marți, 12 martie 2013








FMI, FMI, FMI!
fonctzia întărește,
ca 'nto'deauna,
organu'
care te'o scos
pi tine
evrodeputat
(tatiku știe!)






Elena Băsescu: "Ce fel de organizație de femei este aceasta în care președinta și prim-vicepreședinta și-au declarat susținerea pentru singurul bărbat aflat în cursă?"



Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a avut o intervenție în plenul Parlamentului European, în cadrul căreia s-a referit inclusiv la alegerile interne din PDL. Aceasta s-a arătat deranjată de faptul că niciuna dintre cele două femei înscrise în cursa pentru președinția partidului, Elena Udrea și Monica Macovei nu beneficiază de susținerea președintei și 
vicepreședintei Organizației de Femei a PDL.




Sursa: Codrin Prisecaru

" Alegerile pt conducerea   partidului din care fac parte au loc la sfârșitului acestei luni.  În cursă s-au înscris 2 femei aparținând a două generații diferite și un bărbat. Moral. în opinia mea, ar fi fost ca restul doamnelor cu funcții din partid să susțină una dintre cele doua candidaturi. Însă, Președinta Organizației de Femei și Prim-vice presedinta, care dealtfel au discursuri feministe inflacarate, si-au declarat susținerea peentru singurul bărbat aflat în cursă. Mă-ntreb ce fel de organizație de femei este aceasta? 


 Dânsele îl sustin pe cel care s-a opus vehement punerii in aplicare a statutului partidului care prevede o cota de 30% femei la toate alegerile", a spus Elena Băsescu, în plenul PE. 


"Mă-ntreb de asemenea, cum este posibil ca actuala Vice-Președintă a PPE, care a ajuns să fie nominalizată pentru această funcție datorită susținerii puternice a unei alte femei, îl sprijină tot pe singurul bărbat înscris în cursă", a mai declarat aceasta.

iote prim-viceprezidenta nerecunoscatoare!

7 comentarii:

Riddick spunea...

"Leo jeo son fe". PPE merge pe certitudini, nu după cai verzi pe pereţi. Boagiu (vice PPE) susţine moţiunea Blaga.

niku_elektriku spunea...

@ riddick,

boagioaica, la fel ca sulfamida si tzurcanca, facea/faceau parte din secta "fetele diktatorului", asa ca subita lor reorientare spre buldog nu poa' decit sa te pue pe ginduri, tziind fie de o gelozie greu de tzinut in friu pa duduka, fie de cine stie ce strategii absconse cu tradari de ultima ora si ocupare "en fanfare" a peneleului in genu cum ar ocupa romunii hungaria prin cedarea transylvaniei

niku_elektriku spunea...

@ tot riddick,

andrea pol vas din filmuletz era parca din alta secta!

Tiq spunea...

Nea Nikule, văz că dumneata tot cu politica te omori, mai merită să-ţi baţi capul cu ăştia care ne duc ţara pe prăpastie în gios?

niku_elektriku spunea...

@ tiq-ule,

fereasca d-zeul ateilor mei sa 'ncep sa m'apuc sa scriu desp'e cartzi, filme, fete si baetzi...

Anonim spunea...

I do not even know the way I stopped up right here,
but I assumed this post used to be great.
I don't know who you're but definitely you are going
to a famous blogger for those who are not already. Cheers!



Here is my webpage dental implants cost

Anonim spunea...

Rubber Mulch Surface Under Swing Sets For Safety To Mulch or Not To
Mulch, That Is the Question

My website :: large trees for sale

Trimiteți un comentariu