marți, 19 iunie 2012

ponta a plagiat,
deci, basescu trebe să plece!
lasă'neeee, lasă'neeee, diktatoruleeee!
zice și coru' "sclavilor" pedelisti, din opera 
(h)AI - DA' mai lasă'ne'n durerea noastră (în cur)
cu hunguri-bunguri cu tot! 

tauru' comunal iar s'a cacat in vadra, de data asta'n vadra cu laptzi a plagiatului pontanician, taman cind se pregatea sa'l foloseasca in chip de combustibil termonuclear pentru racheta intercontinentala ce urma s'aterizeze in redactzia

Nature Publishing Group
75 Varick Street
New York
NY 10013-1917

nu stiu altzii cum sint, da' io unu' ma declar descumpănit din cauza de frustrare aproape secsuala, ca diktatoru' si sluga prea plecata de la gubernare m'au lipsit de un authentic orgasm politico-mediatic prin acel "esti tare, dottore", sau prin insinuarile cocosheshti ale scopitului mru despre eventualele pete de la dosar ale aspirantului ponta, c'acuma sa'i permitza acestuia s'acuze iar serviciilii, odata cu crinu boxit, care se jura adineaurea ca, daca'i da dumniezo zile, spera c'o s'o lamureasca el cum s'ocupa institutziilii astea ale statului cu nimicuri d'astea "moartea pasiunii", in loc sa bage, dom'le, 'n insolventza cit mai multe active ale statului, degeaba, sau pe ceva maruntzish.

uite, daca hormonii nu'i dau pace diktatorelui,  l'a 'nervat pa ponta, care, contrar enteresului prop'iu al acestuia si al partidului acestuia, e'n stare sa faca prostia capitala d'a'l suspenda iara pa baselu', si in consecintza, sa ne procopseasca c'un diktator si mai posac si mai lipsit de simtzu' humorului si'al masurii decit actualu'.

ori, te pomeni, vor sa ni'l faca iarasi simpatic?

cum sa ni'l mai fa(l)ca simpatic p'unu' caruia potzi sa'i tai ratzia de benzina (vezi filmuletzu' de mai sus)?

si sa vezi minune, dup'un referendum de validare a suspendarii, cistigat de pontoshi cu 85%, o sa gaseasca si scaunu' de la partid ocupat, chiar de viitoru' sef interimar al statului, buldogu' blaga pre numele lui, si nici flota sa se imbarce nu mai e, daca nu se 'mbarcheaza cumva pe barcutza actorului fost ministru al culturii viermilor de matase, caruia ce tocmai i'o trase!


ps: antonescu iar vine c'un doktor:

Propunerea pe care i-am facut-o premierului Victor Ponta pentru portofoliul culturii este senatorul Puiu Hasotti, doctor in istorie si arheologie, profesor universitar, membru al comisiei de cultura in mai multe legislaturi

doamne feri!


long live monika!

17 comentarii:

atreides spunea...

Uite, am si eu o curiozitate, si cum stiu ca esti fanul rapandulei te intreb pe tine: Macovei asta are doctorat? Daca are, putem sa vedem si noi teza? Sunt convins ca exista acolo chestii extrem de interesante.

Lilick Auftakt spunea...

Da, da, si eu vreau sa vad teza lui Macovei. Cred ca vrem mai multi. :)

Eugen spunea...

Teza de doctorat a MM trebuie ca este publica. Ar trebui Crin Antonescu sa oboseasca sa se duca unde trebuie, sa o ceara, sa o copie, si sa o compare cu alte carti, asa cum TB s-a obosit :)
Imi aduceti aminte de ala cu "da' muietzi' sunt posmegii?"

Eugen spunea...

Si cred ca ar trebui sa inceapa studiile comparative cu cea a lu' NNicolai(daca il are ) sau nepoata (care intretimp presupun ca si-a dat e un doctorat-ca vad ca la usl este ieftin), ca tot ii este, colo sha, la indemana.

niku_elektriku spunea...

@ atreides,

habar n'am daca monika e doctoritza.

daca ai dovezi in directzia asta, si ca poseda titlu' respectiv ca urmare a unei lucrari doctorale plagiate, te rog sa produci proba respectiva, pentru ca io nu's adeptu' principiului d'a'i inegri p'ai'laltzi ca sa iasa "ai nostri" mai curatzi!

sa se duca dracului totzi, daca sint ticalosi...

niku_elektriku spunea...

@ lilick,

cu ponta "te'ai lamurit", deja?

niku_elektriku spunea...

@ eugen,

crin a devenit - saracu'! - o cauza pierduta, inca de mai 'nainte d'a fi reprezentat vreodata ceva!

e realmente (un) trist!

atreides spunea...

Elena Udrea a plagiat, deci Ponta sa-si dea demisia!

niku_elektriku spunea...

@ atreides,

as spune eu ce'ias face lu' duduka, daca nu mi'ar fi asa de tare rusine de mine insumi!

in ce'l priveste pa ponta, ar fi l'indicat sa'si dee demisia, daca n'ar fi inca atit de devreme, iar furia populimii pe vechea putere sa nu fie in intregime consumata.

ca p'altcineva decit pe cel ce nici nu stim ce pierdem daca nu'l votam n'avem pe cine (fac abstractzie de "platoformistu" scopit mru)

edvard spunea...

