marți, 28 mai 2013

că mult a mai durat! 
și mai mult a durut...

aflam, cu intirziere, ca d'obicei, din surse in general (nu stiu cu cite stele) "bine informate", ca diktatoru' nu coabiteaza "de nevoe", mama nievoe, cu d-l p.m. ponta:



Bleen




Bleen moderator
@Yeba Cert e că ruptura dintre Băsescu și justițiari e definitivă și irevocabilă și că, uite, ca exemplu, nu vrea să mai audă nici mort de Macovei. Dacă vrei să iei un cap în gură zi lîngă el: Macovei! Macovei! Macovei!




de unde rezulta ca nu doar pentru d-l p.m. doamna monika e dusa cu sorcova.

mult i'a trebuit diktatorului sa disimuleze, ceea ce explica reactziile necontrolate pe care le descrie, cu obicinuitu'i talent, bliiiiiiiin axinte!

explica, in mare masura, si atitudinea unor iesmeni, de pe bloguri, ziare si televizii, care s'au aliniat "intocma' si la timp".


numa' doamnii monika nu'i vine a crede...


***********************

si inca:




Bleen
Bleen moderator
S-o luăm ușurel și încet, să înțeleagă toată lumea.
Fundația există fiindcă Băsescu și consilierii nu se pot implica într-un partid. Astfel, ei pot sprijini mediatic partidul fără să încalce formal legea.
Partidul nu este destinat justițiarilor, doritorilor de îngerași și zăltaților de pe net. În fundație sînt doi sociologi și încă cîțiva oameni care vin din lumea reală. Și vreo doi organizatori politici cu mare experiență, trecuți prin toate cele. 
Nu știu dacă ați remarcat, dar partidul nu s-a poziționat imaculaționist-justițiar. Și eu cred că nici n-o va face.
Dacă ar fi după mine, eu chiar aș încerca să fac tot posibilul să scap de balastul justițiar și de intelectuali, care mai mult rău face. Nu aduc voturi, nu aduc bani, nu lipesc afișe, nu pun mîna, dar îți fut nervii cu orgoliile, răsfățurile și ambițiile lor personale. 




cum cad mastile, una dupe alta, domnule!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu