marți, 3 ianuarie 2012

goagal (si nu numa'),
ma monitorizezi, si'm pare rau,
sa'm bag stick-u'n slotu' tau:
pledoarie pentru un cnsas al internetului
(atunci cind ne'om vedea ceafa!)

de luni bune ma iluzionam ca am neshte "admiratori" tainici care, din diferite zone ale gloabei planetare, nu pridideau sa intre, cu o perseverentza demna de invidiat, aproape zilnic, si sa'm acceseze zeci de postari, de la origini pina'n prezent, si sa'm stee zeci de minutzele pretzioase acolo, care, cumulat, ar da zeci de ore pe luna, nu pe pamint.
mountain view, din ultimele zile

mountain view, din seara asta, si'm pare rau ca n'am putut sa dau lista completa a postarilor accesate, ca'mi depasea capacitatea print screen-ului de a le cuprinde
pina acu's citeva zile, cind, intrind io p'o pagina de rank, vazui care'i traba cu mountain view-u' asta
probabil c'acolo se afla unu' din serverele blogger, lucru care'm era completamente strain pin' acu', si care nici nu m'ar fi 'nteresat daca nu reintilneam numele unor localitatzi binestiute "din contoare".

de aici n'a fost decit o formalitate sa ma uit la localizarea aipiurilor respective, ca o confirmare indiscutabila ca goagal/blogger imi cotrobaie temeinic, pentru motive care'm ramin absconse, p'in debara...




da', de aici pin' la pig-pongu' trans-atlantic/pacific spre groningen, "locatzie" la fel de perseverenta/agasanta'n  "monitorizare", ii cale mult prea longa
groningen care'si "paseaza" "ponturile"/poantele cu brussels hoofdstedelijk gewest


aparitzie de ultima ora, tot de azi (02.01.2012) seara, fi'nd council bluffs, un nou bluff goagal de mare respiratzie.



io'ntzeleg ca'i criza, si orice loc de munca in plus e o binecuvintare pentru cel ce inca'l mai poseda, da' situatzia, pa cuvint d'onoare, imi aduce aminte de shleahta de securisti (zeci!) anterebolutzionari care m'aveau "in vizor" la un moment dat, pentru neshte amarite de scrisorele d'amor pentru partid si popo'.

intzeleg ca astia de la goagal "investesc" resurse pentru nimic? asta dupa ce imi stersesera, la un moment dat, contu' cu totu', inclusiff ala blogger, ala iutub raminind asa?

atunci, zecile de mii de "securisti", de stat or privatzi, din tzara, ce'or mai face, ca si ei trebe sa pape o pita alba - nu'i asa? - si ce'i mai simplu decit s'o faca tot din astfel de "nimicuri"?

****************************
mai am unii din rossia, tot cu zeci d'accesari, pe care nu reusesc sa'i detectez, ca nu figureaza decit in statisticile blogger, in restu' fi'nd "invizibili", si unu' din poland, warsaw, mazowieckie, care, tot asa, "amor" mare, da' nu i'am gasit nici o asociatziune cu securistii de la goagal!

daca la cnas n'am avut chef sa ma duc sa'mi vaz dosarili, zau c'as face cerere, cu dop, pentru ale astora de la goagal...

are cineva fo' idee?

****************************

intzeleg sa'm inchid bloaga, dac'o sa am chef, ATUNCI CIND O SA VREAU IO, asa cum am renuntzat, repede, la face(nu face)book, nu atunci cin' vor priculicii din dulapele cu servere goagal, d'aia mi'am "exportat" gloaba in wordpress, asa, de sanchi!

****************************

update:



muclesss...

6 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Eu stiam ca asa e dar nu ti-am spus ca sa te agiti. :) Insa iti dau un sfat. Lasa FEEDJIT-ul. Sa vezi ce bine e sa nu te mai intereseze cine si de unde te viziteaza tacut. O problema in minus. :)

niku_elektriku spunea...

@ lilick

asta e o rabufnire a mea "de dreapta", pentru "eficientizarea" si "restructurarea" s(t)atului glo(a)bal goagal ,ca poate ei, au alta treaba si io'i retziu.

io dac'as fi in locu' lu' sergey si larry (fondatori goagal, dupa cum am aflat io abea acu', dind o "cautare" rapida tot pe motorashu' lor de cautare...) n'as plati pe cineva sa ma "monitorizeze" pe mine :((

Max Peter spunea...

Tot ce-i indexat de goagăl primeşte vizite de acolo. Mai ales dacă blogu' e pe bloggeru' lor. Dar se poate remedia printr-un cuvânt "magic" în headeru' paginii principale. Scrie ceva aici:
http://www.robotstxt.org/

niku_elektriku spunea...

@max peter

sa nu'mi spui ca ma shpioneaza doar robotu', ca fac depresie!

Anonim spunea...

Salut, pai robotzii au evoluat pe inalte culmi de civilitate. :)

niku_elektriku spunea...

@hronic,

asa bine am ajuns?

sa nu mai avem "onoarea" sa fim spionatzi macar de fi'ntze cu singe cald, care, barimi, astfel si'ar putea justifica bucatzica de cozonac pe care'o duc la copchii acasa???

pling dupa securistii "mei" dragi de pe vremuri!

Trimiteți un comentariu