vineri, 24 mai 2013

daniel morar e evreu, iar monika macovei e o tziganca 'mputzita dusa cu sorcova.
in conditziile astea, antena3, daca n'ar fi existat, nici n'ar fi trebuit inventata. 

oricinea poate vedea, fara doar si poate, daca se uita la mine p'in debara (si se uita din ce in ce mai putzini - lucru care nu ma 'ngrijoreaza din cale afara, pen' ca'l iau drept dovada ca viitoarea miscare popolara, ultimu' refugiu al basistilor cu stomacu' tare, o sa aiva citeva zeci-sute de votatori in plus), ca printre personajele care au ajuns aproape o obsesie pentru mine se numara, alaturi de duduka "chiorului", si bliiiin axinte, jupinul madamii blogary, fost bloger, actual "editorialist" ("70 de articole în categoria editorial, adică cît de cît puse la punct, am scris în 2013").

daca pentru duduka, o dama bine pentru care n'am avut niciodata o apreciere deosebita, ba dimpotriva, obsesia respectiva se poate explica prin campagnia pe care am sustinut'o, in vremuri imemoriale, impotriva madamii alina mungiu pippidi (actoala sustzinatoare a pactului si pacatului basescu - udrea - ponta), care avea ea insasi o astfel de obsesie, ca prea imi parea ca'i reprosa diktatorului c'o promoveaza p'asta 'mpotriva oricaror evidentze (si ce dreptate avea, iata, imi pare rau s'o recunosc!), in cazu' lu' axinte este vorba d'o deceptzie bazata p'o precedenta afectziune de nivel cit se poate de 'telectual pe care i'o  purtasem pe vremea cind nu devenise atit de "cinic" (caracterizarea ii apartzine lu' tog) si "doctrinar", nici atit de "angajat" cum e'n zioa d'azi.

plus ca erea ș'un  furnizor d'un humor de f. buna calitate, care calitate s'a estompat intre timp, supt inaltele comandamente ale angajarii lui actuale.

pentru ca are vorbele la el, bliiiiiin axinte te face din vorbe, reusind performantza de invidiat de a reusi sa fie la fel de convingator - si aparent logic - si atunci cind sustzine un lucru, un fapt, sau niste oameni, da' si atunci cind combate contrariul acelui lucru, acelui fapt; drept dovada, oamenii pe care ii sustzinuse nu mai departe decit cu o luna - doua in urma (in cazu' de fatza, justitziarii monichii, devenitzi, fara nici un efort aparent, "justitziari"), merita din parte'i niste campagnii demolatoare demne de o dana grecu.

ca urmare a imprejurarii absolut intimplatoare ca diktatoru' duduchii a cazut la pace, pace - pace - intre - doo - dobitoace, cu prim copy-paste-ul natziunii, pe care duduka, bliiiiiiiin axinte, n'o atinge nici cu coditza de la floare, cu toata contributzia 'mneaei la distrugerea dreptzii oricit de pure si dure sustzinute de 'mnealui, vizibila si de pe satelitzii naturali ai planetii muntele lu' venus, atunci - nu'i asa? - o fost cazu' ca madama blogary, cu bliiiiiiin axinte in frunte, sa'i sara in ajutooooooooor, puindu'si elocintza , pe linga credibilitate, la batae.

alaturi de justitziarii monichii, victime colaterale au devenit si giurnalistii, fosti sau inca actuali sprijinitori basescieni, cei ce "n'au intzeles imperativele momentului", care, daca nu sint pe deplin ticalosi ("Fiindcă mințiți și chinuiți logica, fiindcă folosiți dubla măsură, fiindcă dezinformați și nu dați doi bani pe adevăr și pe cititorii și publicul vostru, nu mă las și nu vă las"), atunci sigur sint evrei, dupa cum reiese dintr'un comentar de pe contributors punct ro.




Ziarul acesta Hotnews este o tribuna a propagandei evreiesti in Romania.
Aligica, Naumescu, Tapalaga, Tismaneanu toti sunt evrei.

despre naumescu, aligica si tismaneanu, nu stiu ce sa zic, mai ales ca cel putzin doi dintre ei nu tziu minte sa fi scos nici macar un scincet impotriva diktatorului si a miscarilor lui din ultima vreme, da' tapalaga?!?!?!

tapalaga nu a fost facut inca evreu pe blogary, pentru ca blogary punct ro nu este un site anti sionist.

pentru toate acestea, si pentru inca multe altele,  ramin mirat ca sustzinerea financiara a lui bliiiiiin axinte ramine statzionara.

doamna duduka doarme?



Sustine Blogary – 31 iulie 2013

Blogary mulțumește tuturor cititorilor, comentatorilor, donatorilor și sponsorilor datorită cărora continuă să existe. Pentru a funcționa pînă în 31 iulie 2013, Blogary are nevoie de minimum 1000 de euro.
3
Susținători
€211,00
strînși din ținta de €1.000,00
38 zile rămase
Alege o sumă

Publicitate


"Toată povestea din ultimele zile se învârte, de fapt, în jurul Parchetului General, cel care a dat NUP-urile lui Ponta şi aşa ne întoarcem la femei şi la rolul doamnei Udrea în numirile procurorilor şi în anihilarea DNA. Mai ţine cineva minte de ce a demisionat doamna Udrea de la Cotroceni? S-a întîmplat pentru că un reporter de la Evenimentul Zilei a scris o serie de articole despre gruparea Petrache-Bittner-Cocoş, calificată de Traian Băsescu drept „mafia personală” a lui Adrian Năstase şi a scos la lumină o tentativă de mituire din partea lui Dorin Cocoş, soţul doamnei Udrea. În declaraţia pe care a dat-o cu prilejul demisiei, Udrea a susţinut că face acest gest pentru a nu da câştig de cauză celor care vor să împiedice lupta anticorupţie declanşată de preşedinte. Asta se întâmpla în 2005.
În 2013, acelaşi ziar publică un comentariu al redactorului-şef din care rezultă că de NUP-urile lui Ponta nu se fac vinovati Niţu şi fetele lui ci... Daniel Morar care, ca interimar la Parchetul General, n-ar fi intervenit în dosare. Singura problemă este că, în calitate de şef la DNA, Morar a fost cel care a insistat că nimeni nu are dreptul să intervină în dosarul procurorului, care trebuie să fie singur responsabil de probatoriu, dar cine mai stă să urmărească faptele zilele acestea, când ele pot fi decretate prin ordonanţă de urgenţă? Dan Tăpălagă scria săptămâna trecută că acordul de coabitare Băsescu-Ponta a devenit, de fapt, o coabitare în trei, Băsescu-Ponta-Udrea. După evenimentele din această săptămână, putem vorbi despre mai mult decât de o coabitare, despre o alianţă Ponta-Udrea iar primele victime sunt, desigur, Monica Macovei şi Daniel Morar."

mircea, pleaca, bai, pleaca, ca mai e putzin si bliiiiiin axinte o sa te faka!



FRIIIII JIJI!


desi am inceput sa simtz un discomfort aproape la fel de mare atunci cind accesez blogary punkt ro ca si cind m'as uita la susamintita antena trei, sau ca si cum as intra pe blogul lui adrian nastase, totusi, nu'mi vine, inca, sa'l elimin din blogroll, si asta numa' din cauza pirdalnicei curiozitatzi, adica vreau sa vaz cu ochii mei pina unde o sa'l coboare cinismu' p'axinte asta...



ps:

bliiin axinte a devenit tribunu' duduchii:


