miercuri, 27 august 2014

niște nesimtzit _ editzie de corectzie
ultima (?) aparitzie LIVE a lui ANDY STANESCU pe SPTFM, dar cu totu' altundeva decit la "UNSPE METRI"

revin, poate ca pentru ultima oara, la subiectul andy stanescu, care (nu mai) e.

ieri am avut ocazia sa'l ascult, de data asta din intimplare (pentru ca'i ascult din ce in ce mai rar emisiunile), pe radu banciu, abordind si el, absolut in trecere (si cam in sila), tema disparitziei, oarecum subite, a lui stanescu, la provocarea unui ascultator (tot mai rari si aia, ca nu mai au loc de "oficiali", eventual penali, de care se facea misto pe vremuri).

a facut, in mod penibil, pe niznaiul; ca nu stie, nu cunoaste, dar c'a fost, cica, alegerea lui andy sa paraseasca "echipa", dar ca, totusi, el lucreaza, in continuare, in post, "la partea tecnica", face reclame, duce tava, alea-alea, ba ca l'ar fi zarit, chiar, prin post, zilele trecute, dar n'a vorbit cu el.

pe linga ca tot ce spunea suna la fel de arogant si fals cum suna si emisiunea, dupa plecarea lui andy, aburelile astea ma dezgusta si mai tare, pentru ca trebuie sa ne creada tare timpitzi, banciu asta, ca sa nu ne dam si singuri seama ca un astfel de post, care sta in cinci-sase oameni, care duc toate emisiunile, nu poate s'aiva mult mai multzi "in spate", si ca nici treaba cu reclamele n'are cum sa tzie, pentru ca reclamele au ramas aceleasi si la fel de putzine ca si inainte (intr'adevar, realizate de any) de plecariea lui.

ramine cum am stabilit, "e pe bani", sau, mai exact (in cazul lui stanescu), din cauza de lipsa a lor, a banilor, pentru ca "vedeta" banciu trebe - nu'i asa? - renumerata corespunzator, cu mii de evroi, iar amaritu, fara ghilimele (din pacate), andy, n'a mai consimtzit, minca'tzi'as, sa plece, in ziua de salar, cu doo'j de lei in buzunar, cu cit zice c'a ramas dupa ultimul salar si dupa ce si'a platit datoriile pe la coledgi, probabil.

si, astfel, banciu a ramas singurul nesimtzit, tot fara ghilimele, la fel de nesimtzit ca si atunci cind n'a intervenit, din lasitate, in apararea altui coleg, manolo terzian, injurat si scuipat de "giovani", in prezentza lui placida (mama si ce'i mai sarisem in aparare atunci, in fatza acuzelor altora, fara sa admit ca banciu e caracter zerou barat!).


s'a 'ncercat, vaz acuma, si'o petitzie pentru revenirea lui any pe post, petitzie care n'a strins nici macar atitzia semnatari citzi a strins petitzia de solidarizare cu plesu (nu plesan!), sau macar in numar oarecum egal cu numarul  de "prieteni" feisucisti sau al celor care il caineaza, tot pe pe feisbuc, la putzinele postari in care aducea vorba, en passant, despre subiect.

ce sa spun, petitzie impotriva capitaliszmului de frigotecnica, nenica!


Sa nu uit. Ca sa sugrumam din scutece orice speculatiune pe aceasta tema.. nu m-am certat cu za colegi. Dimpotriva. Au fost alaturi de mine. Nu m-a "sapat" nimeni si decizia mea nu are legatura si nu a fost influentata de activitatea profesionala a celorlalti. A fost alegerea mea si numai a mea. Motivele ar trebui sa fie evidente pentru toata lumea. Nu ma aflu in stare de conflict cu institutia sau cu echipa. Raman in continuare la SpTFM ca sa-mi ajut colegii cu productia de spoturi publicitare si alte cele. Chestiune pe care o abandonasem de ceva vreme.


Fratilor, voi cei care cautati ceea ce nu veti afla niciodatata... adica nimicul. ..Va anunt in premiera (desi nu e politicalicarrect )Imi dau intr-un fel demisa. Adicatelea nu mai vin. Ca bere...



si pentru ca ultima editzie de "unspe metri", cu andy stanescu, a avut loc vineri, 28.03.2014, am cautat in tiliphonu' meu, ca parca tzineam minte ca am acolo ultima lui aparitzie "live" pe post, de acum citeva luni, la aerbaza kamikaze.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu