marți, 25 mai 2010

adio, tu, monică, tzi'au prins ăstia de frică

a reaparut, in sfirsit, pe ecrane Monica, proaspat iesita din autopenitentza de dupa victoria iepocala repurtata in cadru' organelor statutare abilitate ale partidului;
recte: eliminarea pe vecie a mirsavei cratime, mica piedica in calea uitarii de obiceiuri adinc impamintenite cleptocratice, burtaverzice.
l'a surprins pina si pe "nasu" angrenat in lupta de clasa a salariilor si pensiilor nesimtzite, alea de le tai azi trei capete si le cresc miine zece 'napoi.
am remarcat pe fatza nasului morarului o esspresie care ma'ndeamna sa banui ca n'o s'o mai vedem pe Monica prea repede p'acolo...

pai, draku' o puse sa traga palituri si scuipaturi de osinda inclusiv in directzia pedelacilor, pe care'i acuza ca fura, fura, fura, alaturi de totzi ai'laltzi, da' barem la aia n'avea alte asteptari ?


adeca ce vedem si noi !
sau ca au taiat (intentzioneaza sa taie, ca de la vorba pin' la fapta mai va !)otova penzii si salarii din lene, nepricepere, brambureala, ca le'ar lua ani de zile sa calculeze altfel, inlesnind, mai mult ca probabil, respingerea in justitzika cu trichinika ?
si la vara cald ?

9 comentarii:

Riddick spunea...

Macovei este o conservă Soros, reactivată acum. toata treaba cu "anticorupţia" nu a fost decât P.R. pentru credibilizare printre "băsişti".

Despina spunea...

I-am facut toti statuie lui MM, ca fraierii.
La primul interviu pe ziare.com de anul trecut dupa ce a ajuns europarlamentara am auzit-o si vazut-o eu, cum ,impreuna cu C Preda sustinea VOTUL IN ALB.
M-am ingrozit la momentul respectiv cand am realizat ce pacaleala am luat..

Riddick spunea...

Le prevăd "un viitor măreţ" la PDL... ;-)


S-a început ceva cu magazinele duty-free, trebuie desfiinţate cam în doi ani, nu se mai dau autorizaţii.


Ăştia cu gura mare precum Preda şi Macovei, care fac pe sărăntocii, latră împotriva bişniţarilor neaoşi, şi deschid calea (inclusiv prin legiferări, la Bucureşti sau Bruxelles), marilor trusturi si monopoluri, şi pierderii suveranităţii în favoarea UE.

Despina spunea...

Exact.
Nu mai ai loc de monopoluri, de corporatii de multinationale.
Toti te privesc cu dispret pentru ca esti mic.
Nu mai gasesti nici un muncitor care sa sape o groapa: toti sunt angajati la firme mari care au contracte cu STATUL.
Asta-i "Kapitalismul europeano-rusesc al economiei sociale de piata " -reteta noastra secreta de distrugere a Romaniei.
Sunt foarte suparata( nu mai gasesti pe nimeni care sa vrea sa faca lucrari mici, de reparatii.Incerci sa gasesti pe internet un instalator sa zicem, dar si acolo totul este dirijat de firma care detine site-ul
La noi practic, in aces moment nu exista somaj si nimeni nu vrea sa lucreze nimic in plus

uhitto spunea...

http://romaniadeieri.blogspot.com/2010/05/toti-sunt-la-fel.html

din pacate in luptele astea intestine sunt si multe adevaruri care ne cam dor. voi avea o mare problema la urmatoarele alegeri.

niku_elektriku spunea...

da' ce avetzi, fratzilor, pina si cu monika ?

datzi'mi inca zece ca ea si ma angajez sa schimb singur hirtia la buda !

Despina spunea...

http://www.ziare.com/tv/ce-pot-schimba-intelectualii-in-politica-66-inregistrare-emisiune

din data de 1-7-2009

Urmareste sfatul pentru votul in alb dat de MM

uhitto spunea...

despina, scuza-ma, in situatia de acum in care si-au dat cu dreptul in stingul morfolind de nu stiu cita vreme niste decizii normale si unde rolurile nu sunt alea prescrise de ajunge presedintele sa fie peste tot ca ei nu stiu nici cum ii cheama, dupa ce s-au repezit la ciolan brat la brat cu psd-ul eu nu voi mai vota pdl pina nu-si vor face curatenie. ma bate gindul serios sa cautam un nou partid.

Despina spunea...

Eu cred ca trebuie facuta curatenie.
Alt partid daca apare- sa vedem ce doctrina are si cum o aplica...

Trimiteți un comentariu