marți, 3 aprilie 2012

votatzi'l pe nicu (ușor)

nu stiu cine este nicusor, nici ce poate el, da', m'am hotarit: il votez!

asa, experimental, merita data o lectzie, sa'l ajut pe anonimu' nicusor, pe care multa lume "buna" (eu, bine'ntzeles, nu ma includ) zice ca'l voteaza, sa obtzina cel putzin jumatate din voturile pe care are sa le obtzina electronistu' cu picior (baga'mi'as picioru'!) artificial, bagindu'mi, totodata, ceva in organizatzia duduchii.

altfel, n'as fi mers nici cu picioarele 'nainte la vot, sa le'o trag la bot, unde, in afara de votu' pentru nicusor, am sa am grija sa mizgalesc in cel mai artistic mod cu putintza toate celelalte buletine, sa fie clar!

17 comentarii:

atreides spunea...

Felicitari pentru decizie, sunt convins ca Nicusor merita votat, as face-o si eu daca nu as fi constient ca datoria mea de ''taliban'' (hehehe) liberal este sa votez in asa fel incat sa nu iasa naibii Prigoana. Adica se pare ca va trebui sa votez cu Oprescu...Totusi nu o sa-mi cada mana, am facut eu lucruri si mai urate la viata mea (de exemplu, am votat cu basescu).

Lilick spunea...

@Niku, @Atreides, Nicusor Dan e un tip OK, sa zicem. A fost extrem de eficient in 2008 in campania anti-Videanu-Blaga-PDL. Aproape toate subiectele care au daramat PDL-ul, si l-au facut pe Videanu sa intre in umbra, au pornit de la asociatia lui Nicusor, "Salvati Bucurestiul". Deci, practic, nu il pot vorbi de rau. Insa!!! Exista un insa... Am avut experiente extrem de neplacute in Piata Universitatii cu indivizii de la Noua Stanga (feministe, ecologisti, alte iste si alti isti), iar tipul face parte din aceasta gasca absolut infecta si periculoasa. Atentie mare la ei! Asta ma face sa ma uit cu mai multa prudenta si la Nicusor Dan. Cu Oprescu nu pot sa spun daca votez sau nu, decat eventual in ultima zi de campanie. Nu am incredere in el. E posibil sa tradeze oricand. De ce nu? Iar alta optiune nu exista, pentru ca nu poti vota personajele de OTV: DD, Irinel, Prigoana sau Becali...

niku_elektriku spunea...

@atreides,

io nu l'am votat pe basescul la primu' mandat ca primar, cum n'am votat deloc in 2000, pentru ca nu aveam "asteptari" de la el, asa ca "pacatul" de a'l fi votat de atunci intruna (cu largu' concurs al doamnii pipidi care l'a facut sa imbrace o haina care nu era a lui, dar pe care a purtat'o cu destula shiretenie, cum ii e firea) n'o sa ma faca sa'l votez pe unu' care e mai impostor ca originalu', c'asa'i jocu' pe la noi: prigoana e o copie nereusita a lu' oprescu, care e o copie rebutata a lui basescu, care este, la rindu' lui, un mare impostor!

niku_elektriku spunea...

@lilick,

lasa'l pe "comunistu" nicusor!

macar d'un "homo" sa fi avut parte si noi, ca era mai coool (pare'mi'se ca catindeaza unu' la un sector, din gashca bombo), ce, parisu'i mai breaz?

optziunea mea e oricind mai buna decit felceru'!

Anonim spunea...

@niku_elektriku

buna decizie, altfel riscai sa te vezi luat la intrebari ca de ce n-ai votat cu raul mai mic, cand n-aveai la indemana raul mai... mare.

doamne-ajuta!

dt

al matale,

dt

Dl.Goe spunea...

Toti provincialii de la blog voteaza la kapitala cu domnu Niku Shor. Dar numai dupa ce-si iau viza de flotant si mastercard de Bucuresti. Incolo nţu. Eu am programata in ziua respectiva (e pe 10 Mai nu?) o excursie cu un tren de placere pe valea Prahovei. Nu stiu inca in ce directie. N-are importanta. Oricum o sa trag semnalul. Undeva intre Azuga si Busteni. Sau invers.

Scrie opinia ta spunea...

Hai sa bag si eu o creatie poporala pe blogul unui poet de litere(minus), ca si mine:)

Hai sa intonam cu totii un cantecel de veselie, pupari pedeleprosi si restul oamenilor:

Besina si cu sclavii lui
Au furat tara nimanui
Si pentru c’au furat cam tot
Noi astazi o sa’i dam la bot

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

Besina are un lacheu
E unu’mic din pedeleu
L’a pus sa fure peste tot
Insa noi azi oricum ii dam la bot

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

Besina s’a cam speriat
Ca prostii n’au mai suportat
Si au iesit nitel in Piata
Macar, Ce mama ei de viata!

