miercuri, 22 septembrie 2010

blat

de la 'nceput m'am 'ntrebat ce drak reprezinta ciudatzenia diforma numita "uniunea natzionala pent'u progresu' romuniei", grupare alcatuita din diversi fugaretzi din partidele de origine, cu nimic mai speciali, ba dimpotriva, decit cei ramasi pe metereze "opozitzioniste", dornice, sanchi, sa le bee sinjele bocilor basesti.
cu ce's mai breaji, reformistii lu' peste prajit, indivizi (ca insi pur si simplu nu le poci zice) ca michi le bacshish, colectzionaru' de arme de vinatoare si plocoane primite p'in parcarile gubernului. ori  nicolicea,inamicu public numaru' unu al reformelor promovate de monica macovei ? ori domnii ghenarali pe puncte venitzi buluc sa se'nscrie la apelu' bocancilor mirositori plasatzi sub sigla cu multa roshatza pe strungareatza.
"s'au certat" subit cu conducerile partidelor lor, si s'au grabit sa asigure "majoritatea gubernamentala" ce'o sa conduca pedeleaua sa intre'n cosu' de gunoi a historiei, cosindu'le si fostilor firtatzi himenu virginitatzii de opozitzionisti puri si duri, car' n'or bagat niciodata botu' la maimutzika, ce vor cu tot din'nadinsu' sa'i dee jos pe "aia", da', sa vezi potriveala, n'o sa poatza, de fiecare data, la mustatza, pin' s'or fi creat conditziile "popice", atunci cin' s'or vedea primii ghiocei ai primaverii unui nou 'nceput de crestere a consumului,  pe datorie, ca a economiei e prea complicat, ca d'unde nu e, nici 'mnezău nu cere.
visu' d'aur al diktachiorului fi'va 'mplinit, cu bipartidizmu' uninominaliot, cin' "fraierii" neinformatzi de mersu' trebii ramasi pe meterezele creaturii artificiale fosta, atunci, pedele, fosta pede, fosta fesene, s'or vide alergatzi pe stradele de catre furia populatziunii ultra-isterizate, si cu ajutoru' neprecupetzit al conglomeratului politico-mediatic ce copleseste piatza, asigurindu'le livrarea la domitziliu a certefecatelor de singure mostenitoare legitime celor doo partide "istorice", penele-bla-bla-bratianu-felics-voiculescu, si pesede-partidu-stingii-unite-bagate'n-fund-fosta-pe(se)cerista-ciocanista.
si cum nimica nu se pierde,  mai ales hoamenii cu mare esperentza teoretica si practica, "orientatzii" si  "luminatzii" pedeliotzi se vor varsa bucurosi, dupe afinitatzi, in albiile generoase ale  supravietzuitoarelor de stinga pe dreapta, sau invers.

asa ca partidu' lu' oprea ar trebui sa se numeasca uniunea natzionala de salvare a politrucilor din toate partidele

basescu ?
cine'i basescu ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu