luni, 2 aprilie 2012

domnului preda, cu dedicatzie;
domnului paleologu, cu consternatzie;
domnului baconsky, cu stupefactzie; 
domnului mru, cu constipatzie;
doamnei monica, fara gratzie!

draga domnule preda,
era, oare, nevoie (mama nievoie) sa va dee afara ca sa acceptatzi ca duduca e p'o mina cu diktatorele, asa ca, unde va scuipa ea, va scuipa el insusi in persoana?
pina in ultimu' moment, cind sfirsitu' deplorabil avea sa apara mai hidos decit in cele mai rele cosmaruri, era necesar ca sa acuzatzi, chiar si d-voastra, prea putzinu' basianism din pedele, desi personaju' in cestiune si'a pierdut, mai mult decit evident, busola, pe linga orice relevantza?

s'a dovedit ca frica de duduca, pe care n'atzi atins'o, pina in acest moment (doar v'a telefonat  si si'a  cerut scuze, nu?), nici cu o floare, nu v'a pazit, in nici un fel, pepenii.

asa atzi ajuns sa fizi dat afara de prigoana, desi d-voastra "v'atzi batut" cu o alta umbra.

va mai mentzinetzi optziunea de a vota catindatzii organizatziei conduse de respectiva umbra?

de'o pilda: pe negoitza (care'i da bani girla lu' prigoana, ca si multor altora), sau pe poteras care'i si intrece p'amindoi la un  loc?

la consiglieri nici ni indraznesc sa ma mai gindesc (stiu eu vreo doi, cu buget afisat - desi nu sint "oameni de afaceri" - care l'ar face sa lesine de invide pe obama!)...

***********************************
draga domnule paleologu,

baga'mi'as picioru' in ea de intelectualitate!

va rog, nu va facetzi de ris!

eu v'am luat apararea in multe ocazii, sa stitzi!

nu ma dezamagitzi!

************************************
domnule bacosky,

a se slabi!

************************************
draga domnule mru,

si d-voastra, domnule, ne chinuitzi degeaba?

*************************************
draga doamna monica,

acum sa va vad!


6 comentarii:

Shadow spunea...

Draga Nikule itzi "jur" ca "io" nu mi-s membru de partid nici macar de pdl. Ce naiba ai cu mine ? :-). Si mai jur ca nu m-am batut niciodata nici cu "mainile pe burta" cu dl Preda.

PS. Si cu ce ti-a gresit "sarmanul bako" daca din toata lista matale este unicul far' de "draga"? Intreb si io, nu dau cu parul ca nu am avut azi si nici un weekend vreme sa ma dau "tura vura" pe net? Am avut program de "liber impus" de catre juniori deh :-).

niku_elektriku spunea...

@shadowe,

"umbrele" lucreaza!

asa ca pe tine te'au spamuit, iar mie mi'au anulat un mesaj pe care tzi'l scrisesem si care era mai lung decit ce pusei in postu' propriu-zis...

mi'e lene sa reiau, asa ca rezumez spunindu'tzi ca sint nervos c'am trecut degeaba p'in viatza - dovada ca nu ma pricep deloc la oameni!

Anonim spunea...

@niku_elektriku

asa anonim cum ma aflu, vin zi zic:

domn' nikule, stii ce am gandit de la inceput. iata ce gandesc la sfarsit - cristian preda si monica macovei au intrat prea devreme in partideaua asta si ies prea tarziu; cristian shutuit, dna macovei, probabil, pe targa.

baconschi a nmai tradat o data grupul, cand cu congresul la care a tacut malk. cineva trebuie trebuie sa aiba ceva si impotriva crestin(ilor) si impotriva democrat(iei) ca sa mai astepte ceva de bone de la omu' acesta.

depre toader - s-a jucat prea mult cu,,, rolul de clovn de/in partid (inteleg, spre destinderea atmosferei) si acum rolul ii vine ca manusa. oriude ar migra, manusa il va urma. el nu va fi shutuit niciodata, dar nici nu va pleca fara o primarie, un sector vreun minister...

de la dl prim-ministru - mai asteptam. ce? nu stiu exact. dar ar trebuie sa stie ca lumea astepat si ca lumea e un pic mai larga decat duduca cu cocoseii de aur.

al lu' matale,
dt

Shadow spunea...

@nikule

carevasa zica m-au spamuit "umbrele" si pe matale te-au "anulat". Ale "dreaqu" umbrele astea. Compatizez deplin cu matale. Si eu am fost nervos si eu am trecut prin viata precum "gasca" si nu m-am priceput deloc la oameni :-).
Universul "ista" politic este mult prea mare pt puterile mele de "umbra pamanteana" raman sa ma pricep doar la oamenii din imediata mea apropiere.

niku_elektriku spunea...

@dom' tudoran,

aprob pozitiv!

asta nu ma face sa nu fiu cumva perplex atunci cind ii vad/aud/citesc p'o sumedenie de "pragmatici" de ambe secse politice dindu'le la cap cu "disciplina de partid" (care nu inseamna altceva decit consimtzamint la complicitate) celor nu mai stiu cîtor arhangheli ai 'telectualismului in politica de bud(o)a(r), care au mai ramas doar doi, pina la proba contrarie.

un "utecist" si'o "procuroare comunista"!

bleah!

niku_elektriku spunea...

@shadowe,

matale aveai, parca, orizonturi (nu "rosii", ca noi) ceva mai largi, asa ca potzi sa ne iei si "in balon", ca meritam cu virf si 'ndesat!

noroc cu fameglionu', vorba mata, cit o mai "tzine" si asta, domne apara si pazeste!

Trimiteți un comentariu