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

S’atunci Besina s’a decis
Sa’si schimbe sclavu’n securist
Dar a gasit doar un tigan
Sa fure cupru pentru ban

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

Si invatat cu’atat furat
Besina spera la votat
Insa la luptele de la locale,
Basina si’a cam luat’o'n coaie

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

Basin’a mai ramas c’un coi
(Nu este de la Baicoi)
Insa e pregatit ca sa’l beleasca
Taman in iarna romaneasca

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

Si dupa ce’am vazut cu totii
Besina sparta de proportii
Noi ii dorim cu veselie
Sa aiba MULTA puscarie!

Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat
Da, da, e’adevarat,
Besina trebe suspendat

Spre gloria sa!

Ha ha ha!!

niku_elektriku spunea...

@dom' tudorane,

fiind el, raul, asa de mic, am calcat pe el, sau in el, nu mai imi amintesc bine, ca ma lasa si memoria pe linga vedere.

sa fitzi sanatos si d-voastra!

niku_elektriku spunea...

@dom' (sau doamna?) goe,

avetzi grija sa nu va bage conductoru' la spam in compartimentu in care incape o singura persoana, ca nu mai coboritzi decit la capatu' liniei

niku_elektriku spunea...

@scrie opinia ta

in general nu'mi plac poeziile populare, "decit" poetzii populari, asa ca...

nu uita ca si prietenu tau basec le mai compune

Dl.Goe spunea...

@dom\\ niku (sau nu),apropo, va rog sa-i transmiteti omagii doamnei (stiti d-voastra care), iar anonimului tudoran sa-i transmiteti (daca mai aveti trecere) ca posta manânca cacat (pardon de cacofonie). Stie d-lui.

niku_elektriku spunea...

@dom' goe (din nou)

v'a prins (conductoru')!

am intzeles ca posta mininca cacat.

stiam.

Dl.Goe spunea...

@dom\%5C%20niku%20%2D%20Acuma%20cum%20s%2Dar%20fi%20putut%20raspunde%20la%20o%20asa%20intrebare%20%28\%22sau%20doamna?\%22%29%20in%20asa%20fel%20incat%20raspunsul%20sa%20fie%20scurt%20si%20convingator?%20Macar%20v%2Dati%20lamurit%20%28vad%29%20ca%20Dl.Goe%20nu%2Di%20o%20doamna.%20Aluzia%20la%20institutia%20postei%2C%20o%20institutie%20ca%20oricare%20alta%20%28ca%20CFR%2Dul%20de%20ex%29%2C%20se%20referea%20in%20principal%20la%20posta%20electronica%20a%20anonimului%20care%20este%20zvoner%20si%20raspandac.%20Restul%20au%20fost%20doar%20daune%20colaterale%20pe%20care%20le%20regretam%20sincer.%20Al%20dv.%20dl.Goe.%D%A

niku_elektriku spunea...

@dom' goe,

va citesc mesaju' cu oarece greutate (fi'nca "l'atzi cifrat"), dar asta nu ma 'mpiedica sa'mi cer scuze, desi nu "se mai poarta", pentru ca am facut o regretabila referire la incertitudinea care pluteste asupra apartenentzei d-voastra la un anume secs, desi, e la mintea cocoshelului, un domn goe nu poate fi decit un mascul feroce (macar "in devenire", ca in opera genitoare)!

pentru ca, de cind "va urmaresc", nu am capatat certitudinea asupra definitivei d-voastra categorisiri in categoria spamabililor perpetui, nu indraznesc sa va rog sa lamuritzi odata care'i shpilu' cu personalitatea asta a dumneavoastra care provoaca atitea controverse.

si nici sa incercatzi sa fitzi mai prevenitor, chiar dincolo de "contingentu" imediat, cu persoane pe care pina si d-voastra le pretzuitzi (degeaba incercatzi sa negatzi: "se vede"!).

ps.

eu ma refeream la "posta" cit se poate de reala, pe care o cunosc mult prea bine decit mi'as fi dorit in cele mai negre cosmaruri...

dar, sa lasam!

toate cele bune

Anonim spunea...

@lilick & @niku_elektriku

parca am mai vorbit despre asta: piata este eclectica, rareori poate fi organizata si coordonata in asa fel incat excesele sa poata fi evitate. deci, piata nu este cea mai exacta... hartie de turnesol.

dt

Anonim spunea...

@niku_lektriku

S-ar putea ca Nicusor Dan sa nu fie o personalitate, dar e, probabil, preferabil unor persoane cu "personalitate multipla".
Nu bag "emoticon", ca nu se face!

dt

niku_elektriku spunea...

@dom' tudorane,

am sa votez cu d'l nicusor, macar pentru ca am sa pot sa'l strig pe strada, atunci cind am sa aflu si cum arata, ca si cum am fi vechi prieteni!
(se poate sa'l fi vazut de citeva ori - dar, iata ca nu stiu cum arata: o mare calitate pentru un viitor politician)

ps.:
persoanele "alea" mai au, oare, o ultima, si nemeritata, sansa?

Trimiteți un comentariu