vineri, 16 martie 2012

SALUTAR!

consider ca e "salvatoare"  initziativa celor de la nu mai stiu care ziar "cu tzîtze", zise si "de sport", de organizare a unui concurs de texte "de pus pe bannere" virtuale, care oricum nu pot fi afisate nicării, "datorita" diktaturii instaurate pe stadioanele patriii de cuplu'  "nashu" mircea sandu& mitica dragomir "corleone".

asadar, cineva, nu stiu cine, a venit cu ideea unica "mitica la primarie", pe care nu intirzii sa i'o semnalez duduchii, care e in cautare disperata de catindat pentru primaria a' mare, asta pina ce ireparabilu' desemnarii f'unui prigoana sau piedone nu se va produce.


corleone ar intruni celor mai multe dintre criteriile pe care, se pare, organizatzia de bucuresti a pedele le are in vedere pentru a scapa cu fatza  curata din aceasta grea incercare.

in primu' rind, ar reprezenta o "sulpriza" absoluta, cu care am fost, de altfel, "amenintzatzi", gradu' de asteptare din partea publicului consumator fi'nd foarte mare, din pun'tu' asta de vedere, cel putzin.

el este, daca stiu eu bine, un "independinte" de toata splendoarea, fosta apartenentza la partidu' lu' vadim reprezentind un atu in plus, ca si dosarele penale ramase in pronuntzare.

aceasta catindatura n'ar fi nici o cedare rusinoasa in favoarea unui refugiat politic de la unpr (eventual piedone), nici n'ar purta germenii unei infringeri, la fel de rusinoase, a catindatului "de partid", indiferent ca s'ar numi prigoana or altcumva (daca nu "se doreste" sa'i fie aplicata vreo lectzie monicai macovei sau lu' cristi preda).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu