miercuri, 15 septembrie 2010

lovituri cu ceafa; e groasa !

arogantza rumuneasca traditzionala, cea prin car' ii tratam si cu curu' pe vecinii noști de la sud de dunare, primeste drept raspuns o serie de "arogantze" consecutive, in rafale, d'ar trebui sa ne crape obrazu' de rusine.
iete ca le ei se poa' dom'le !
se poa' multe...
reusesc sa se lupte cu valurile crizii si fara ajutoru' neprecupetzit al femeiului, desi nu's decit zece ani decin' ne umflam in pene c'am evitat la mustatza criza dupa model bulgar, cu tot consiliu' lor monetar, ce, ziceam noi, le limiteaza, vezi mama draga, 'ndependentza si suveranitatea natzionala... s'a dovedit ca 'ntr'adevar, le'a limitat politicienilor lor posibilitatea d'a fi atit de iresponsabili pe cit ar fi putut fi si cum se dovedeste pe zi ce trece mai evident ca's ai nostri.
la ei se poa' sa fie un gheneral prim ministru, care sa nu fie gheneral de izmene, ci unu cu cohones (doar fusese'n tineretze badigardu' lu' jivkov !), ce'a reusit in citziva ani sa faca o constructzie politica de tip "alba ca zapada" ce'a cam maturat scena politica din "patria castravetzilor" (nu's delicioase sabloanele astea, mai ales alea'n otzet ?)
ceea ce la noi nu se poa' , nu'i asa ?
coledgi cu noi la steguletzele privind justitzia, ba mai si plingindu'le de mila cu atentatele lor in plina strada, ne vor saluta si aici, din mers.

"unicatzii" lor au lucrat in fonctzii importante p'in lume, nu la avicola crevedia, iar monica macovei a lor n'a devenit, inca, dusmanu' public numaru' unu.
macar pina'si deschide vintu televizie si acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu