miercuri, 10 septembrie 2014

futu'i POMANA!
ma deprima astia,
fatza de care camorra siciliana
pare grupa mica
la gradinitza "piculina",
pentru copii cu dificultatzi majore cognitive

 
coabitacii AU SCAPAT'O PE DUDUCA
 

  1. Deceniul 2004-2014 va rămîne în istorie ca deceniul satrapului care și-a întărit mafia și amanta și și-a băgat la bulău adversarii politici.
  2. Băsescu vorbește la televizor despre un jurnalist care controlează sau influențează procurori. A doua zi procurorul Mariana Alexandru, care a instrumentat dosarele Bute (Udrea), Florin Popescu (Udrea) și Ridzi (Udrea) se pensionează. Gala Bute și scandalul Ridzi au fost investigate de Tolontan. În aceeași zi Sorina Matei o face albie de porci pe Mariana Alexandru, care s-ar pensiona din cauza legăturilor sale cu PSD. Mariana Alexandru, la ordinul lui Kovesi, a refăcut dosarul Bute. Inițial, în dosar fuseseră evitate sau abandonate toate pistele care duceau la Udrea.

    Nici Năstase nu vorbea direct cu procurorii. Nu le cerea ceva și nu îi amenința direct. O făcea prin interpuși sau prin declarații la teve (”nu cred în arestările de vineri seara” - Băsescu însuși a declarat despre arestarea lui Florin Popescu că e făcută pentru că lumea vrea circ și justiție televizată).
  3. Procurorii care se apropie de Doamna se pensionează, nu se sinucid, ca pe vremuri. Să mai ziceți că nu s-a schimbat nimic de pe vremea lui Năstase!
  4. Procurorul Mariana Alexandru e cea care a infirmat rechizitoriul din dosarul Bute în care Udrea scăpa basma curată. A reluat dosarul. Acum se pensionează.

    Mai țineți minte ce a zis Băsescu aseară? De jurnalistul care controlează procurori? Despre asta e vorba. Tolontan și Mariana Alexandru. Nimeni nu se atinge de Elena și scapă. Toată lumea la bulău sau dată în gît.

    Mîine-poimîine se retrage și prezidențiabilul fost agent acoperit care a deranjat-o pe Elena.

    Nu m-ar mira să scoată tancurile în stradă și să anuleze alegerile prezidențiale pînă cîștigă Elena. Chiar nu m-ar mira. A, că armata nu s-ar băga și că UE și US n-ar fi de acord, asta e altceva, dar el ar scoate armata să împuște misoginii și urîtele invidioase.
    • Lui Tudor Tdr, lui Alin Bogdan, lui Radu Bogdan Porcescu şi altor 6 le place asta.
    • Barbu Mateescu "Punctul iniţial al tuturor mişcărilor sale este hotărârea absolută, încăpăţânată, nestrămutată de a menţine strânsa legatură cu doamna Lupescu. Oricine este împotriva acestei legături devine vrăjmaşul lui, oricine este pentru, prietenul lui." (Argetoianu)
      acum 7 ore · Editat · 7

2 comentarii:

Anonim spunea...

de cite ori am citit aluzii despre amantlicul astora am zis ca e doar gura lumii. dar daca o zice unul care a fost in pat cu ei ani de zile si, in plus, cu tot felul de antene prin pdl si la cotroceni (luzaroiu, de ex.)... incep sa o cred si pe asta.

daca e asa, apoi e supergrav. trec peste faptul (deplorabil) ca asa ceva nu poti sa-i faci unei femei blinde ca o oaie cu care esti casatorit de 30 de ani, supusa si tacuta ca o musulmanca, care ti-a mai facut si doi copii, pentru ca, in fond, e si vina ei: cum a putut sa se marite cu unul ca el? cum a acceptat atitia ani amantlicul, pentru ca nu cred ca nu stia?

dar ramine tot restul de care pomeneste bleen. si asta chiar ca e de speriat. daca e adevarat, apoi tipul e in momentul asta cel mai periculos om din romania.

de multe ori m-am intrebat ce se ascundea in spatele casatoriei de coniventa cu cocosul, ca pentru buletin de bucuresti nu mai e nevoie de smecheria asta de multi ani. salvarea aparentelor pe motive de lesbianism? transsexualism? shemale? mirarea mea nu e legata de faptul ca ar fi vreo frumusete (mie imi face greata, simt repulsie fizica fata de ea - n-as atinge-o nici de-ar fi ultima femeie de pe planeta), dar ala arata ca un tigan borit, iar ea, dupa standarde locale, trece drept o femeie sexy, ori chiar frumoasa, deci ar fi putut gasi unul ceva mai aratos. a gasit ea oana roman...

nu m-ar mira ca basescu sa apara in curind in fata natiei cu nevasta, dupa exemplul lui putin, ca sa-si anunte enoriasii ca divorteaza. probabil ca divortul recent al udrei nu a fost asa pour les fleurs de coucou.

te doare capu...

plicisitu

niku_elektriku spunea...

plictisitule,

se fac pariuri pe tema asta (nu stiu care e cota), a divortzului, cocota zicind ca'l "asteapta de anul nou", in cinticelul pe care i l'a adresat si pe care eu l'am ascultat doar in emisiunea kamikadzjilor de vineri.

si da, cazul procuroarii pensionate "la cerere" m'a inspaimintat si pe mine, pina intr'acolo incit l'as vrea dus pe base undeva in fundul pamintului, sa nu'l mai vad si sa nu mai aud de el niciodata (bine barim ca am o sensibilitate dermatica foarte mare, in sensul ca fac bube pe mine daca incerc sa'mi arunc f'un ochi p'antena trei, c'altfel, cine stie, poate ca ajungeam ingurgitator al alora).

Trimiteți un comentariu