sâmbătă, 1 mai 2010

vadim: "lasatzi guristii sa vie la mine !"

cine'ar fi crezut ca partidutzu lu vadim tudor, (zis si vagin, vaccin, wc, etc, de catre unii, nu de catre mine, s'avem pardon !) nu este oale si ulcele forevar-foraibar ?
pragu' de jos al decaderii tribunului natzionale parea atins atunci cind, pentru a nu raminea fara coledji (dupa un esec lamentabil la alegerile parlamentare si prezidentziale), a apelat la alt tri-nebun, si pushcheriabil pe deasupra, pentru a'si asigura prezentza in colivia aurita de la brusel-strazbur, facindu'ne, noo ca tzeara, un nou pustiu de bine, pen' ca nu reprezentam suficient de puternic partea ciudatzika si exotika a evropii.
circu' ambulant de la parlamentu' evropean produs cu atita efort, si talent, tre' sa recunoastem, de cuplu' comico-burlesco-apostolik vadim-becali, raminea sa fie completat si la bucale, ramas oarecum orphan odata cu parasirea scenii de personalitatzile puternic-bubuitoare (d'atita dat in groape) gen bolcas, mitzura, irina loghin, si, cu picioarele 'nainte, dolanescu.
cele doo prim soliste-operetiste, dintre care una, nu'mi mai amintesc care, amanta oficiala a prea curind raposatului nikusheur ceaushesku, ce s'or fi simtzit nedreptatzite si eclipsate in notorietate de catre cea care era sa dea coltzu' recent la spitalu' cfr 2, au hotarit sa intre si ele in posteritate, si in parlament zice vadim, si cu alte organe, eventual altele decit gura.


vadim tudor incercind sa ia o acuta; de pe raftu' de sus cu pastile
fac o sugestie dezinteresata, pentru ca simt acut in adincu' fintzei mele, vorba cintecului, o iesire din actualitatea imediata a genului lirico-operetistic, sa fie cooptatzi in aceasta  veritabila quint-esentza, de rom, a guristicii partinice si personalitatzi in curs de afirmare puternica precum m. badea, s. tanase, m. dinescu, si, nu in cele din urma, cel mai nou sosit in tagma one-man-show-ului autohton al nervoshilor fara sperantza, fiind vorba, bine'ntzeles, de v. stan ...

Un comentariu:

George spunea...

Dom.Niku,nu ne-am supara o mica-mare rocada de pacientzi spitalu'9 pnl-prm...Adeca PNL-AFARA DIN PARLAMENT si sa reintre fauna,mai ales ca le da apa la moara toa'rasii: http://www.presalaminut.ro/2010/04/29/laszlo-borbely-si-kelemen-hunor-viziteaza-joi-rosia-montana/ Pai zurbagii Ghita Funar ori Mitzura A. declanseaza oricand aplauze la scena deschisa decat dr.mengele-nicolaescu ori acritii norica, ghise, stroe si ham-ham-harasho-hashotty... Belgieni ! Lasati araboaicele si dati-ne ''circul'' inapoi:http://www.cotidianul.ro/romania_pleaca_cu_circul_la_bruxelles-87371.html

Trimiteți un comentariu