luni, 8 noiembrie 2010

scirba

Invitat la "Catedra de Politica", la Europa FM, europarlamentarul PD-L Cristian Preda s-a declarat consternat de alegerea lui Antonie Solomon, proaspat eliberat din puscarie, in fruntea filialei acestui partid din Craiova.

Preda a amendat si lipsa de reactie a partidului in fata declaratiilor publice ale lui Solomon, care a sugerat ca "in fiecare familie de romani zace un dosar penal". "Va spun sincer ca nu ma identific in nici un fel cu un asemenea tip de biografie si cu un asemenea tip de prezenta politica. Mi-e rusine ca sunt in PDL auzind ca acest partid aplauda pe cineva care este trimis in judecata."

Cristian Preda “Mi e rusine ca sunt in PD L"


mai bine'i lasau ministri pe bevebisti, c'acuma au mai multa vreme "sa se ocupe de partid"
si cine crede ca se pot concilia apa statuta a structurilor noast'e de partide 'mbatrinite'n rele cu focu' "sectantzilor" civici, gen preda sau macovei, inseamna ca nu mai crede demult in alba ca zapada.

plecatz d'acolo ca nu mai e nimic de facut 

2 comentarii:

Riddick spunea...

Ce ciudat... se pare că secta cântă pe două voci, o parte l-a colindat pe Falcă, în Arad:

Primul care a urcat pe scenă, înaintea liderilor naţionali şi locali ai PD-L a fost… Marcel Pavel care a interpretat, spre bucuria fanilorsăi din PD-L Arad mai multe şlagăre, încingând sala. Lucrările Conferinţei au fost deschise apoi de Gheorghe Seculici, preşedintele în funcţie al PD-L Arad care a prezentat invitaţii: Elena Udrea, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu, Sulfina Barbu, dar şi arădenii pe care organizaţia a reuşit să-i trimită în Guvern, la conducerea Ministerului Transporturilor şi în Parlamentul Europei, Constantin Traian Igaş, Eusebiu Pistru şi Iosif Matula. De remarcat că, deşi era aşteptat la Arad, Vasile Blaga, secretarul general al PD-L şi unul dintre posibilii candidaţi la funcţia supremă în partid, nu şi-a făcut apariţia.
„Tinerii trebuie să reprezinte eşalonul viitor”
Seculici şi-a prezentat apoi raportul de activitate, insistând pe strategia care a dus organizaţia pe primul loc din ţară, încrederea acordată tinerilor. „Uitându-mă în urmă, multe dintre proverbele românilor se adeveresc. «Unde-i unul nu-i putere». Acest lucru l-am constatat când am preluat Organizaţia PD. Eram foarte puţini atunci. «Cine nu are bătrâni să-şi cumpere». Când am preluat organizaţia aveam mulţi bătrâni, nu aveam tineri. Aceşti tineri trebuie să reprezinte eşalonul viitor de fiecare dată în organizaţie. Ei trebuie însă educaţi să-i sprijine pe cei care i-au promovat”, a spus Seculici înainte de a da cuvântul următorului vorbitor, ministrul de externe Teodor Baconschi. „Ar fi bine ca şi restul României să semene cu Aradul, abia peste cinci ani”, şi-a început discursul Baconschi. „Sunt voci în partid care mizează pe unitate. Şi bine fac. Sunt voci care acreditează ideea de nou. Dacă aceste două idei nu se împacă, nu este bine pentru partid. Dacă aceste două concepte, unitate şi înnoire vor merge împreună, am convingerea că PD-L se poate relansa, poate fi partidul clasei de mijloc”, a mai spus ministrul.

http://www.glsa.ro/arad/stiri-din-arad/platforma-de-viitor-candidat-la-presedintia-pd-l.html

niku_elektriku spunea...

@riddick,

de data asta chiar nu mai merge carutza, rupta'n drum cum e, daca astia merg pe "essperentza" batriiorilor, ca astia stiu cum mai e mercurialu' la cumparat de voturi.

o sa'si rupa urit gitu', prevad, daca n'apare la orizont un alt scenariu, eventual de sacrificare rituala a diktatorului...

Trimiteți un comentariu