vineri, 27 aprilie 2012

MRU e "liber de contract",
il vretzi la STEOA?

iar "ne" joaca base cum vrea mushchii lui



oare muschii lu' ponta se reducl la urmatorii membri ai gubernului antena3?


  • Titus Corlatean - Ministerul Afacerilor Externe
  • Daniel Constantin - Ministerul Agriculturii
  • Mariana Campeanu - Ministerul Muncii
  • Andrei Marga sau Ecaterina Andronescu - Ministerul Educatiei
  • Dan Nica - Ministerul de Interne
  • Mircea Diaconu - Ministerul Culturii
  • Liviu Voinea - Ministerul Economiei
  • Dan Sova - Ministerul Justitiei 

8 comentarii:

Shadow spunea...

Nu tata mru ca si basea joaca la dinamo de ani de zile. La "tablagii". Nu la Steaua fie ea si a lui bebecali.
E drept in timp ce basea a ajuns antrenor mru este inca la tinere sperante, mereu tinere si mereu sperante. Aud ca mai da niste hotarari de guvern repede miercuri. Clar ca tocmai invata "jocul la offsaid".

iar tovarasu' antrenoru se roaga de ponta sa creasca salariile la nivelul 2010 pana la alegeri. Sa nu cumva sa il creasca aia de "capul lor" si sa se "uite" ca el "maritul antrenor" a stabilit asta. O fi "slabit grasu'" peste noapte.

niku_elektriku spunea...

@shadowe,

se pare ca's mai subtil decit mi'as fi dorit, pentru ca, se vede, nu cunosti cutuma de ultima ora a presii sportiste dimbovitzeano-tabloidala, adica, daca "se libereaza" f'un jucator mai de doamne ajuta, adincolo de genunchiu broashtii riioase inghitzite de politruci, imediat acesta este "propus" publicului larg consumator, stelist pin' in unghia mica de la picioru' si mai mic, cu formula folosita de mine in titlu.


asa ca ar fi cazu sa nu'i mai citesti doar pe dom' tudoran si pe lilick, mai pune si tu mina virtoala p'un ziar de sport, ceva...

acuma, linisteste'te!

gubernu usele sigur rezista pin' la alegeri!

mai 'ncolo, nu stiu, pen' ca vazui adineori niste imagini surprinse de la sediu' din modrogan, in care duduca urca zglobie scarile, 'ntimpinata de mista' falca, parca, ceea ce 'nseamna ca nu le'a pus nimeni pielea in batz pin' acu', ceea ce nu stiu cit de cusher e pentru usele, da' pentru pedeloi e groaznic, da', poate, salvator, ca' astia's "oameni grei", pentru "alte coordonate historice" eventual pentru dupe alegeri!

Lilick Auftakt spunea...

Basescu, MRU si Ponta joaca in aceeasi echipa. Sa fim seriosi..

niku_elektriku spunea...

@ brovo, lilick!

Anonim spunea...

@ niku_elktriku

ministrul dan sova este cel trimis la reeducare la muzeul holocaustului din washington pentru enormitatile debitate?

daca da, a se scuti...
daca nu, nu inteleg cine este... ecaterina andronescu...

pretinu' lu' matale,

dt

niku_elektriku spunea...

dom' tudoran,

nu ma astept ca dom' prim-secund ponta sa fie atit de fraer sa dea curs sugestiilor "emanate" din surse "intact", pentru ca, abea atunci, ar fi mincat.

chiar imi imaginez, cu mintea'mi putzina, c'are sa iasa cu un gubern neasteptat de "curatzel", spre surprinderea multora.

nu sint "fan", totusi, asteptind transferu' lu' mru la steoa (de la dinamo, vorba lu' shadow!)

imi pare rau d'un singur lucru: ca n'atzi avut "placerea" sa'l urmaritzi, zilele astea, pe inenarabilu' cristoa, pentru ca, sigur, atzi fi avut "revelatzii" & alte senzatzii!

a spus, printre multe altele, ca "disolutzia" pedelista de zilele astea e un fenomen unic, asemanator imploziei peceriste din 89!!!

ceea ce nu'i departe de adevar!

(cre' ca si hitler avea dreptate, uneori, nu? poate cind ii dadea "buna dimineatza" evei braun...)

Anonim spunea...

@niky_elektriku

Va reamintesc -- cu totul respectul cuvenit functiei dvs. de amic alu' meu -- ca, pana una, alta, io i-am dedicat o carte celui care a brevetat gaina care naste oua de bou ("Eu, fiul lor - Dosar de Securitate"), rugandu-l pe marele pitic al presei pre si postdecembriste sa afle cine a fost agentul in rezidentza al Securitatii la Casa Scanteii, pre numele de cod "Timaru", dupa care sa-mi zica si mie, ca sa-i spun de ce l-am pus sa caute. Nu mi-a zis nimic, pana acu', semn ca este dezinteresat de colaborarea cu mine, drept pentru care asa sa fie...

Se intampla lucruri chiar mai tragice: dl Tismaneanu nu mai este consultat cand si de ce trebuie sa cada un guvern, nu mai este nici macar informat "pe surse" (ce-o fi facand "diplomatul" ala din Francia?; tot de degustat vinuri se tzine?)de cresterea ori descresterea guvernului si se trezeste ca, la o zi dupa ce i-a aratat cotul-si-pishcotul lui Pilaf din Ponta, acesta este desemnat Prim-ministru chiar de dl Basescu iar dansul, adikatelea, dl Tismaneanu, trebe' sa revina cu o "analiza" postt-factum in care sa spuna ca nici macar 'mnealui nu a prevazut caderea Guvernului.

Sa mori de ras: pai macar trebuia sa asculte inregistrarea care explica de ce a inceput sa planga doamna Placinta cand dna Udrea i-a vorbit.

Ar fi aflat, dl Tismaneanu-face-drege tot ca dna Udrea i-a spus dnei Placinta urmatoarele:

"Draga, suntem ca si cazute. Presedintele a hotarat sa-i dea guvernarea lui Ponta, ca, de fapt, Victorash e de-al nostru, dar pana se prinde geniul ala de Antonescu, terminam si noi vacantele in Caraibe si in toamne ne intoarcem la guvernare, ca sa le mai luam o data fostilor proprietari ce le-am mai luat de cateva ori."

Domn' niku, eu va doresc multa sanatate, caci cu epidemiile astea e de jale!!!

dt

niku_elektriku spunea...

@ dom' tudoran,

pai, ce, timaru ala n'avea dreptate ca eratzi (si mai sintetzi) dujman al popo'ului, cum are si acum cristoa dreptate constatind disolutzia pedeleului?

el nu face decit sa fie "la cestiune, stimabile!", asa ca mai punetzi'va pohta'n cui pe cui se scoate...

iar despre cel mai reusit ceaushescu post-rebolutzionar, consider ca mai are suficient simtz al penibilului, daca al humorului a avut doar pina cin' si'o vazut sacii'n telegutza care'l transporta "la post", incit sa nu mai scoatza o silaba de cind a fost numit, asteptind, probabil, ziua scrutinului cind si'ar putea arata, din nou, utilitatea, la fel cum si'o fi aratat'o si cel care l'a numit in fonctzia care i'a doborit organu', la vremea lui (doar s'o face si la consulatu' ala vreo sectzie de botare, nu?).

pe d'l tismaneanu nu'l mai poci citi chiar deoloc, nici macar cind ii publicatzi domnia voastra productziunile, asa ca va cred pe cuvint.

in schimb, l'am vazut acum citeva minutzele pe mircea mihaies la patapievici, si nu va pot spune cit de recomfortat am putut fi!

din cauza asta o sa'l rog foarte tare s'o lase dracu' de politica, pen' ca'i cauzeaza, atunci cind o sa postez miine un fragment din emisiunea cu pricina!

Trimiteți un comentariu