luni, 5 martie 2012

"being there", însă, foarte puţin

"banda celor 6" 'telectuali  intromisionatzi (monica macovei, cristian preda, toader paleologu, sever voinescu, tru, daniel funeriu, daca i'am numarat bine!) au cam capatat culoarea neprecizata (sa fie portocalie? sa fie verde cu picatzele?) a mediului, odata cu intrarea fortzoasa in pozitzie de campagnie a partidului (?) prezidentzial, devenind la fel de abu-lici-paca-lici precum reprezentantzii mai vechilor, sau mai noilor, (z)garzi, adica, d'alde olteanu, blaga, berceanu or madama ud(re)a.

daca in privintza lu' tru si sever imi luasem gindu' de mai multa vreme, si fara ajutor neprecupetzit "uslinos"   canalist, din cauza capacitatzii lor (ne)surprinzatoare de a 'ngurgita broaste riioase cu basculanta,  pe ceilaltzi, in frunte cu monika, i'am contemplat cum devin din ce in ce mai "cumintzei", de teama de a nu fi acuzatzi ca sparg "unitatea de monolit a partidului", care, d'atita monolitism, nu mai stie dupa ce simboluri (jiji) si sigle (ppdd) sa s'ascunza.

dac'ar fi acuzatzi, ce?

nu d'aia au ramas acolo, sa fie 'nauntru, dupa vorba 'ntzeleapta ("being there") a tinarului cu nume de strada?

si daca tot sintetzi acolo, draga monika, are rost sa te ratzoiesti la "amaritzii" aia de unguri care nu sint decit alibiu' perfect ca "ai tai" sa tzi'o traga'n barba, din toate pozitziile?

o sa te simtzi mai bine dupa ce "sacoșicile" au sa va aduca un nesperat 30-35%, dupa  alegerile locale, motiv de chef, nineaca, "d'a mai duce'o pin' la toamna, lelitzo ioana"?

desi, nu 'ntzeleg in ce mod v'atzi putea partaja "meritele", cu spinii de la trandafir infiptzi adinc in inima cea verde!

****************
cum ai reactziona, draga monika, daca duduca tzi'ar propune, totusi, o catindatura "la deruta" 'mpotriva lu' oprescu, daca variantele cu piedone sau prigoana pica?

pentru ca toader sint sigur ca, in exuberantza lui, ar accepta extaziat  sa'l combatza pe chiliman, cu sansele bine-stiute!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu