marți, 15 iunie 2010

teodoro vedea'te'as toanta, cu crini la poarta, si pontzi mascatzi

ziceam io, in preasma marii batalii decisive cu chervasiuka-politruka, facuta, recunosc, din pur mimetism pro-basescianiot:
nu cre' ca e o manelista, cum o acuzau unii, da' m'ar bucura nespus sa n'ajunga d'abia acum !
azz, trandafiroaica a devenit manelista cu acte in regula...

Dupa vot, Teo Trandafir a fost imbratisata de Crin Antonescu si Aura Vasile (PSD) si s-a indreptat spre zona unde se afla grupul PSD. (n'am verificat din trei surse daca in timpu' deplasarii spre zona mai sus pomenita teodora'i facea semne obscene micutzului boc)

alaturi de altzi manelisti din soc. civica/ciuvica:

Ora 13:57: Senatorul Cristian Topescu (PNL) ia cuvantul la tribuna Parlamentului: "Stimati olegi, unii dintre dumneavostra probabil ca ati uitat de unde ati plecat, de colegiile in care ati fost alesi. Ati fost alesi pentru a face vietile oamenilor mai bune. Un pensionar din Romania care nu are un copil sau un nepot care sa il sustina financiar este condamnat la moarte lenta. Daca sunteti de acord cu masurile Guvernului, acesti oameni nu vor mai avea bani de hrana, de medicamente, sa isi plateasca facturile. Vor muri de frig si de foame. Peste putin timp veti avea in maini doua bile - una alba si una negra. Cu ele puteti face o fapta buna sau o fapta rea." (o tzopeasca masculina)
si altu':
Ora 15:25: Mircea Diaconu (senator PNL): "Ne aflam astazi in punctul in care trebuie sa facem un gest. Unii dintre noi vor vota astazi raul cel mai mic, pentru ca, intr-adevar, raul cel mare a fost ales acum cateva luni. Macar sa va tremure mana acelora dintre dumneavostra care vor vota raul cel mic." (un tzaran, ardelean, de linga pitesti - nu pitesti, vremea poulii trece...)

acuma, daca tot au trecut masurilii, sper ca boc o sa'si dea, in sfirsit, demisia !

3 comentarii:

Riddick spunea...

Am avut dubii, dar n-am crezut că se dă pe faţă atât de repede...

Procesul de selecţie internă, deh.

BARICADA spunea...

Cine i-a spus "Teo Trei Trandafiri" avea mare dreptate... O infiltrată a lui Felix, via Mircea Ciobanu de Badea...

nora damian spunea...

Salut, Niku, :lol:

Trimiteți un comentariu