luni, 25 martie 2013

bătuta pe loc de la romexpo
(și bătută și cu banii loatzi),

cu un ps de tapalaga, care se 'ncumetă

să'i înfingă un strașnic "baroane!" diktatorului

între omoplatzi

pai, n'are dreptate antenescu&co (refuz in continuare sa folosesc apelativu "cacaroa", d'un prost gust absolut ) cind se cramponește sa'și asume ca p'un dat de la dumniezo pe cei 7,4-7,5-7,6 (depinde de starea și exaltarea emitorului și receptorilor) de milioane de votatori care au hotarit sa'i dee, la chemarea lu Феликс Эдмундович Дзержинский, un  șut spate жос lu' diktatoru?

pai, nu face si duduka la fel?

nu se lauda ea cu cele peste doo mii de voturi obtzinute, prin metode pe care cine nu s'a nascut eri si le poate vizualiza si singur, care tzin de un amestec tzudat de enteres pecuniar cit se poate de direkt si frika animalika, de la reprezentantzii unui partid care o uraste sincer din totzi rarunchii, chiar daca totzi or fi profitat, intr'un fel sau altu', dupa urma ei si dupa urma care nu mai scapa turma a diktatorului?

nu mai cinstit, ca tot zicea baselu ca vrea sa construeasca o dreapta'n figura numa cu cinstitzi, ar fi fo ca duduka sa recunoasca, macar cit o recunoscut colegu' d-sale de generatzie, d-l ponta, ca ai'laltzi or furat cu o citime mai mult decit ai ei, desi, daca ar fi fo s'apleci urechile la acuzele anterioare zilii botului, buldogu trebuia sa cistige macar cu 75-80%, si sa nu'l mai acuze p'asta c'a fugit cu urnele?

 

la fel de nepotrivita o fost si supararea vacarului de la cotroceni pe satu ramas fara ciini, dar cu buldog, al pedeleului, ca pe cit de adevarat e ca el i'a bagat pe ei la gubernare, p'atit d'adevarat e si ca n'ar fi avut ocazia niciodata s'o faka fara ajutoru masinii de bot feseniste, care erea la fel de fesenista si pa vremea aia, la fel de fesenista ca toate masinilii de bot ale tutulor partidelor care or apucatara sa pue botu' la maimutzika gubernarii, cu deosebiri nesemnificative, ca fibra popo'ului din care se trag nu se dezminte in nici o 'mprejurare, la multe sau la mai mare.

plinsu' de nervi care'l 'neca pe vedetuzzu feisbucsit odata cu anuntzatu' retragerii ambasadelor si ambasadoarelor de pe linga scaunu' moale pe care si l'a tras buldogu, se pare c'anuntza vremuri si dosare grele la orizont, cum speculeaza deja unii din martorii ostirii de presari ai duduchii, ceea ce ma bucura si ma 'nerveaza totodata, ca prea le'ar da iarasi dreptate tonomatzilor antenisti, car' am auzit ca umbla iarasi cu suspendatu'n gura, de data asta perfect 'ndreptatzit, da' s'ar prea putea c'acuma chiar degeaba, ca miscarea respectiva nu mai corespunde 'naltelor comandamente de partid si de stat ale pesede, dupa cum citii ca zise bombo, el insusi, de data asta din deplina libertate, fapt care'm pare ca e speculat in mod inadmisibil de diktatorele, si el tot el insusi.



revenind la ce s'o vazut sau la ce nu s'o vazut la conventzia pedelista, pe care eu recunosc ca n'am vazut'o deloc, cu exceptzia unui mic fragmentzel de entertainment folclorico-grotesque sustzinut d'un prichinel care i'o cintat buldogului la oreche o "bătută", batzin' saoa sa priceapa iapa, io iarasi ma declar descumpanit de componenta aparent masculina a grupului "reformistilor", pe care in ruptu' capului n'o s'o numesc a "refomistilor", cum imi sugera un binevoitor zilele trecute, componenta masculina care s'o batut cu ghearele si cu dintzii exclusiff cu lesnicioasa victima care era reprezentata de buldog, care, 'ntr'adevar, are o figura care cere palme, fara s'o atinga pa duduka nici c'o floare, insusindu'si si ei cele aproape cin'zeci de procente arvunite de DINSA, anuntzind si ei falia creata intre aparent cele doo jumatatz egale, de parca ei si'ar fi adus fo contributzie la asta, pe "cristi" preda zarindu'l chiar pe linga tinerii babarezi care denuntzau furtu' urnelor, la modu' "tropăim, tropăim!".

tot cristi preda zicea zilele trecute 'ntr'un interviu in "22" ca grupu' 'ndependent al reformistilor trebe sa ramiie unit, sa nu caza prada cinticelelor de sirena ale niciuneia dintre tabere, asa ca e cazu' sa afle ca tot monika, saraca, a anuntzat ca nu achieseaza nici macar la un proect basist care s'o aiva tot pe duduka purtatoare de stindard.

bey, reformistilor, nu va mai agatzatz, bey, de fusta duduchii si a diktatorului, precum madamele cu coc din cepex de pulpana baltonului lu' ceashka, atunci cind ala mimase ca vre sa'i lese'n plata domnului iliescu!

******************
ete c'aparu' si spaima nutzii, miscarea popo'hilara, halba ca zapata pe care'o tzinea diktatoru' supt salteaua de la dormeza sa nu se raceasca, ca mostenire de fameglie, semn ca si partidu' condus de duduka erea doar o hoolograma pe care si'o proiecta pater familias pa peretzi ca sa vaza cum ar fi aratat un partid condus de fimee, ca daca sotzietatea ar fi 'nghitzit partid condus da duduka, un surogat da basescu cu  fusta strinsa pa cur, nu vaz de ce n'ar 'nghitzi fara gretzuri un basescu authentic, tot cu fusta, cu cel putzin la fel de multe succesuri la actiff.


daca se 'nscrise si halbacazapadoiu... uauuuu!!!!

******************

iaru, iaru'i naucitor, cu obsesiile'i antimoniciste (se manifesta parca el ar fi furat juma' de romunie!):

Florin Iaru
March 25, 2013 at 00:46
Să nu dați cu piatra.
Dna Macovei nu înțelege (și nici suporterii nu înțeleg) că politica e arta compromisului, compromis cu natura umană, în general. Un președinte de partid care rămîne procuror ar trebui să se întoarcă la procuratură, că, pînă acum, mult rău a mai făcut, cu convingerea că a fost luminată de Sfîntul Duh.
******************
iata ca banii duduchii nu l'au indoit pe tapalaga, parca primu' "de pe partea buna a sfortzii" care rupe lantzu' tacerii si'i adreseaza o limpede 'njuratura de dulce diktatorului, pe motiv de duduka!


turcesqiu, baga'tzi bilele undeva!


Puterea si umbra ei

de Dan Tapalaga      HotNews.ro
Luni, 25 martie 2013, 20:40 Actualitate | Opinii


Dan Tapalaga
Dan Tapalaga
Foto: Hotnews
 Ce a ales intre o umbra si cartea de istorie? Pana acum, a preferat umbra. A sacrificat partid, credibilitate, a sfidat bun simt si evidenta sondajelor. A renuntat la judecata rece, a aliniat sistemul in spatele ei cand avea puterea deplina. S-a facut luntre si punte pentru a satisface capriciile unei femei admirabil de perseverente si ambitioase, dar inficosator de nocive. Nimeni n-a avut curajul sa-i spuna in fata: stop, gata, ajunge! Murim asfixiati la umbra ei, ne scufundam cu totii intr-un fel de otrava care omoara orice speranta.

N-a avut nimeni puterea sa-i zica de la obraz: n-ai decat sa mergi pe drumul umbrei, dar fara noi. Ne-am saturat sa ne tot spui ca ea esti tu, ca pe gura ei ies ideile tale si ca aceasta parere de politician, acest gol usurel castiga pe zi ce trece in continut si greutate. Iesi din minciuna cat nu e prea tarziu! Alegatorii, sondajele, in schimb, i-o tot spun.

Insa fixatia stranie pentru o mediocritate agresiva l-a orbit, surzit si sucit mintile. Ce surpriza placuta sa-i mai faca dupa ce i-a pus pe tava ministere importante si un buget pe masura lor? Ce jucarie noua sa-i mai ofere dupa ce a facut praf o filiala mare de partid? Ce mai doreste sufletelul ei, ros de ambitia de a urca tot mai sus dar macinat de frustrarea ca n-a ajuns inca pe cel mai inalt varf?

Ce mai pofteste azi de la viata, cand n-ar fi multe de oferit din desertul opozitiei, cand din castelul puterii au mai ramas niste ruine, mai nimic?  Foarte simplu. Vrea toata puterea stoarsa chiar si din acest nimic. Se vede abia la inceput, dar se viseaza mare peste un partid tot mai mititel. Se declara gata sa conduca guverne sau, de ce nu, o tara.

Aceasta se cheama mania grandorii, obsesia puterii impinsa pana la delir, avem de-a face cu o trista inadecvare la realitate, cu ambitia de a sari peste propria umbra. Iar el, omul atotputernic sedus de o fantasma, pare sa fi cedat "definitiv si pentru totdeauna" in fata vanitatii extreme. I-a hranit acestei umbre politice visele de marire, mintindu-i pe toti, inclusiv pe el insusi.

Minte si se minte cand spune ca umbra a crescut enorm, ca omul mic va ajunge mare, ca politicianul slab se va ajunge unul de mare forta. Impachetata in sclipiciul acestor minciunele sfruntate, acest mic punct negru a reusit sa-i creeze falsa imagine de noua stea a politicii impiedicata in mod nedrept sa lumineze cerul opozitiei, de lider veritabil care pierde niste alegeri numai pentru ca adversarul ei a furat-o miseleste la vot.

Am vazut multa lume rationala stanjenita, dezorientata, revoltata chiar de acest afront continuu. Nimeni nu-si explica ce se intampla, de ce un om inzestrat cu un dezvoltat simt al ridicolului, de ce un politician inteligent, cu o vasta experienta si bine ancorat in realitate o ia mereu pe aratura cand vine vorba de ea? De ce se intuneca si isi pierde ratiunea atunci cand altii calca pe umbra lui? Aici lipsesc niste explicatii.

In schimb, exista tone de explicatii pentru a te minti pe tine, mare om de stat, si pe ceilalti. De ce doamna are o reputatie atat de proasta, de parvenita politica, de oportunist, de personaj lipsit de convingeri, fara scrupule, principii si valori, fara harisma? De  ce numele ei este asociat cu o imagine cam vulgara: blonda pe tocuri cui si posete scumpe?

De vina pentru imaginea ei proasta sunt mogulii, si in parte e adevarat, de vina sunt prejudecatile misoginilor, si asta contine un gram de adevar, de vina sunt numerosii dusmani politici, si sigur ca ei n-au ratat ocazia sa o transforme in simbolul negru al unei intregi guvernari.

Ni se pare noua sau el face mai departe Totul pentru ea, in loc sa faca totul pentru a o tine departe de politica. In loc sa caute politicieni adevarati, in carne si oase, alearga dupa umbra unei idei gresite. Doar iesit de sub influenta ei nefasta ar mai avea o sansa sa  prinda un loc onorabil in cartea de istorie, sa construiasca la loc ceea ce, orbit fiind de intunericul umbrei sale, a distrus metodic: increderea.

9 comentarii:

Shadow spunea...