Odata cu noua "operatiune", TOCURILE JOS!/PENTRU VERIFICAREA DOCTORATELOR, PREZENTAATZ ARRM'!, riscam iar sa nu mai vedem padurea din cauza copacilor.
Daca ar fi sa vedem cine-si doreste cel-mai-mult si cel-mai-mult puterea dintre actualii combatantzi, mi se pare ca panica e, in continuare, de partea presedintelui B.
Patologia'mnealui e ca trebuie sa poarte mereu un razboi cu cineva. Cand nu a avut adversar politic, ca acum, s-a razboit cu pulimea si cu salariile si pensiile ei. Acum, musca aprig din marginea paharului ca e nevoit sa coabiteze cu d'alde Ponta care, ghinion, nu e deloc Boc-giu.
Noi, astia din peluze, am vrea sa traim, totusi, pe vreme de pace, dar asta nu cred ca se va intampla pentru ca, cel putzin, una din cele doua partzi a bagat, baga si acum, si, sigur, va baga mereu batzul prin gardul vecinului de langa.
Asa ca, paradoxal, razboiul asta nu trebuie oprit pentru ca "agresorul", odata strecurat in pozitia de putere, isi va inceta batalia doar cand, ori-si va elimina totzi adversarii posibili, ori doar daca va fi eliminat el din lupta. Parerea mea, tertium non datur.
Ce, sincer, nu pricep io dela confreria elitarda aliniata de partea "onorabilului dom'prezident" e, cum Dumnezeu, expertiza [ :) ] lor in materie de precedente similare nu le produce nici o tresarire...

Si, ca sa nu fiu luat drept sustzinatorul celorlaltzi, de acord, e necesara punerea in lumina a faptelor din trecutul din celor care s-au bagat, naivi, in arena avand schelete in sifonier. Numai ca, si aici, pokeristul din popota triseaza-n draci...

niku_elektriku spunea...

@ dom' edvarde,

se vede ca nu'l urmaritzi (si "conspectatzi") cu atentzie pe mr banciu, care a zis el insusi, aseara, si nu numai aseara, ca diktatoru' reprezinta un capitol inchis al historyei, cre trebe tratat, in cel mai bun caz, cu indiferentza datorata unuia pe sfirsit de mandat, care latra da' nu mai are fortza sa muste.

constatarea asta evidenta a lui banciu era urmata d'o recomandare catre gubernantzi: gubernatzi, hăi, daca stitzi, si putetzi, s'o facetzi!

lasatzi'l in belea pa base, daca nu e singuru' motiv al existentzii voastre efemere, nu'i mai taiatzi ratzia da benzen ca sa n'ajunga la brucsel, ca devenitzi la fel de penibili ca ai'laltzi, care, altfel, erau la fel de fomisti ca voi.

si eu vreu "liniste", da nu stiu daca filanda (vorba lu' gheneralu' iordanescu) ma mai primeste la virsta asta!

edvard spunea...

Aaa, dom'niku, sincer sa-tz zic, am adormit aseara labanciu, chiar mi-e greu sa-i mai fac fatz'la fixatzia aia cu somniscientza la crin, ce sa-i fac, chiar nu mai reusesc, o ia razna, o fi dela radiatziile alea de-labe-unu, chiar ma MIR cum de nu-i baga ceneau' mortu'n casa, da'de fapt n'ar trebui sa ma MIR, ca sigur au si ei vreun dottorat acolo, labaza...

Dar qestia lu'banciu, ca lasatz', oricum e sf^rsitul mandatului, mi se pare ori o naivitate, ori o diverseaca mica [la 50ml, cumva], si atunci banciu chiar ca devine enervant si nu-l mai ascult nici la sportotal daca mai face d'astea.

...si iar, mama ei d'bautura, daca trebuiau sa se vada si sa stabileasca ce si cum pentru Brussel[:vlaams] dece l'a m^ncat undeva sa-i umble prin fisa/foaia-de-parcurs profesionala copilotului?
Din reflex, probabil, i-a fugit m^na pe cartoteca, nu?

Le face cu premeditare, d^tzi'l'n spume, asa a inceput si cu prim-prim-ministrul din viatza lui de prejdinte, numai ca acolo a trimis'o'n avangarda pe madame de plechqoix.
O s'a publishi D^nsu'odata, cine stie, un dosar-special pe tema asta, in conditii grafice deosebite, la revista /historia/.

nikule, stii care'i[nagykaroly/grosskarol, p^na-n 1918] norocu'lui? e tot bautura, mama ei, ca-l face cumva mai comic noua, publicului din bodega.

niku_elektriku spunea...

@ dom' edvarde,

hÎc!

beu si plng!

la fel ca multzi politruci...

nastaseeee, nastaaaasssseeee, un' te duci tu, maaaai?

long live monika!

edvard spunea...

moncher nikou,
da'fa'ne si pe noi sa-ntzelegem, dece tot o tzii cu long live la'mneaiei, face azi o v^rsta sau ce?

mersi frumos!

niku_elektriku spunea...

am eu motivele mele, dom' edvarde, unu' din ele e in momentele astea pe toate ecranele!

multzi triști in tzara asta!

edvard spunea...

te-nseli mosu, sunt chiar cu z^mbetu'pe buze, da'ce sa'i faci, la mata p'instalatzie nu merge videu', ghinion...
uite aici, d'compensatzie :
http://www.youtube.com/watch?v=FzcN4dZ6A9A&feature=BFa&list=AL94UKMTqg-9AhubztY5BHWNLl25q5ak18

somn ad^nc !

niku_elektriku spunea...

@ edvarde,

cam shui paparuzii lu' matale, da' "mere"!

Trimiteți un comentariu