joi, 28 ianuarie 2010

"guvernu' boc, bani ioc" razvan dumitrescu un dobitoc


nu stiam io de unde mi se trage obiceiu' asta pacatos d'a pune titluri, si taguri, tampite cu rime'n coada.
asa ca, e clar ca consumu', fara virgula, de a-realitatea tivi, te pricopseste cu obiceiuri proaste, pe linga ca produce dependentza (ca ş'acu' mai caut prin televizoare sa'mi arunc cite'un ochi p'acolo, chit ca pentru citeva secunde).
ş'alalta sara m'am uitat la burtiera cu titlu' de mai sus, remarcat si de contramanipulare in urma cu f'un an.
vintoşii n'au iesit deloc din tranşee; spectru' falimentului ii invirtoseaza mai tare. muncesc activ pentru producerea unei stari pre-insurectzionale, in sperantza ca o noo tulburare majora a apelor o sa aduca si mai tare gunoaiele ca ei in pozitzii si mai bengoase.
pling amarnic pe umaru' popo'ului, cauta sa stoarca lacrimi si revolta care sa'l trintesca pe dejetzelu' de boc, poc, poloboboc, impreuna cu tutorele si partidu' de nenorocitzi care nu's capabili nici macar sa'si protejeze oamenii de mina lunga a madamei pivniceru si compania.

6 comentarii:

matusalem spunea...

Da' ai memorie de elefant, nu gluma.
Tare. Acelasi titlu in aprilie 2009.
O fi reluare, in direct, a aceleasi emisiuni :)

George spunea...

Iar acu 30 min,Radu Moraru a dat "breching nius":rosca stanescu e curat ca lacrima, comunicat cnsas!Hai chireacilor,ciuvicilor, gusilor dati navala si reincepeti refrenul,ca doar au ramas aceleasi "Timpuri Noi":"Cu namoool,cu namoool,cu namoool,ma dau(SI AM) curu goool! Hai motane felix,ia kitiket,nu te lasa mai prejos,stav-ar in gat laturile! Nu cumva sassule sa pomenesti de asemenea "dusmani"ai coccisului vostru(incerc sa ma abtin):http://hotnews.ro/stiri-cultura-6851498-interviu-bjoza-octav-presedinte-afdpr-spus-unui-parlamentar-voi-sunt-demnitatile-dar-noi-demnitatea.htm

amanda13 spunea...

am ajuns sa nu mai ascult deloc stiri din tara fiindca nu mai suport imbeili asemeni lui dumitrescu. sa ma anunti cand dau dracu' astia faliment ca nu mai nici macar chef sa verific daca mai prin irealitatea fm pe net.

isteria nu se mai termina! :(

niku_elektriku spunea...

@ matusalem
nu io bre, goagal !

niku_elektriku spunea...

@ george

"Obiectivul urmarit spune ca se scarpina in cur in acest moment"

grav bai tovarasi !

niku_elektriku spunea...

@ amanda13

ai vrea tu !

nu vezi ca vintu (si pamintu) se iecstinde in moldavia socialista ?
iel devine astfel "bast(i)onu' romanismului" pe meleagurile alea binecuvintate de stalin...

Trimiteți un comentariu