duminică, 18 august 2013

OSPĂTAR, PLATA CĂ VĂRS!





  • 18
    Domnul Fumurescu
    In cazul in care nu a postat altcineva articolul si a abuzat de numele Fumurescu, ar trebui sa stiti.
    1. – Medicul Bradisteanu a declarat la TV (dar la reluari a fost taiata partea asta), ca toate cheltuielile si onorariul sau au fost platite de familia lui Cioaba
    2. – Avionul SMURD care ar putea fi folosit pt. transportul pacientului in tara (daca nu va deceda) nu este al statului ci al fundatiei private SMURD a lui Arafat (aceasta confuzie il ajuta sa stranga donatii) si se face cu banii jos, platiti de familia pacientului (indiferent ca-l chiama Cioaba, Ionescu sau Tampitescu, bani sa aiba).
    3. – Plagiatorul si lingaii lui nu au comentat cand familia lui Nastase (si el 50% rrom – dinspre mama, dar 100% puscarias – dinspre Jilava) si chiar PM i-au cerut lui Bradisteanu, fost membru PSD, sa se ocupe de fularul antiglont, desi nu era textilist.
    Astept cu nerabdare sa apara liderii suspendacilor si sa ceara sesiune parlamentara extraordinara pt. demiterea dictatorului pe motiv de Cioaba.
    Jan
    2013-08-16 23:15:58 | Raporteaza
    RăspundeRăspunde
  • 19
    Aline, cazi tot mai des in plasa propagandei de partid. Cheltuielile de deplasare a lui Bradisteanu si inchirierea unui avion privat au fost platite de familia Cioaba. Basescu nu a cerut cheltuirea unor bani publici pentru salvarea lui Cioaba. Totodata, demersul a fost facut intr-un moment in care doctorii turci nu ii mai dadeau sanse de supravietuire lui Cioaba astfel ca presupusele beneficii de natura politica nu au fost atat de importante pe cat crezi.
    C. Ionescu
    2013-08-16 23:21:52 | Raporteaza
    RăspundeRăspunde
  • 20
    Nu e deloc nesimtire, domnule Doctor! Pur si simplu, e tarisoara noastra, unicul platz de pe glob unde victor L se kk cu voluptate.
    victor L
    2013-08-16 23:32:02 | Raporteaza
    RăspundeRăspunde
  • 21
    domne fumurescu,se pare ca ponta a punctat din nou,vorba colegului de platforma isar.
    cu fraieri ca voi,puncteaza ponta-ntr-una!
    sunteti ca niste guvizi care-nghititi momeala cu carlig cu tot.
    regula de baza a jurnalismului: trei susrse independente si credibile.
    o sursa a fos dottore ponta,nu-i asa?
    este ca irefutabil suna bine in aceeasi fraza cu Udrea?
    este ca basescu i-a facut dosar lu bradisteanu?
    este nu-i asa?
    vorba unuia:la asa acuzatii nemaipomenite,nici nu mai conteaza probele!
    o luati incet incet pe urmele lui cernea.devine platforma vp rampa de lansare in politica?
    calomniaza,calomniaza ca tot va ramane ceva
    2013-08-16 23:43:20 | Raporteaza
    RăspundeRăspunde
  • 22
    S-a facut agitatie in garajul lui Onaca si au inceput sa curga postarile ”oamenilor de bine”!
    cine o mai voteaza pe Eba acum?
    2013-08-17 00:18:51 | Raporteaza
    RăspundeRăspunde
  • 23
    bulangiii gen fumurescu il acuza pe Basescu pentru un
    gest,practic umanitar!sa nu uitam ca Cioaba este o
    personalitate publica si de notorietate!
    ADICA AMBASADA ROMANA DIN TURCIA ARE CADEREA SA SE PUNA LA
    DISPOZTIA REGELUI CIOABA SI A FAMILIEI SALE,BASESCU NU!
    DOMNULE PRESEDINTE, MAI INTAI TREUIE PUS LA PUNCT DOTORE SI
    APOI BUDAPESTA,ATAT TIMP CAT NU II DATI PESTE BOT ACESTUI NESIMTIT
    DATI DOVADA DE SLABICIUNE SI SE DECONTEAZA!
    maN
    2013-08-17 00:25:19 | Raporteaza
    RăspundeRăspunde
  • 24
    @cine o mai voteaza pe Eba acum?:
    ma-ta o voteaza ca ea a trimis-o-n parlamentul european.si pe ea si pe becali.din cauza de prosti ca ma-ta,si tac-tu care te-au fatat pe tine,romania e acum plina de tigani
    cioaba rex
    2013-08-17 00:32:51 | Raporteaza
    RăspundeRăspunde
  • 25
    celor care argumenteaza ca totul e pe banii lui Cioaba:
    presupun ca asa e. nu despre asta e vorba ci despre faptul ca presedintele intervine de la inaltimea functiri sale pentru un personaj altminteri nul dar care i-a asigurat beneficii electorale si care, fie si prin urmasii lui, ii va conferi si de acum inainte astfel de servicii, personal sau celor pe care el ii sustine. Cioaba nu e Brancusi, nu e Ciulei, nu e Enescu ca sa intervii de la inaltimea functiei prezidentiale, in mod public, in felul asta. (enumerarea personalitatilor nu se vrea a fi o ierarhie; sunt trei nume de valoare luate la intamplare)
    lazy
    2013-08-17 00:52:43 | Raporteaza
    RăspundeRăspunde
  • 26
    Apropo de #20, #21-24 sint dovezi. QED! Cum ar zice presedintele Norvegiei, ca el stie sa editeze frazele si sa le vorbesc in poliglotzi. Ca nici nu mai sti, frate, daca-ti vine sa te bleen pe victor Lîi, sau sa te victor L pe bleeni. Ca cam tot aia-i, orisicum.
    Cel mai tare e cum li se pare lor ca de fiecare data cind zice unul ceva mai curajos la adresa geniilor politice feminine din viata lui Basescu vrea nimic mai mult, nimic mai putin, decit sa-l laude pe tinarul netrebnicutz Ponta si pe-a lui ginta alternativa de devalizatori.
    victor L
    2013-08-17 00:58:50 | Raporteaza
    RăspundeRăspunde
  • 27
    @lazy: Multzam. Mi-ai luat, ca sa zic asa, vorba din gura. Daca toata actiunea era una privata, nu era nici un subiect. Dar nu e, dovada Basescu, Ponta, EBA, Udrea, s.a.m.d.. Despre ce vorbim noi aici? :)
    Alin Fumurescu
    2013-08-17 01:22:53 | Raporteaza
    RăspundeRăspund



ditatore, dă'te aprins!

acuma, marcă banu', strălucitorule, că de nu'tzi - nutzy place bătăturica cadavrului de rege'n în cur' de putrefactzie,  n'o să mai papi nici ciob la cociob  nu scoate ochii pentr'un pumn de boturi botulinice pentru printza eboa


3 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

"bulangiii gen fumurescu il acuza pe Basescu pentru un gest,practic umanitar!" :)))

Hai ca am ras de n-am mai putut. Cica gest umanitar. Salvati balenele maro! :))

niku_elektriku spunea...

@ Lilick,

hai ca's curios daca maruntzisu' cersit de basea pe seama hungur bungurilor are sa fie risipit pa sama humanismului lui sotzihaliszd magraonic, nu d'alta, da' parca l'am auzit pa'mparatu' iulhian ca astia nu mai pupa boturi de la comunitate fara aportu' in natura prin intermediul bascolantelor cu banet, ceea ce s'ar prea putea sa intreaca pina si posibilitatzile materiale ale duduchii, cit ar fi fost ea de ieconoama.

Lilick Auftakt spunea...

Niku, problema e alta. Si o stie oricine a fost macar intr-o campanie electorala in viata lui. Tiganul e cel mai nesigur votant din cati exista. Ia de la toti si nu voteaza cu nimeni. Sau, in cel mai bun caz, merge la vot si pune cate o stampila pe toti cei care i-au dat. Ca sa nu se supere nimeni! :D Pot sa stea politicieni si cu capul in jos, sa le dea si marea cu soarele, ei raman electoratul pe care nu te poti baza nicio clipa.

Trimiteți un comentariu