@niku
pot spune ca ma amuz "copios"? "Unii e mai de dreapta decat dreapta".
Hai nu pune la inima ca nu merita. Politicieni. Ca si tapalaga al matale.

edvard spunea...

nikulaie, daca acum tot tzi-ai pus contoar la intrare [da'camera, ceva, nimic?], speri ca asta sa faca sa pari mai putzin naiff in ochii lumii?
Adica DanTe asta al matale a avut, helas, revelatzia lu' peshte, si dupa kilometri si kilobyts de propaganda b-shista e pe cale sa ne spuna ca aproape ca are curajul sa indrazneasca a scrie cu m^nutza lui ca parca-parca-parca i s-ar cam parea ca are impresia, destul de bine de conturata, si ca se profieaza timid dar din ce in ce mai pregnant, si indrazneste a crede, fiind din ce in ce mai convins de banuiala confirmata, spre profunda lui dezamagire si tristetze greu de disimulat in cele din urma (cu toate eforturile sale disperate de a-si inabusi sentimentul acesta crunt) ca (permitetzi, da?) Reformistuuu', muicaaa, e patologiiiiic de-a bineleaaaaaa, si ca rugamintea pe care i-o adreseaza, desigur respectuos, ar fi, daca se poate, "nu mai distruge metodic increderea, nu vezi ce-ai facut, muriiiiim inceeet, dar siiiguuuuur...!"

nikulaie tata, daca lu' DanTe asta i s-ar putea da, in replica la articol, un raspuns scurt gen "sa muritzi bine !", io tot sper ca odata si odata sa ajungi si matale la mintea de pe urma si sa scutesti cetitorii de obositoare copy-paste-uri dupa totz looser-ii.

...iar o sa sari sa ma intrebi daca nu m-am plictisit sa dau lectzii, ... care, dupa cum tot observi, sunt moca, si sti cum se spune p-acolo...: expect no mercy ![...daca ma-ntzelegi pe undeva].

...si, inca o scatoalca, ai sa vezi ca vieatza va dovedi cu tarie ca "grupul t^n^r, inteligent si independent" [si, vorba lui Farfuridi, impertinent] cam este de refomisti, fiindca, altfel, ne jignesc bunul simtz cu pretentzia absurda de reformism, adica sa nu-mi spui ca tipa cu breton nu vede ca e clar ca n-are pe cine reforma in adunatura aia cu joke[to]r in coada.

"bine, pe lo'repaus !"

Scrie opinia ta spunea...

Desi am o parere execrabila despre Tapalaba, nu pot sa nu'l compatimesc. Saracu' nici n'are curajul sa scrie numele adrisantului, recte iubita cheala care l'a inselat cu peruca blonda.

Sincer, nu stiu care e mai de compatimit, propagandistu' Tapalaba sau naivii care mai pun inca botu' la ravasele sale de liceean cu cosurile nesatisfacute.

Scrie opinia ta spunea...

Iubia cheala cu peruca blonda, da macar sa fi avut breton, n'asa?
Ha ha ha!!!

niku_elektriku spunea...

@ Shadow, edwarde, scrie opinia ta,

iata, dom'le, ca exista pa lumea asta oameni cu opinii ferme si pe care realitatea, tu'i mama ei, nu oboseste sa'i confirme de fiecare data!

n'avetzi cumva niste tapalagi in plus?

Radu Humor spunea...

Hai că te-a curentat puţin întâmplarea !
Nici tu nu te aşteptai să sară Tăpălagă din baie cu coşurile alea, nu de rufe , pe el !

niku_elektriku spunea...

@ Radu Humor,

eu facusem de multa vreme bube pa mine...

Scrie opinia ta spunea...

Nikule, nici vorba, sunt foarte dezamagit de slabiciunea uselistilor.

Radu Humor spunea...


Uite şi o părere mai din (t)popor;)
http://youtu.be/M0k2jWsChYM

Trimiteți un comentariu