marți, 4 mai 2010

autodenuntz cu cioc


barba albastra asta cica o fo' prezidente de la patria !


Constantinescu: "În 1999, Băsescu putea fi dus "în cătuşe" la Parchet în dosarul "Flota"; m-am opus"

Fostul preşedinte Emil Constantinescu a declarat, luni, într-o emisiune la Antena 3, că în anul 1999 Traian Băsescu putea fi dus "în cătuşe" la Parchet în dosarul Flota, dar că el s-a opus, considerând că interesul ţării înainte de integrare era să nu se spargă coaliţia de guvernare.

"În timp ce era domnul Traian Băsescu ministru al Transporturilor, a început anchetarea sa pentru dosarul Flota. A durat foarte mult. În 1999 a fost gata prima expertiză care îl punea pe primul plan ca responsabil pentru o uriaşă fraudă de aproape 300 de mii de euro. Exista o expertiză înaintată Parchetului General. Mi-era foarte uşor, era suficient să nu spun să nu se întâmple asta ca domnul Traian Băsescu să fie adus în cătuşe. Eu m-am opus să nu se facă asta, pentru că, fiind liber parchetul, aşa era normal să se întâmple, deci fostul ministru al Transporturilor care apoi devenea primarul general al Capitalei să fie adus în cătuşe şi cu mare tam-tam pe baza unei expertize şi a unei anchete de 3 ani", a declarat Emil Constantinescu la Antena3.


ce prezidentzi de cicat ...

2 comentarii:

matusalem spunea...

S-a senilizat. Probabil isi umpluse pampershii si intrase in panica, de a dat-o pe goarna fara sa gandeasca.

zorro spunea...

A recunoscut implicarea politicului în justitie si chiar traficul de influentă la nivel foarte înalt. În orice tară civilizată un astfel de discurs nu ar rămâne fără efecte.

Trimiteți un comentariu