duminică, 24 iunie 2012

despre suspendarea imediată
și neconditzionată 
a domnului președinte antonescu

un atac fara precedent  al domnului președinte antonescu la adresa simbolului pesedismului romunesc, și nu numai (după cum s'a văzut în ultimele zile), pesedism ce'i este si aliat la gubernare, care, sper, domnule liviu dragnea, din toata inima mărită a domnului președinte nastase al comitetului natzional pesede,  nu va ramînea fără urmări!
 

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a exprimat duminică seara, "poziţia oficială" a partidului în cazul Adrian Năstase. "PSD nu se disociază de Adrian Năstase. Este un simbol al partidului. PSD crede în nevinovăţia acestui om şi este alături de familie. Adrian Năstase mai are un cuvânt de spus în politică", a spus Liviu Dragnea, la Antena3.

"Îmi doresc ca omul pe care l-am cunoscut şi sper să-l văd cât mai curând să continue lupta", a adăugat Dragnea, care le-a amintit românilor că "trăiau mai bine pe vremea lui Adrian Năstase".



7 comentarii:

Grig Bivolaru spunea...

M-am consultat cu avocata mea doamna Mony Macovei si sustinem executarea acestui comunist odios deci nastase adrian, care huzurea in raiul comunist, in timp ce Domnul Rege Pentru Alte Coordonate Istorice Traian Basescu Mondial lupta contra comunistilor in Muntii Anvers alaturi de Silvian Ionescu si Bd Coposu.
Jos comunismul, sus Kamikaze, cel mai independent si deontologic ziar de satira anticomunista!

atreides spunea...

Revista presei: http://www.altfel.info/la-gura-humorului/in-gura-leului/2622-liber-la-dubii.html

atreides spunea...

Revista presei: http://roxanaiordache.wordpress.com/2012/06/24/lucia-hossu-longin-procesul-lotului-nastase-e-stalinist-vom-sesiza-parlamentul-european-cu-privire-la-monica-macovei/

atreides spunea...

Revista presei: http://marcus64.wordpress.com/2012/06/24/monicuta-cu-dusuri-scotiene-ai-incercat/

Daniel Francesco spunea...

Lectura neobligatorie pentru USL-asi:
http://www.contributors.ro/cultura/cateva-amintiri-din-%e2%80%9eepoca-nastase%e2%80%9d/?cfcc
de Gabriel Liiceanu

atreides spunea...

Ia te uita, mutanta se simte atacata:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12613723-atac-monica-macovei-ilie-sarbu-monica-macovei-trebui-isi-puna-indoiala-propria-existenta-hasotti-cred-doamna-macovei-simte-mai-bine-40-grade.htm

niku_elektriku spunea...

bine!

Trimiteți un comentariu