marți, 2 septembrie 2014

un pas mic pentru monica macovei, dar unul sufitzient de mare pentru obiectivul ponta presedinte, ca si pentru irelevantza 'mneaei



VIDEO Monica Macovei: Astazi demisionez din PDL

Marţi, 2 septembrie 2014, 12:15 Actualitate | Politic

Monica Macovei
 Europarlamentarul Monica Macovei, candidat la prezidentiale, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca demisioneaza din PDL. "Astazi demisionez din PDL. Nu este un gest pripit, am reflectat mult la aceasta decizie. Cred ca aceea ce se intampla azi in PDL este gresit si din acest motiv am decis sa demisionez. Se fac tot felul de intelegeri de la o zi la alta, ne-am trezit cu un candidat care nu este al PDL, care nu stim unde vrea sa duca Romania", a declarat Monica Macovei.





pentru c'o vaz pe monica, tot mai dusa (nu duşa), ca se 'nscrie in largul concert al flautistilor (s'a 'ntors si turcesqiu!) care tot se dai si lupta, neicușorule, si'i dau cu scîrna mutălăului de iohannis, in conditziile in care mai sint zone in bucale pe unde am mai vazut expuse publicului consumator bannere care'i faceau, pe vremea alegerilor, reclama monicutzii ca catindata la evroparlamentare (si care bannere nu stiu daca au fost achitate din economiile doamnei, dar aproape ca le copleseau, din punct de vedere numeric, pe cele ale celorlaltzi catindatzi, dindu'i posibilitatea duduchii udrea sa se laude ca ea, cu lista ei, au avut in captala si in marile orase ale tzearii scoruri peste cele ale pedelimii si penelimii, oare de ceeee? sa fie mina lu' blaga sau a lui pontiacu?), dovada ca recunostintza are limite, chiar si in cazu' intransigentii monika, m'am hotarit sa'mi parasesc rezerva de cadre si sa'l votez pe neamtz, dac'o fi si'o fi, si mai ales daca "nu se reuseste" s'o bage ăștia pe duducă in turu doi.


nu stiu daca blaga si iohannis au blat cu pontosu', dar de base cu duduca lui stiu sigur ca au, asa ca...






"In loc de final reproduc aici marturia unui colaborator al presedintelui: "Victor Ponta venea la Cotroceni tot la zece zile cu un Touareg albastru, doar cu sepepistul, avand grija sa nu fie vazut. Discuta doua-trei ore doar intre patru ochi cu presedintele Traian Basescu, intalniri despre care nu se comunica nimic, nici presa nu afla. Nu figurau nici pe agenda presedintelui, nici pe cea a premierului. De la aceste intalniri Ponta se retragea mergand cu spatele pe distanta de la biroul presedintelui la usa. L-am vazut cu ochii mei facand asta". Aceasta scena cat se poate de reala nu se refera in mod necesar la o perioada anume, ci descrie o alta fata a relatiei nestiute dintre cei doi."


6 comentarii:

Anonim spunea...

tismaneanu, cu spatele la zid, citindu-si ultima dorinta:
http://youtu.be/u07wUnH5OzU

hanonimul de la hamangioaika

niku_elektriku spunea...

bre hanonime,

doar nu credeatzi c'o s'anuntze c'o sprijina pe duduka...

are si dinsul o demnitate, totusi!

oricum, la cit e de prolific la arteclaraie d'asta platita la pogon, stau si ma'ntreb cine dreak ii scrie opera sti'ntzifica

Anonim spunea...

ar fi prea batator la ochi si improductiv s-o andoseze pe duduka in faza asta preliminara. mai bine incearca s-o ajute sa ajunga in finala cu ponta divizind votul anti-ponta dupa puterile lui de blogger cu aere de om de stiinta de renume mondial, luind niste voturi de la nazistul ala antipatic si dindu-le generos macoveicii. ca sa nu mai zic ca, nah, dpdv ielite da bine sa iti faci un selfie cu monika in primaries.

iar daca duduka ajunge in turu 2, ce sa faca si el? va andosa raul mai mic, nu pentru ca ar avea vreun interes material, ori ca s-ar gindi la o carte de dialoguri cu ea, ori la un institut stiintific la care sa fie sef. doar n-o sa indemne lumea sa voteze un plagiator? ce-ar zice colegii lui intelectualii din marylandu de sus?

ma rog, la o adica ar putea s-o faca si pe asta daca in joc ar fi sume suficient de mari. da' ce sperante sa ai de la unii care te privesc ca pe o musca biziind enervant?

niste comunisti prosti si fara viziune pesedeii de azi...

p.s. opera stiintifica a avut el si agronomul lysenko... asa ca, unde-a mers opera lui lysenko, merge si opera lui volo. intereseaza pe dracu cine scrie astfel de opere si ce timpenii sau platitudini sint intre coperte.

hanonimul de la hamangioaika

Anonim spunea...

imi permit sa fac un pro(g)nostic:
1. ponta - pres
2. duduka - prim-ministru
3. tismaneanu reales la al paispelea congres mare sef la institutul ala de frecat menta pe banii romanilor
4. o carte-interviu tismaneanu-udrea

hanonimul de la hamangioaika

niku_elektriku spunea...

hanonime (edward?)

nu poci decit sa achiesez, tardiv daca nu prea tirziu, si sa constat, placid, ca populul ales, prin reprezentantzii sai, exceleza prin cel putzin un element.

e harnici, domnule!

edvard spunea...

...vaaaaaaaaaaai, elektrikule, nu mai trecusem prin zona, dar chiar asa sa se fi subtziat traficul aici la matale pe instalatzie inc^t sa fiu banuitul de serviciu pentru orice venetzian hanonim pasager prin preajma ?

va propun deci sa ne asomam opiniile, deci sa avem coloana (a 5-a daca e nevoie), ca sa nu bagam omul la banuieli inutile, vorba'ceea, /a intrat la o idee? fandacsia e gata; ei! si dupa aia, din fandacsie cade in ipohondrie.../

Trimiteți un comentariu