marți, 6 martie 2012

oribila crima cu mare premeditare

din calea "victoriei"
(victoriei cui?)
a domnului badin punct ro

pe stimabilu' domn badin il cunosteam  aproximativ, confundindu'l, de multe ori, atunci cind ii intilneam numele prin diverse conjuncturi si blogroale, cu altzi ciini de paza ai democratziii, gen iosif buble gum, care nici asta nu'mi e prea bine definit in timp si spatziu, alt inconvenient major al faptului ca nu sint un consumator intens al posturilor trustului intanct.

i'am intilnit figura blajina, de citva timp incoace, atunci cind zapam dezinteresat, la ore de maxima audientza, incercind sa ma strecor printre diversii marutzi maruntzi ai televiziilor romunesti, in drum spre morgan freeman, bear grylls sau altzi vinatori si pescari de mituri.

era labe unu teve, mai intii 'mpreuna cu sorina, pina ce aceasta a plecat spre "zari mai bune" (?), la postu' lu' ghitza (parca), dupa care a fost cuplat de raspopitu' tabloid bichir, iar acuma nu mai stiu a-laturi de cine mai e, daca mai e, desi aseara am stat pe emisiunea in care dezbatea intens crimele de la coafor citeva minutzele bune.

superficialitatea  m'a impiedicat, tot pina aseara, sa'i cuplez infatzisarea si comportamentul, aparent bonome, de alte episoade care m'au scandalizat, in aceeasi masura pe cit i'or fi "racorit" pe unii "martori ai antenelor", la vremea lor, exemplu' care'mi vine acum in minte fiind ala cu "poneiutzul roz", in care respectivu' badin jucase un rol primordial, de jegos!

ca sa'mi "fac o imagine completa", i'am accesat si blogu' (blog, se pare, abandonat de p'in 2010, in asteptarea unor "vremi mai bune"!) ocazie de a'mi asigura o "noapte furtunoasa", ca m'am zvircolit in chinuri pina am reusit sa adorm dupa ce am citit acolo despre diktator si camarila lui plina de spioni straini; daca macar cinci la suta din ce scrie acolo ar fi adevarat diktatoru' ar trebui sa fie spinzurat de'un coi, sau viceversa!

asa aflai ca badia fu unu' din cei mai feroci antibasesti din historie:

Jurnalistul Andrei Badin i-a dat un ultimatum lui Traian Basescu, inainte de a publica o inregistrare video care il incrimineaza pe seful statului.
Badin il avertizeaza ca va fi nevoit sa isi aminteasca in urmatoarele zile de anuminte momente din viata sa si sa dea public explicatiile de rigoare.
"Voi incepe prin a-i adresa o intrebare publica la care astept un raspuns in 24 de ore: Ce ati facut domnule presedinte in noaptea de 31 decembrie 1972 /1 ianuarie 1973? Va aduceti aminte numele de Doina Lecusescu? Va aduceti aminte de cele intamplate atunci?
Ar trebui sa va aduceti aminte deoarece atunci ati fost taiat pe fata, semn care se vede si azi. Ar trebui sa va aduceti aminte! Daca nu, va voi ajuta!", scrie jurnalistul pe blogul sau.
Conform avertismentului editorului Antena 3, marturia inregistrata ar trebui sa apara in cursul zilei de marti, cele 24 de ore fiind deja trecute.
"Dupa expirarea celor 24 de ore voi posta pe acest blog marturia video in care se vorbeste despre mizerabila fapta in care ati fost implicat. Dar nu numai atat. O marturie senzationala inregistrata la Londra despre Traian Basescu", se mai arata in postarea jurnalistului.
La randul lor, jurnalistii de la Ziua redau cateva din declaratiile unei femei pe nume Doina Renea, care il acuza pe Traian Basescu de viol, amenintari cu moartea si tentativa de omor.
In anul 1972, femeia l-a cunoscut pe Traian Basescu in cartierul Tomis III din Constanta, moment la care era paoaspat absolventa a Liceului de Muzica si Arte Plastice din Constanta.
La data de 1 ianuarie 1973 a fost violata de Traian Basescu, viol in urma caruia a ramas insarcinata. La acea data, Traian Basescu era student la Institutul de Marina Mircea cel Batrin din Constanta, iar Lecusescu era studenta la Facultatea de Arhitectura Ion Andreescu, din Cluj-Napoca. Cazul a fost musamalizat cu concursul ofiterului de militie Bitu Nicolae, care instrumenta, de altfel, si reclamatia lui Traian Basescu, pe motiv ca fusese desfigurat de fratele victimei, Lecusescu Ion (de-asta are un ochi tumefiat si cicatrice pe fata), scrie Ziua.
In 1996 a fost fost adusa in Bucuresti si condusa, impreuna cu fiul, intr-un apartament dintr-un bloc situat in cartierul Berceni, unde au fost sechestrati pentru aproximativ doua saptamani. (ziare.com)

pai, daca'i asa, ce cauta unu' ca asta la "trompeta cotroceniului"?

ba, mai mult, cum se face c'a suferit o asa grozava "transfigurare", o  asa "reevaluare" din partea diktatorului si acolitzilor lui incit sa i se 'ncredintzeze misiunea sfinta de a'l scoate pina si  pe asasinu' de la coafor un vaşnic criminal de sorginte liberala, cum se poate vedea in scurtu' filmuletz de mai jos?

nu mi'or fi mie prea dragi liberalii astia, da', totusi... 


morala?

lantzu' amintirilor e atit de scurt 
cit te lasa forma vasului in care te deşertzi sa'tzi mai amintesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu