joi, 17 iunie 2010

mai lasatzi'o'n belea de vu(l)vuzea

popo'u' rumun, in care ma includ cu mindrie, nu se dezminte nici d'aceasta data, agatzindu'se, ca 'necatu' la mal, de paiu' oricarui motiv d'a face risu'-plinsu' pe malu' gropii cu var.
de doo saptamini ruleaza pe ecrane motivu' vuvuzelei, neexistind nici macar o singura voce ce se vrea vizibila/audibila/citibila care sa'l rateze.
cu sens au fara, nu conteshte, mai ales daca'i ocazie sa faci paralele dastepte intre atmosfera tribunelor folbalistice sud-africane si cea a tarafului de urechisti adunatzi cu arcana ca sa asiste la citirea compunerilor puerile plagiate, prezentate pe post de motziuni de censura, cum o fo' aia de reusi performantza notabila d'a nu'l da gios pe boc cu gubernu' lui de uni-catzi/cate.
loctziitoru' lu' stelica (surprins in momentu' in care'l suna pe catalin voicu in puscarie), atunci cin' acesta e plecat la periş, in cuplu' de comici vestitzi ai youtube-ului pe care'l face impreuna cu m(osier).dinescu...

n'a perdut ocaziunea nici stanase, scriitor, profesionist, cu gura, de cuplu' burlesc, si electrician, amator, de corpuri de iluminat.

Un comentariu:

Anonymous spunea...

o fi acela care cu poetul portofel,

i-au inscenat lui solomon povestea????????

ASA SE VORBESTE!

SECURISTII INTRE EI; AU LUCRAT CA PE VREMURI: SE MAI CRED SI DIZIDENTZI:

CINE SÄ-I CREADÄ?????????????????

EI FAC SCENARII EI LE INTERPRETEAZÄ:

ASA AU FOST SI LA REVOLUTZIE; ROLURILE

REPARTIZATE; INTAPLÄTOR DAR CU INTENTZIE:

Trimiteți un comentariu