miercuri, 22 ianuarie 2014

pentru ca safu nu uita si nu iarta, iar scopitzii din suita deasemenea, ma simtz obligat si eu sa'mi bag, desi cu mina dreapta in ghips, un "adio, in linie dreapta"!

pentru ca nimic nu mi'e mai urit pe lume decit individu care face giumbuslucuri anume ca sa'i faca placere sefului, iar aparitzia ucraineanului-moldovalah-gagauz tomak la un post de televizie, in dupa-masa asta, facindu'l, gaia matzu, albie de porci pe arabo-palestinianul de la smurd, imprejurare care a intervenit dupa ce remarcasem aceeasi atitudine la celebrul "in linie dreapta", am hotarit, nervozat, dar nu la nervi, sa elimin din orice blogroale saitul mai sus amintit, asumindu'mi toate consecintzele pe care le'as putea suporta, inclusiv p'acela de a fi caracterizat de critzicatak.

pe domnul tomak, nu'l scot, dar nici nu'l bag, din nimik.

ps: pesemne, sau pe semne, s'a dat ordin de zi pe unitate la atacat harapu, ca'l vaz si pe banciu cacindu'se pe dinsul d'o ora tot pe tema asta, reusind sa le faca, cu ocazia asta, iara reclama varanilor de la antena trei, c'altfel n'aveam de unde afla ca calafat a facut imprudentza sa raspunza pozitiv unei invitatzii din partea pastorului raspopit (?) gidea.

bai, ce scirbos poate sa devie sau sa devieze slugarismul asta orb, care merge, in cele din urma chiar impotriva celui slugarit, ca sa nu mai vorbesc ca si impotriva ta, jurnaliszd labe unu, sa zicem, care reusesti, prin campagnia timpita care au desfasurat.o si astazi toata zioa, desantzat, impotriva harapului imbracat in rosu, care campagnie nu stiu cui ii e adresata, pentru ca, pe mine, virtoal si, pina nu demult, chiar real urmaritor al postului, fara punga anti-voma la gura, ma face sa nu.i mai poci urmari decit pe mute si doar intre zapaje, cum erau antenistii pe vremuri, c.acuma nu'i mai poci suporta nici mavmacar pe mute. se cunoaste mina maeastra a lu oancea!

5 comentarii:

mariana c. spunea...

Mda, Banciu dă deseori cu bîta în baltă.

niku_elektriku spunea...

@ mariana codrut,

eu, in calitate de cel care a pus o pietrica la piedestalu statuii lu banciu, sint foarte abilitat sa spun in ce masura banii si "succesul" i'au luat mintzile. din pacate sau din fericire mi'e prea lehamite s'o fac

Anonim spunea...

@ niku_elektriku

dom' niku_le, nu fi hain la suflet si simtire. taman acu', cand papagalii & papagalese care se zbat in rigola scot capul in gazete "de printzipuri" vii matale sa pui furtunul cu apa pe 'mnealor? zau, te rog frumos sa reanalizezi hotararea-ti priprita si, in unanimitate plus unu, sa revii asupra ei.

a lu' matale,

io

niku_elektriku spunea...

dom tudotane,

m'am shforzzat sa ramin tare, ca fularu, pin acu, dar, zau, nu mai poci nici macar eu sa tziu linia dreapta, asa, moca, far'o atentzie, o maslina, ceva, cum vaz ca au inceput sa primeasca, dezinteresat si din convingere, multzi dintre martorii fostii mele bisericutze.


ca vaz ca mai are balta duduchii feshte, chiar daca fute fesnhtele

Unknown spunea...

F…, f…, sau pute, pute, cum zici mata, tot un drak…Stiti ce-mi zicea o “producatoare” adevarata de la Neptun, ce o deconspira pe alta ( plagiind-o…), de la concurenta, ref. la acest subiect ? “Ma spal si merg mai departe”…Originara, intr-un grup de “oameni de bine”, a fost cea care l-a contactat pe CTP odata cu “tunul de la Neptun”…Va asigur ca am trecut doar in “proceduri” tehnica…”N-am reusit” la “producatori” si am ramas frumos mirositor…E drept, “la examen”, am incercat sa copiez…Si-i stiti, la astia daca nu le “cumperi” opera la kilogram, pe furate, cu miligramul, nu merge…

PS. Ii scriam d-lui DT ca atat CTP cat si Emil Hurezeanu sunt cam empatici la astfel de subiecte…Intre timp incep sa ma prind si eu…La cati oameni, barbati dar si femei, “de bine”, “se” exista…Daca pana si Pora l-a reclamat pe Ciutacu la Protectia consumatorului….Scrie mare in “instructiuni” si te prezinti cu ea mica ? Aiasta-i prea de tot !

Trimiteți un comentariu