joi, 21 iunie 2012

competentză cu oo jumări


v'am zis'o io c'ăștia ne dau sa ne giucam cu icr-u', plagiatele lu' ponta relativizate de preoteasa integritatzii amp și oole lu' nastase ca sa nu fim atentzi la ce manufactureaza ei p'in spate?

Băncile care au creditat Hidroelectrica vor proviziona întreaga expunere, chiar dacă s-a promis că vor fi plătite ratele la timp după intrarea în insolvenţă, măsură contraproductivă, care va afecta împrumuturile pentru alte companii de stat, spune directorul general ING România, Mişu Negriţoiu.
"Decizia de la Hidroelectrica este absolut contraproductivă. Este multă lipsă de predictibilitate. Dacă vreau să aduc acum bani în ţară nu pot. Nu am cum să argumentez o asemenea cerinţă (...) Evident că vom deveni reticenţi să finanţăm companiile de stat. Trebuie să vedem ce facem cu această situaţie. Se spun multe, dar în banking nu se acţionează pe vorbe (...) Inevitabil că se va proviziona expunerea pe Hidroelectrica", a spus Negriţoiu la ZF Bankers Summit12.
Întrebat dacă nu cumva bancherii şi analiştii ar trebui să explice mai bine decidenţilor care sunt consecinţele unor asemenea măsuri, Negriţoiu a răspuns tranşant, arătând că o astfel de decizie arată lacune de bază ale reprezentanţilor statului.
"Ce să le mai explici? Nu poţi să pleci de la bază. Dacă nu înţelegi, nu te duci. Eu am fost în acele poziţii şi ştiu cum e. Nu dormi noaptea.... Nu poţi să faci un joc de picioare dâmboviţean", a spus şeful ING România. El vede necesară revenirea la predictibilitatea economiei, vulnerabilitate care se manifestă de câţiva ani, iar în acest context un responsabil al statului trebuie să aibă cunoştinţele necesare încă din prima zi de activitate.
"O simplă acţiune, care vrea să fie justificată, dar nici nu ştiu pe cine reprezintă ca acţiune, reducerea salariilor reprezenta pe cineva. Şi faci o mică jonglerie dâmboviţeanu (...) Stai aşa că vrem să le-o tragem unora, dar nu ştii cui, şi potenţial poţi să ţi-o iei mâine. Toate acestea se adaugă la problemele pe care le avem. Ne înrăutăţim situaţia în loc să o îmbunătăţim", a completat Negriţoiu.
Tribunalul Bucureşti a admis miercuri cererea de intrare în insolvenţă a Hidroelectrica, solicitarea fiind depusă la finele săptămânii trecute.
În prima zi ZF Bankers Summit12, mai mulţi bancheri au criticat în termeni duri decizia Guvernului de a introduce în insolvenţă una dintre cele mai mari companii de stat.
Preşedintele Bancpost, Mihai Bogza, a declarat că intrarea în insolvenţă a Hidroelectrica este mai îngrijorătoare pentru România decât rezultatul alegerilor din Grecia, din cauza riscului reputaţional al statului, argumentând că nu se răspune "la un şmen cu un şmen".
La rândul său, Henk Paardekooper, preşedinte al RBS România a arătat că decizia a fost surpinzătoare, pentru că nu s-a mai întâlnit ceva similar în istoria recentă a României, chiar dacă alte state au ales soluţii de acest gen în ultima perioadă.
dacă și un pedeserist cu fatza humana ca negritzoiu e 'nspaimintat, 'nseamna ca tre' să facem provizii de pampersi.

pentru o romunie curată, cu muuulta rată   
FREE GIGI!!!

15 comentarii:

atreides spunea...

off topic Ii urez rapandulei ca, atunci cand, inevitabil pentru orice om, vor veni problemele de sanatate, sa ajunga la mana lui Bradisteanu sa-i puna diagnosticul:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12599315-monica-macovei-dubii-diagnosticul-lui-nastase-este-corect-intrucat-dat-bradisteanu.htm

Anonim spunea...

@niku_elektriku

domn' nikule, baga sama ca nu sufli nimic despre presedintele noii republici, mastorasul george mihail neamtu. sa suflu eu? parca nu-mi vine ca mi-e teama ca sting si aura monikai. chiar asa, cu dansa ce se intampla, domn; nikule? cu neamtu dupa ce a ratat cu tru si severul ala de voinescu?

dt

edvard spunea...

