marți, 13 martie 2012

calcind, degeaba (nu gratis!),
 cu "reintregirea" 
pe capu' de locuitor

caragiosii tantalai pedeliotzi, in frunce cu cel care'i si 'ntrece, au reusit performantza inimaginabila de a da (procente, ce  altceva?!) pe perele iredentiste ale facultatzii unguresti de medicina si farmacie din tirgu mures ce au luat pe merele paduretze ale renumeratziilor "reintrejite", de la bujet, sau viceresa, din omeneasca nevoe de a sta inca atit cit trebe in jiltzurile puterii, in sperantza nici  macar tainica c'o sa'l reconfirme pa stalin cu vorba aia a lui ca nu conteaza cine si cum voteaza ci ala care numara.

gaura la bujet, bashca!

daca hungur bungurii au sa dea dovada ca sint in posesia unei cantitatzi neuronale normale, nu ca asti'laltzi, s'ar putea sa scapam de razboiu' civil!

desi, banuiesc, pe "canale" o fi 'nceput deja mobilizarea batalioanelor pentru trecerea carpatzilor (in frunte, evident, cu  mareshalu' antonescu!)...

2 comentarii:

Riddick spunea...

Coboară niște bărci cu unguri pe Dâmbovița, către București, s-au îmbarcat prin Bucegi, unde au scos bărcile de cauciuc și le-au umflat.

niku_elektriku spunea...

@riddick

n'arface rau s'aduca cu ei si o bucata de budapesta, ca s'o "monteze" in locu' cartierului negoitzesc in care stau (m'am saturat de bancutze!)

:D

(nu stiu de ce ai "intrat la spam"! probabil ai "reclamantzi" la blogger!)

Trimiteți un comentariu