucui spunea...

dom Niku, nu cred că e momentul. Păi ce facem? Defilăm cu icoana Monicăi Macovei ca să atragem mai întâi electoratul partidului în care, deocamdată, dânsa e vicepreședinte? Nu avem destul bazin dezamăgit la PNL? De ce nu începem cu ăla?
Deși ar părea mai simplu să dai cu oo în Băsescu nu e deloc! Concurența e mare pe proba asta și are aruncători mai dibaci. Nu prea poți să te remarci.

niku_elektriku spunea...

@el cucui

tocmai, io cre' ca e culoar liber pentru aruncaretzi cu oo rezonabili

Trimiteți un comentariu