...vezi dom'niku, cum sa'tz spui ca sa ma-ntzelegi, d'aia chiar m-ai intristat pe bune c^nd mi-ai lipit-o si mie c-as fi din zona de "tristi" c^nd tz-am facutara apropou' la'mneaiei, adica chiar'mi venea sa zic /dece nene anghelache, dece?/

Adica, d'acord, long live!, nicio faza moshu[about] [haha, asta o foloseau in draci niste amici prin anii'80], dar la ce minuni te asteptzi de la d^nsa pe perioada activismului asta de long-live?
Stii care'i duma cu greii astia doi, nastac si matrozu'[ca sa fiu tzivilizat si sa nu-i zic kioru'], am^ndoi sunt, oarecum greuceni, antrenatzi pe vremea old-school, diferentza fiind ca, primu'e baiat de centru[din centrala trocadero], ramas in /metropola/, stilat da'cu arogantze din Familie, iar cel'lalt, na, mai meltean dela tzara, tot jmeker, da'genu'care n-are stare, ma-ntzelegi, sa stea acilea la r^nd, la coada de "oportunitatzi", si atunci, taietelea-n afara cum a putut si el, in ideea de a pune usor-usor banutzu la teshkerea, si, ca barcadore [ma rog, regionalism dela mare] care "tzinea la propria flota" si nu s-a cerut in alta/altele, baieatu'a parcurs toate treptilii "carierei" care se facea atunci pe vremIa aia.

...si iar ma pufneste r^su' c^nd vad ca fesenarzii astia doi de spetza a doua provoaca at^t de multe umori printre cetatzeni.
Habar n-am, poate ca /trofeul-calitatzii/ e o miscare impusa de afara, dar bajetzii nostri au adaptat-o frumos ca story cu unpic "happy-end"[vom vedea...], dar chiar-TRISTII intelighentziei de drrrreap-ta [neamtzu, broasca si o stiuca] pun botu'ca pelicanu' la modul cel mai penibil cu putzintza, crez^nd ca-i provoaca oaresce juisare matrozului.
...p^i mosh', si iar m-a pufnitara r^su c^nd am vazut ce frumos a lucrat buldogu', chiar toata stima, finc'a mers pe scoala nashu'-FRF si a scos un rezonabil blat cu iacobinii lu'peste, exact cum au lasat-o moale ex-novatorii Lupescu&Prunea ceva ani in urma.
Chiar ziceam, ce-ar fi sa-l transfere in pede [putaine, on est tous des pede! banciule-fraiere] si pe onorabilu' dom'vama.
Si ca corolar final, citeam si-n /22/ declaratzia despre restructurarea singurei /drepte/ posibile de acum incolo, dreapta-de-pede.
Fratzilor, dupa carte, nici liberalii-br^tieni nu reprezentau dreapta in interbelic, acolo erau Maniu si ai lui, da'dupa anii de bolshevizare contraponderea dreaptei doar cu PNT era insuficenta, asa ca aportul liberal a fost mai mult dec^t necesar, chit ca fesenimea a incercat sa faca multe breshe prin anii'90.

Asa ca [,d-na Pora, attention moncher Bantchu,] inca cu matrozu' la timona, ...pour tous ces pede il y a pas de clivage droite-gauche, mais seulement du babord ou du tribord... :)

atreides spunea...

Uite o chestie plagiata de pe facebook: ''Cand Dumnezeu vrea sa-si bata joc de o femeie - ceea ce i se intampla extrem de rar - o face cu Monica Macovei''

atreides spunea...

Revista presei: http://www.conteledesaintgermain.ro/monica-macovei-regina-mustelor-verzi/23-06-2012

atreides spunea...

Revista presei: http://roxanaiordache.wordpress.com/2012/06/23/cine-apara-onoarea-medicilor-lezati-de-monica-macovei/

niku_elektriku spunea...

@ dom' tudorane,

ce sa mai zic de neamtzu, dom tudorane, cin' ai'laltzi m'or lasatara mut d'uimire de cit de "iutzi" pot sa fie, ca sa nu zic nesaratzi...

de, fiecare cu ... gusturile lui!

niku_elektriku spunea...

@ atreides,

crezi c'are rost ce faci?

niku_elektriku spunea...

@ edvarde,

ma crezi ca tzi'am "prins frica"?, de nu mai am coragi sa deschiz lubrica de comentare (atuci cind "e")?

cit de tare'i ciocănesc io pe diktator si duduka lui, ceea ce se'ntimpla zilele aste ma face tot mai des sa ma ciupesc ca sa vaz daca nu's legănat de mosh ene, ca saracu' mosh ilici m'o leganat destul...

incearca sa'tzi imaginezi c'ai'laltzi ar fi facut ceva asemanator cu ce fak astia azi, fara o opozitzie "credibila"

parca deja am fi supt dan diaconescu.

e prea repede si prea mult, iar alt securist cu priza la poblec care sa ne mai scape o data nu prea se vede la orizont.

edvard spunea...

@ dom'niku

...eh, las'asa, anuse pune la suflet caci nu se prea merita, dar e important, vorba aia, macar sa intzelegem mai mult [pacat ca nu mai apare deviza asta].

Ram^n la parerea ca e un fratricid fesenard, si dece e asa, sincer sa zic, momental, nu stiu [si, vorba unui amic, nici nu vreau sa stiu], probabil ca nici "ei" nu se g^ndeau, ca-n timp, va aparea un /reptilian/ de talia lui B^.
Unde esti tu, Ridley Scott, dom'ne?

Multzam de cuvintele matale, ...da'z^u, incercam si /noi/, asa, dupa posibilitatz..., sa tzinem mingea-n joc.

Ma uit si vad ca totz s-au inchis in posturile lor de lupta [delaB1 l'antena3] si sapa-n continuare la transee /en attendant le grand guerre/.
Uite, finca cunosc cumva specimenu' [sau, arhetipu', na, ca sa fiu elegant], io zic ca'ntr'un singur fel putem evita ceeace FOARTE-FOARTE-FRUMOS au numit "catzavencii" /arteziana cu cacat/ care s-ar putea declansa la ambitz, la o adica.
Adica, ce-ar fi daca un grup de oameni adevaratz, patriotz, cu constiintza datoriei fatza de votantz si alea-alea, da'atentzie..., o NemonstruasaCoalitzie, s-ar duce la'mnealui si i-ar baga la ureche [la aia libera]: "moshule, care-i duma..., uite, afara te asteapta un conteiner full de whiskeanu, si inca unu'full de gheatz, bagate in cala unui supertanc petrolier cu motoarele turate la maxim, si, DECI, INC-O DATA, lasa-neeeeeeeeeee, lasa-neeeeeeeeee, ofticosuleeeeeeeeeeeeeee !

eeeeeeeeeh? pareri...?


ps: sa ne despartzim de trecut r^njind... [grucho marx ?]

niku_elektriku spunea...

@edvarde,

ne, ne, ne!

pai cum ramine cu "precedentu" nastase?

gata, "a scapat"?

vodivilu' n'ar mai avea nici un haz fara un basescu la galere (à la guerre...), cu cuburi de gheatza cu tot, daca se poate

niku_elektriku spunea...

@ edvarde,

revine marx, chiar sub forma lu' grucho?

edvard spunea...

[...iertatz va rog, am reprodus unpic gresit vechea deviza a /Cotidianului/, fost pe h^rtie: "sa intzelegem mai bine !", buna, scris ad^nc]

edvard spunea...

dom'niku, hai c-am lungit-o pe asta de iesiram cu totu' din c^lindar, ce's'zic, io-tz respect spaimele metafizice, deh, drepturile omului, da' "omul, bunaora de par egzamplu, dintr'un nu-stiu-ce ori ceva, cum e nevricos, de curiozitate, intra la o idee; a intrat la o idee? fandacsia e gata; ei! si dupa aia, din fandacsie cade in ipohondrie. vazusi?"

niku_elektriku spunea...

@ edvarde,

ma bucur sa aflu despre matale că ești "liniștit"!

da', pentru că tot vorbiși de hipohondrie, mie mi'e frica dă faptu' că, în loc sa fiu tratat de diharia pedelista, o să capăt o frumushatza dă sindrom d'al imunodeficienței dobîndite pe filiera usele.

știu că și de diharie potzi da coltzu' și ca de sida potzi trăi liniștit zeci de ani, da', orșicît!

Trimiteți un comentariu