joi, 14 ianuarie 2010

situatzia'i cam surrealista, frizind oleaca laba trista, saaaau, pe cine nu lasi sa moara...

in saptamina premergatoare capitalelor alegeri din colegiu' unu, circumcizia 'lectorala patruzasidoi, sectoru' unu, mun'cipiu' bucales, se produce, cu ajuntoru' neprecupetzit al altoiului liberaloid de pe trunchiu viguros al gubernarii basesciene, o diversiune specifica natziei noastre in curs de bananizare.
deci, in loc ca natzia, reprezentata de cei o suta şaiş'pe alegatori ce se vor prezenta la bot, sa stea aplecata asupra dificilei optziuni, de a alege
intre doo fortze teribile, doo masinarii infernale, de partid si de stat, reprezentate de honorabilu' stroe, aparatcic de nadejde al noii rebolutzii a simtzului, si stimabilu' honorius, acest prigonit fara vina si prihana al 'telectuailor cu simtz civic neatrofiat, deci, in loc d'a sta si'a cujeta strajnic, electoru' roman isi fringe miinile inf(r)igurat c'a ajuns danutz serele mare consilier la finantze, si cita şpaga o sa'si traga din treaba asta.

pe "dreptu" de autor...

pai treaba'i asta ?

s'apropo d'asta: le'o fi venit si udemeristilor rindu' la spaga de la rosia montana ?
ca primira asa de voiosi taman ministerele cheie pentru avizarea inceperii bairamului a(i)urit ?

sau vestea ce'a vestit prigoana senior azz, si ministru-prim-ministru-bloger putzin 'naintea lui, cum ca transforma casa popo'ului in dracu stie ce, si muta parlamentu' unisex in viitoarea fosta bebloteca natzionala.
pai ideea'i geni(t)ala, da' io nu vaz ce activitatz lucrative, bazate pe legea cererii ş'ofertii, pe crearea de plusvaloare, poa' sa acopere cheltuielile de administrare ale unui asa mastodont.

decit daca'l transforma 'ntr'un bordel planetar, daca nu galactic...

da' ce sa zic de faptu' c'acu' e nevoie ca gubernu' sa'si cumpere sprijinu' pentru trecerea bujet(deci exist)ului chiar in rindu' proprie'i "majoritatzi" ?
banii 'nainte, ca la curve !
pai, ş'atunci de ce sa'i mai mutam ?

daca stiu sa "produca asa de eficient...

sau sa nu'tz vina sa'l maninci, cu tot cu barbison, pe bozganian armeanu' (in)competent, cind ne vorbeste de burta pib-ului produsa pe vremea domniei sale. burta de pe urma careia vom duce'o cu to(n)tzii numa'n cure de slabire d'acu' si pin' ne'om vedea ceafa ?

si prostovanii de pedisti, c'altfel nu poci sa le zic, se ride ca dama de moravuri usoare in obectu' muncii ?



si tataia tace...

Un comentariu:

amanda13 spunea...

hahahaha, vesnicele sujecte de agitatie a la Romanica, daca nu avem destule probleme mai tragem cateva. asta cu Casa Poporului e magnifica, insa cred ca am sa merg pe mana ta. pai numai thailandezii sa fie renumiti pt. turismul sexual? sa punem si noi de cel mai mare bordel si sa ne facem ca-l uitam pe po(m)ponel nastase acolo cand se muta parlamentul. ah si pe bunicuta, ca doar are experienta vasta de... codoasa.

Trimiteți un comentariu