joi, 28 august 2014

laser, frate!
cel mai mic pitic din lume,
cu buda'n fundul curtzii,
nu mai e piticul sovietic.
cum am ramas tzara lui urmuz,
pentru ca berbecalul este momental indisponibilizat.
mici tristetzi si mari bucurii provinciale

deci, in comuna cu sute de bude'n fundu curtzii si in tzara unde nici nu se pune proglema ca "fracturarea hidraolica" ar putea face si ar putea drege ceva pinzii frecatice:


Cladirea laserului de la Magurele - foto de proiect
Cladirea laserului de la Magurele - foto de proiect
Foto: ELI-NP.ro

Situatie disperata la Laserul de la Magurele: Directorul celei mai mari platforme stiintifice din Romania cere ajutorul Guvernului pentru a debloca proiectul de jumatate de miliard de euro. Cum motiveaza Apele Romane blocarea proiectului

de Raluca Pantazi HotNews.ro
Miercuri, 27 Aug 2014 Actualitate | Esenţial
Unul dintre cele mai importante proiecte europene de cercetare, in curs de realizare in Romania, este pus in pericol de un aviz lipsa de la Apele Romane. Proiectul laserului de la Magurele prevede ca energia centrului de cercetare va fi asigurata de peste 1.000 de pompe geotermale. Apele Romane nu au acordat insa, de 8 luni, avizul pentru inceperea forajelor necesare pompelor geotermale. Constructorul ELI-NP a cerut avizul abia in 2013 si exista riscul poluarii unor surse de apa, sustine astazi Administratia Nationala Apele Romane. Institutia afirma ca va da aviz atunci cand Institutul de Fizica Nucleara "va depune o documentatie tehnica in care se vor prezenta toate datele solicitate". Contactat de HotNews.ro, Nicolae Zamfir, directorul proiectului de la Magurele, a declarat ca documentatia din 2011 prevedea explicit necesitatea unui aviz pentru foraje. "Cerem sprijin de la Guvern. Ni se cere ceva dincolo de lege si eu nu stiu care sunt pasii urmatori", a declarat pentru HotNews.ro directorul Nicolae Zamfir.












steaoa eliminata, bineintzeles ca cu e_motzii, pagubind ieconomia natzionala cu contravaloarea zecilor de bulioane d'evroi lipsa din pusculitza puscariasilor, la fel de natzionali, jiji becali si (pamphlet) meme stoica.

yesssss!




dar tinichigiii?


Banda de copii care a transformat Piatra Neamt in "Estul Salbatic". Disperati, localnicii ajung sa puna afise cu ei pe stalpi

de Stirile ProTV Stirile ProTV
Disperati ca autoritatile nu pot controla o banda de copii care a ajuns spaima orasului Piatra Neamt, cativa localnici au lipit afise pe stalpi cu figurile micilor infractori. 


tot in astia micii ne sta (sta'ne'ar!) sperantza...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu