luni, 28 iunie 2010

'ncepe sa se faca simtzita prezentza lu' bolteanu la bnr !

uitasem ca se ezzista pe lumea asta si bolteanu, un alt chel, fost celebru, ce'a stat patru ani in fruntea unei institutzii fund_amentale a statului.

"Piata nu a fost mult mai lichida ca in alte dati, dar au aparut ordine de stop loss datorate incertitudinii politico-economice si presiunilor inflationiste. Pana cand FMI va comunica starea transei urmatoare iar tensiunile interne se vor aplana, cursul va avea asemenea oscilatii. Cu toate acestea, este exclus ca Banca centrala sa fi intervenit astazi in piata. Sunt sigur insa ca se uita cu foarte mare atentie la ce se intampla cu evolutia leului. Nu comentez insa declaratiile unui important director din BNR care a declarat public ca euro ar putea atinge 6 lei", a precizat pentru HotNews.ro un dealer de la o importanta banca locala.

"E inadmisibil si iresponsabil ca un ditamai directorul in BNR sa iasa cu asemenea declaratii. In orice alta tara ar fi fost demis, dar cred ca la noi nu se va intampla asa ceva. Se fereste ditamai Guvernatorul sa faca predictii pe curs- politica oficiala a oricarei banci centrale- si iese unul dintre directori sa spuna ca euro se va duce la 6 lei. Pai cum sa nu iti reactioneze piata la asa ceva? Si mai vii sa spui ca vorbesti in nume personal.." , a declarat dealerul unei alte banci comerciale.


pai, in calitate de vicegubernator, bolteanu, chiar daca in fisa postului i'ar sta scris ca are drept singura indatorire aceea de a merge si a face aprovizionarea cu tzigarete a institutziei, nu ii este ceva shef lu' radulescu asta ?

si chiar daca nu'i e shef, n'or fi baut apa din acelasi tzucal din care a baut si conu dinu ?

o fi acelasi conu dinu car' zicea c'ar fi bine sa ne declaram faliment ca sa nu le mai dam banii 'napoi alora de la femei ?

2 comentarii:

uhitto spunea...

daca ne dam tara in faliment, scapam de datorii?

niku_elektriku spunea...

asa zicea patricu, bre, ca sa le spunem la femeishti sa uite de banii aia, ceea ce nici ceshcutza nu indraznise !

Trimiteți un comentariu