Bleen
Bleen moderator
Cred că e on topic aici. E de arhivă. Sublinierile îmi aparțin.
Replica Elenei Udrea la editorialul lui Cristi Cîmpeanu
Includerea numelui meu în titlu articolului publicat este stupefiantă, iar felul în care justificaţi acest lucru în conţinutul editorialului este forţat şi nejustificat. Reamintesc faptul că nu sunt nici ministru al Justiţiei (să fac propunerile de procurori), nici membru al CSM (să le avizez) şi nici Preşedintele României (să fac numirile). Deci, este incorect să preluaţi şi să amplificaţi speculaţiile referitoare la implicarea mea în această poveste, apărute în ultimele zile şi întreţinute doar într-un anumit grup de jurnalişti, dintr-un evident interes politic.
Logica folosită de autorul editorialului cu pricina este profund strâmbă şi vădit rău-voitoare. Dacă deschiderea unor dosare în ceea ce mă priveşte ca rezultat al campaniilor de presă ale televiziunilor lui Dan Voiculescu ar fi fost necesară (aşa cum se sugerează în articol), înseamnă că acelaşi lucru ar fi trebuit să se întâmple şi cu Monica Macovei sau Daniel Morar, care au fost, la rându-le, ţinta unor campanii de presă din partea Antenei3. Ceea ce, în mod evident, ar fi un abuz inimaginabil şi o dovadă a reală a controlului politic exercitat asupra Justiţiei.
Replica lui Cristi Cîmpeanu la replica Elenei Udrea:
Doamna Udrea utilizează termeni precum 'stupefiant', 'forţat', 'nejustificat' în două paragrafe, după care trece la caracterizarea drept 'strâmbă' şi 'vădit rău-voitoare' a logicii noastre pentru ca să ne acuze, mai încolo, de 'teorii abracadabrante' care nu ar face decât să îi servească lui Dan Voiculescu şi Antenei 3. Avem o nesfârşită admiraţie faţă de doamne, dar să vină cineva, fie şi Udrea, să ne acuze de simpatie faţă de Voiculescu şi Antena 3 e puţin cam mult. Doamna ar trebui să citească mai des România liberă. Cât despre logica 'strâmbă' şi celelalte, trebuie să ai tupeu, nu glumă, ca tu, 'absolvent' de particulară la Dimitrie Cantemir, să acuzi de 'logică strâmbă' un om care a studiat logica cu unele dintre cele mai grozave minţi din această ţară, dintre care profesorul Mircea Dumitru, rectorul Univesităţii Bucureşti (cea care a recunoscut plagiatul lui Ponta, să nu uităm) este numai un nume. Vrea Doamna Udrea să lucrăm împreună la Logică? Şah, poate?
Dar faptele, ceea ce contează cu adevărat în toată povestea aceasta, sunt numirile în funcţiile de procurori. Îi cer scuze lui Dan Tăpălagă că l-am băgat, fără voia lui, într-o poveste în care nu ar fi trebuit să îl amestec. Doamna Udrea pretinde că nu a avut niciun amestec în numirile procurorilor, deşi A AVUT. E, cum zice englezul, 'commom knowledge'. E un FAPT. Dna. Udrea pretinde că există 'un grup de jurnalişti, altfel extrem de apropiaţi de oameni politici, care încearcă manipularea opiniei publice în subiectul numirii procurorilor.' M-aş bucura să cred că mă număr printre aceşti jurnalişti, dar o desfid (adică, pe româneşte, o provoc) pe Elena Udrea să dovedească cea mai mică legătură dintre mine şi vreun grup de oameni politici. Între timp, remarcaţi, vă rog, că Udrea n-a rostit nici măcar o vorbă în apărarea lui Macovei sau a lui Morar şi nicio condamnare la adresa procuroarelor lui Niţu, care se joacă cu realitatea cum vor ele. În esenţă, adevărul este că Elena Udrea nu are nicio plângere din partea Guvernului Ponta pe numele ei şi ăsta este un FAPT

4 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Scrie opinia ta spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
niku_elektriku spunea...

voi sintetzi fratzi?

Scrie opinia ta spunea...

Macar ai inteles mesajul? Stilul e mai putin important.

Trimiteți un comentariu