marți, 22 aprilie 2014

banciu, atoatecunoscătorul, de la "nea riciu" la "cariciu", adică de la rebelul fără cauză la conformistul mafomist, să le ia el pă toate, luîndu'i singur un interview marelui mircea lucescu, dacă tot l'a trimis pe "andy" stănescu la cratitză, la "munca de jos", să cîștigă și el un ban grămadă, ca voiceovăr

în care niște securisti împutzitzi ca mircea lucescu si constantin anghelache (de la dinamo, pe vechi și pe nou) se dovedesc mai binecrescutzi și manieratzi decît nesimtzitul autocaracterizat banciu










Banciu&Stanescu -MIRCEA (LUCESCU), fă-te că lucrezi.18.05.2010


interview cu lucescu 21 april 2014, banciu se face ca lucrează




scenografie și coregrafie cu banciu & anghelache, 
înaintea "marelui derby dynamo-steaoa",
avind un final apoteotic,
cu stanescu rămas bușbe, ca voiceovăr, 
din a prea-plinului (de el) banciu dorintză 

ma preocupă, în continuare, soarta lui "andy" stănescu, despre care n'am mai aflat nimic intre timp, în afară de mici ecouri de romantză cum c'ar mai mișuna prin vastele studiouri de la fabrica de băgat fum în saci de la frigotecnica.

am intrat și p'o falsă pagină de feisbuc (din cele pe care făneii le tot fac celebritătzilor - mie nu mi'a făcut niciunul, încă), unde am dat peste asa ceva:
l'indicatzia c'ar fi actor la teatrul de comedie m'a făcut să dau o fugutză și acolo, fără rezultat.
aia c'ar fi cascador, m'a făcut visător.

*********************
era să uit: dacă tot e vorba d'atoateștiutorul banciu, care se tot mîndrește cu cultura 'mnealui generală, căpătată probabil, ca'n cazul multora dintre noi, de pe vremea cînd juca "fazan" pe state și orașe, văd că nu renuntză a persista în confuzia pe care o face în legătură cu cei doi "munteanu" de la evropa liberă, niculae constantin munteanu și nicolae munteanu, deși îi mai atrăsesem odată atentzia, pe forum, că sînt două persoane absolut diferite.

banciule taikă, unu'i unu'
http://www.europalibera.org/author/20595.html

altu'i altu'
http://www.europalibera.org/media/video/24601085.html


acuma, apropo, n'ar fi mai cușer să'tzi cîștigi banii participînd la emisiunea lui iantzu "vrei să fii milionar", că tzi'ai pune în valoare, în mod creativ, cultura generalissimă, fără să fii nevoit să te murdărești în halu' ăsta cu politichia?

Un comentariu:

Ciprian spunea...

Buna ziua,

sunt detinatorul domeniilor http://stepsintherightsdirection.com/ si http://learningtocare.net/

Ambele site-uri au PR4. As vrea sa pun un link spre site-ul dvs. pe cele doua domenii. Avantajele unui link pe un site ce are page rank 4 este acela ca motoarele de cautare (google, yahoo, etc) ridica importanta respectivului site in cautari (veti urca pe primele pagini ale motoarelor de cautare)

Ma intereseaza sa fac schimb de link-uri cu dvs. in sensul ca as dori sa va gazduiesc linkul pe oricare din domeniile prezentate mai sus sau chiar pe ambele, iar dvs. sa gazduiti linkul site-ului http://mobisimo.ro/ pe domeniul dvs.

De asemenea, sunt de acord cu schimburi de guest-posturi in acelasi mod, daca doriti asta.

Cu stima si interes,

Ciprian Miron

(v-as ruga sa trimiteti mail de confirmare pe office@mobisimo.ro daca doriti schimbul)

Trimiteți un comentariu