miercuri, 8 septembrie 2010

m'am prins cine'ia lba caz apada



teoria centrului imaculat de pe vremea lu' bombo o sa se aplice pe invers, acu', cu aportu' masiv si neprecupetzit al lu' base (si al "pedeleprelor"), cel pe car' l'am vazut adineauri la tvr1 (fiind din ce in ce mai confuz), adica: se mentzin (si'or sa fie mentzinutzi) la putere pin' toata ura populara o sa fie canalizata 'ntr'un singur punct, restu' devenind, prin comparatzie, adevarate "alba ca zapada", la fel ca'n decemvrie opzecisinoo cin' toate proglemele pareau rezolvate odata cu disparitzia cuplului, 'mpreuna cu partidu' comunist, sanchi, ca sa poata esaloanele de comunisto-securisti, cum le place unora sa le spuna, sa se dizolve in partide si'n restu' societatzii.

asa o sa se'ntimple si de data asta; misia fi'va 'nfaptuita, cu mare rivna, pin' la victoria finala, de catre insisi activistii pedelisti, avind ei grija sa nu le para rau c'au facut'o (si gasind si mijloacele sa'si autobadijoneze eventualele rani capatate), pentru ca, mai apoi, sa fie primitzi, majoritatea din ei, la sinu' protector al proaspetelor albe ca zapada.

asa ca fiecare zi in plus petrecuta la putere de catre pedelei nu inseamna altceva decit asumarea, in deplina cunostintza de cauza, a tutulor belelelor si nenorocirilor 'ntimplate in ultimii doo'j de ani, ca nici pe ceashka n'a stat nime' sa'l 'ntrebe, 'nainte sa'l puie la zid, de ce'au facut petru groza si cu dej natzionalizarea in pa'shepte, pa's'opt, sau alte grozavii "minore", ci de ce nu se gaseste papika in autoservire si de ce nu's programe la teve.

6 comentarii:

Lilick spunea...

Uite, cand nu bea sau nu are crize de la tiroida, Basescu o mai si nimereste. Sau il apuca remuscarile:

http://www.ziare.com/basescu/presedinte/basescu-mi-as-dori-un-ministru-de-finante-cum-a-fost-remes-fara-sa-ia-ciubuc-1040625

niku_elektriku spunea...

liliko,
l'atz mincat copt si p'asta, dac' a ajuns sa priveasca nostalgic la perioada cin' erau coledgi in gubern, dorindu'si'l, din nou, ministru pe remes, minus mica "scapare", ca el (basescul) n'a pomenit de ciubuc.

culcer a facut'o, shokata... de amintirile ce'o chinuiesc in legatura cu remes !

Lilick spunea...

Pacat ca nu a si lacrimat. Mergea o lacrima la faza asta. Din pacate nu cred ca Remes ii poate arata mai mult decat... caltabosul.

niku_elektriku spunea...

da, lilick, din punctu' asta de vedere (al ressspektului pentru remesh) tu si base semanatzi...

Lilick spunea...

Ni se mai alatura si Mugur Isarescu, sa stii. Wow, deja suntem trei. :D

niku_elektriku spunea...

nu se poa' !

bre, dac' e "liuberal" d'al vost, gasitzi tot felu' d'argumente in favoarea lui :(

o sa caut si io un citat din mitica dragomir in favoarea lu' solomon

Trimiteți un comentariu