vineri, 22 mai 2015

mă declar victimă politică a regimului MIRCEA MARIAN!
solicit azil politic în regimul neamtzului IOHANNIS


si totusi, mircea marian e o partida pierduta, pe linga ca'i un bou trist.

m'am inselat ca n'ar fi.




12 comentarii:

acuvio spunea...

Bine aţi venit în Zuckerbergland :))

niku_elektriku spunea...

'tu'i tzara'n tur, si retur!

Anonim spunea...

alooo, corect se zice fakebook, ...p^i, ce facem noi aici...?

Emigrant spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Shadow spunea...

mai niku-le la tine e ca la Radio Erevan. Ala te-a blocat dar tu nu ai comentat niciodata. Nu e bai nu te stresa cine naiba e mircica ala marian?

Anonim spunea...

Vedeti ca va vazui, dom. Niku, cum dati tarcoale pe la revista "Stiinta si Tehnica", pe fakesbuuk, cum spune interlocutorul de dinaintea mea :)))

Incercati sa-i intrebati cum dreaku il mai suporta pe iliescistul mironov printre ei ?!!? Atatea aberatii comuniste n-am vazut nici pe vremea lui Todor Jivkov sau Iosip Broz Tito, dom.Niku !
Caci asta e una dintre bube : dinozaurii astia se intalnesc cu dinozaurii lu' Vasile Blaga si aplauda miscarile Syriza din Grecia si pe Marie Le Pen din Francia lu' Banciu... Na' ca v-am inervat :)))

Haideti ca se va face cel mai mare laser din lume la Magurele si vom fi fericiti cu totii ;) .Exista insa o mica problema : cum se va ajunge mai usor din zona Antiaeriana la IFIN HH si la laserul de raze Gamma ???

Acu' 10 ani, cand am fost ultima oara erau gropi ca la Kobe dupa cutremuru; ala din Japonia, ce o indoit un pod lung de vreo 20 km...

Asa ca mai bine va invit la un meci derby in divizia B la anu', Steagu Rosu Brasov, pardon Avantu'Brasov cu Rapidu' ; Promit sa fac cinste dupa meci, nu ne inervam :)))

Cristian

Anonim spunea...

DON NIKO , da-l pe MM in PLM si cere azil politic si balton de la Oha (poate ti-o da si pe cracanata de Carmen sau , de ce nu , pe rrrraita de Gorghiu ca sa iti spele borcanele pt zacusca.Sa fii iubit si sa iubesti

niku_elektriku spunea...

edwarde,

take, fakei & ciacir

niku_elektriku spunea...

suadowe

memeul asta a ajuns mai rau ca memeul al'lalt, care'i la racoare acuma si care'l slugarea, cu exces de zer, pe becaliot

niku_elektriku spunea...

cristiane,

cre ca, pardon, curge argesul prin apropiere, asa ca o sa poatza ajunge cu pluta.

pe mironov nu l'am mai vazut decit in piatza, la cumparaturi, asa ca nu stiu despre ce vorbesti, ca io credeam ca lasat'o pe politica in durere.

oricum, la o revista condusa de ulieriu, are loc si mironov, daca se ocupa de sti'ntza, fie ea si sovietica sau cubaneza (nu stiam de siriza).

in 'b' zici?

niku_elektriku spunea...

anonime,

sint iubit, dar nu de cine zici tu, ca n'am balton, nici din 4 (patru) scinduri, deocamdata

niku_elektriku spunea...

cristitiane, tot tu,

de fapt cred ca am zbircit'o cu riul arges, ca eu n'am mai fost p'acolo din armata, dar cred ca merge si pe marele fluviu sabar, sau cam asa ceva, o pluta, daca nu macar o anvelopa de tractor, ceva

Trimiteți un comentariu