miercuri, 16 ianuarie 2013









de la romunia (tv) i s'a tras











Realizatorul TV Catalin Striblea a suferit un accident vascular - Paginademedia.ro

de V.O.     HotNews.ro
Miercuri, 16 ianuarie 2013, 12:57    Economie | Media & Publicitate


Catalin Striblea
Catalin Striblea
Foto: Facebook.com/catalin.striblea
 Catalin Striblea, realizator la Romania TV, a suferit miercuri dimineata, la ora 4.00, un atac cerebral, scrie Paginademedia.ro. Sursa precizeaza ca in momentul publicarii stirii jurnalistul, "care este constient, se pregateste sa intre in operatie la spitalul Bagdasar-Arseni". Corina Dragotescu a precizat pentru site-ul citat ca este vorba de un hematom care urmeaza sa fie operat.
  • UPDATE Romania TV anunta, la 13.45, ca operatia la care ste supus Catalin Striblea a inceput si ca "toti colegii sunt alaturi de el si ii doresc insanatosire grabnica".

Potrivit Paginademedia.ro, lui Catalin Striblea i-a fost afectata partea stanga a corpului, iar Corina Dragotescu, aflata langa realizator la sectia de terapie intensiva, a spus ca "mana stanga si piciorul stang i-au amortit".

Robert Turcescu a scris, mai devreme, pe  Twitter : "Catalin Striblea trece printr-un moment dificil. Ii doresc insanatosire grabnica!"


Citeste mai multe despre     •  • 



ps:

urîte vremuri trăim dacă un tip care s'a remarcat, pe vremea bbc-ului, drept un tînăr de viitor, cu certe calitătzi care ne'ar fi dat sperantza unei careere strălucite, spre binele lui și spre binele nostru, în tentativa noastră  de a încerca să amînăm cît mai mult momentu' în care o să ne punem ștreangu' de gîtzi, din cauza exasperării, a ajuns să se sinucidă profesional, ajungînd o caricatură de dan diaconescu corcit cu sorin roșca stănescu și bogdan chireac puiule, să nu cazi.

trebe că e un mare consum de resurse mentale ca să faci pe prostu' și pe ticălosu', cînd tu, în realitate, în sufletzelu' tău ăla mic și chinuit, ești altfel.

și asta pentru un pumn de grăuntze.

sănătate, bă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu