duminică, 19 septembrie 2010

"parintele" bichir "le miroase" la politica, la fel ca doamna AMP

nu numa' la tabloid, desi, daca stam se ne gindim mai bine, si politica'i la noi tot de tabloid.
mai ales in povestea asta cu vintu...
Despre ce modernizare a statului poate fi vorba când, nu cu timp în urmă, anunţa profetic: "Întăriţi- vă statul, domnilor". Mai direct, SOV declara: "Evident că sunt locuri unde oamenii de afaceri îşi plantează oameni pentru a le deservi interesele, dar pentru asta există organisme ale statului, există poliţie, există Parchet, există justiţie. Dacă statul este incapabil să-şi protejeze resursele este problema statului, nu este problema omului de afaceri.

Omul de afaceri încearcă, este treaba statului să-l prindă şi să-l lege". Cu scuzele de rigoare, mie asta nu-mi sună deloc a "modernizarea statului"
oare viziunea asta a vizuinii e prezenta si in dezbaterile febrile de pe canalele reunite ?
nu vreau sa stiu !

in schimb, la "asa da !", de data asta, o trec pe doamna AMP, care remarca:

Nu, nu e adevărat că ce li se întâmplă lui Vîntu şi Diaconescu se poate întâmpla oricui! Nu am văzut încă nici o eroare judiciară în România pe tema corupţiei, dar încercări de a împiedica justiţia să judece, berechet!

În sfârşit, arestările din urmă nu au mare legătură cu potenţialul succes al unei moţiuni de cenzură, care se referă la alt tip de nemulţumiri şi probleme. Dar fac mai grea, dacă nu imposibilă, o nouă suspendare a lui Băsescu. Aceasta devine ridicolă câtă vreme primii ei profitori ar fi, evident, crima organizată. Ponta şi Antonescu, dacă ar fi cu adevărat lideri, şi nu nişte figuranţi puşi de alţii în faţă, ar pricepe că nu-l pot bate pe Băsescu decât dacă intră în concurenţă cu el în lupta cu mafia şi par mai credibili, şi nu, dimpotrivă, dacă se aliază cu ea, cum fac azi.

Un comentariu:

Riddick spunea...

Pune un gri mai deschis sau un mov (mov! :) ) mai închis.

Madam AMP a observat că e observată, şi mai drege pe parcurs.

Trimiteți un comentariu