sâmbătă, 30 ianuarie 2010

pepene versus mutu

Pepene (mijloc), campion mondial la CM de schi fond juniori
Foto: langrenn.com

Rezultat istoric la CM de schi fond Under23: Paul Constantin Pepene, campion mondial
de Lucretia Andriev HotNews.ro
Sâmbătă, 30 ianuarie 2010, 16:36 Sport

Sportivul roman Paul Constantin Pepene a devenit, sambata, campion mondial in cadrul probei de urmarire (30 km), la categoria juniori (sub 23 de ani), la Campionatele Mondiale de schi fond din Hinterzarten (Germania). Aceasta este a doua medalie obtinuta de Romania la CM schi fond juniori, dupa ce vineri, Petrica Hogiu si-a adjudecat medalia de argint.

Paul Constantin Pepene (22 ani) a obtinut medalia de aur, fiind cronometrat cu 1 ora, 24 minute si 45 secunde, mai rapid cu 26 de secunde decat ocupantul locului secund, norvegianul Ole-Marius Bach. Medalia de bronz la urmarire i-a revenit germanului Andreas Katz (1 ora, 25 minute 11 secunde).

"Un rezultat senzational pentru Romania: un titlu mondial. Paul Constantin Pepene, al 22-lea la schimbarea schiurilor, a profitat de calitatile sale pentru a reduce din distanta fata de ceilalti competitori si pentru a trece la conducera cursei. Romanul a fost impresionant pe ultimii 15 km si a fost recompensat pe merit cu titlul mondial", anunta site-ul oficial al competitiei.

Vineri, Petrica Hogiu a devenit vicecampion mondial in proba de urmarire (20 km), din cadrul CM de schi fond juniori. Hogiu a plecat al 16-lea in cursa, dar a reusit sa termine in 57 minute si 35 secunde, timp ce i-a asigurat medalia de argint.

----------------------------------------
si un comentariu:
ar fi interesant... (Sâmbătă, 30 ianuarie 2010, 18:43)

traian [anonim]
de vazut ce acoperire va avea subiectul in media in comparatie scandalul in care este implicat "briliantul" mutu. Atunci cand raportul se va inversa inseamna ca am inceput sa ne civilizam. Felicitari sportivului pentru performanta sa deosebita!

5 comentarii:

Neinfectat De Comunism spunea...

felicitari pepene si rusine mutu...

George spunea...

FELICITARI DOM.NIKU(+ oleaca hotnews) si Rusine prosport(shleahta autosuficientzilor lu Mironica si in general asa zisei "generatzii pro"cu golanashii fratzi vintila),gesepistilor si tvr-ului!

niku_elektriku spunea...

cu toate ca s'ar putea sa nu mai avem, in urmatoarea suta de ani, f'un campion mondial de schi (fie si la juniori), in saiturile ziarelor de sport informatzia e marginala sau nu e deloc , cel putzin pina la ora la care m'am uitat io

turnofftheglory spunea...

Fu zi de ruygby. E timpul sa ii bagam si pe stejari in seama. :)
Felicitari campionului tacut.
Dupa cate stiu romanii sunt asii aerobicului si judoului. Se poate si in alte parti, numai ca nu isi dau cu gel de par si nua consuelo si nasu gheara aproape.

Anonymous spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Trimiteți un comentariu