marți, 13 decembrie 2011

zapadoiu recunoaste:
e mult mai murdarel decit
ar fi vrut sa lase sa se'ntzeleaga!
neamtzule, da'i cu flit,
daca te tzin outzele!

Actualul lider PSD, Victor Ponta era mesagerul lui Sebastian Lăzăroiu în transmiterea sondajelor confidenţiale ale Alianţei DA către Adrian Năstase, dezvăluie fostul ministru al Muncii, într-o postare pe pagina de Facebook. Mai mult, Lăzăroiu susţine, ironic, că ar fi primit prin Ponta dosarele tuturor pesediştilor cu afaceri necurate.

Atins de acuzaţiile aduse de preşedintele PSD Victor Ponta la adresa sa, cu privire la legătura lui Lăzăroiu cu afacerile lui Adrian Năstase, fostul consilier prezidenţial face trimitere la rolul jucat de Ponta în relaţiile dintre liderii Alianţei D.A. şi Adrian Năstase.

"Da, acum după atâta timp pot să recunosc. Şi dl.Victor Ponta ştie pentru că el a intermediat. El era persoană de legatură. De fapt era un fel de schimb. Eu îi dadeam sondaje confidenţiale ale Alianţei DA care ajungeau la Adrian Năstase. El mi-a dat dosarele tuturor pesediştilor cu afaceri necurate, pe care le avea de pe vremea când era şeful corpului de control. Multe au şi apărut în presa vremii. Altele, încă nici acum (tzak-pak la rasboiu'?. asta nu'i santaj pa fatza? n.m.) Asa a început o frumoasă şi lungă prietenie între mine şi dl.Ponta", scrie Lăzăroiu pe Facebook.

*************************
*************************
alunecos hom!
d'aia o fi avut aplecare spre (alba ca) "zapada"?
si'i tireste odata cu el, (moasi'sa) pa ghiatza suptzire, si pe neo republicanii crudeli/creduli care par acuma a paispea roata la carutza hodorgita a pupazulului din teiu' de pe deal

5 comentarii:

Anonim spunea...

spera ca Lazaroiu lucreaza la destramarea USL – de acolo si soparlele. faptul ca-i va dezamagi pe cei care cred in Noua Republica asta va fi greseala lor (in orizontul lor de asteptare aparea Lazaroiu alaturi de Mihail Neamtu, nu si in declaratiile lor comune. Lazaroiu a declarat doar ca sustine, nu ca se alatura NR). cei din NR trebuie sa-si vada de propria lor constructie si sa nu-l abandoneze pe Mihail Neamtu datorita soparlistilor.
Lazaroiu este de partea lui Traian Basescu si a ceea ce considera acesta ca va fi PDL sau Miscarea Populara.

jderu' spunea...

Aceste "dezvăluiri" erau mai rodnice spre sfârșitul verii ce trecu când Lăză și Alinuța se băteau în hrebenciuci. "Zona gri" a politicii românești este mai degrabă "maro", Domn'Niku!

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

n'ai senzatzia ca alba s'a dezumflat, si fara "aportu" lu' lazaroa?

daca un caracud "sters" ca laza (tu il bagai in "zeama" p'atunci?) facea astfel de combinatzii p'in 2004 imi inchipui cum procedeaza rechinii!

treaba cu dosarele puse la pastrare nu miroase bine, orice ar fi, zic io...

niku_elektriku spunea...

@jderu

da, era mai buna "dezvelirea" vara, ca era mai cald si nu risca kamikazu zapadoiu (am citit'o si p'asta: ca s'ar "sacrifica" el ca sa moara cu pontos de gitzi!) sa raceasca, indiferent c'ar trage el acu' aer rece amestecat cu alice (nu mai locuieste aice) sau nu

jderu' spunea...

O să fie o încăierare ca în curtea gradiniței,Domn'Niku:
"Victor și Sebastian
Se batură pe maidan
Cu pietroaie și ciotoaie
Și cu carane din tigaie!"

Trimiteți un comentariu