miercuri, 13 aprilie 2011

  ce noutate!  

Reprezentantii sindicatelor politistilor, prezenti miercuri la sedinta Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, sustin ca numarul cazurilor de genul celui petrecut la Craiova cu fostul politist Nelu Gruia, s-au inmultit si pe fondul situatiei incerte privind restructurarile din Ministerul Administratiei si Internelor, precizand ca o parte dintre disponibilizati ar putea ajunge infractori.

Marian Gruia, liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, a afirmat ca astfel de cazuri au ajuns sa se intample si din cauza stresului in care lucreaza angajatii MAI, datoriile financiare mai ales acum in aceasta perioada cand au scazut salariile, urmand sa fie disponibilizati.

"Noi am atras atentia in Comisia de Aparare ca o parte dintre cei care vor fi disponibilizati este posibil sa ajunga viitori infractori. Au informatii, au medii infractionale in care au lucrat. Or, in momentul in care ii vom disponibiliza fara niciun drept ne intrebam ce vor face acei oameni", a mai spus Gruia, citat de Agerpres.

pai ce, pentru asta trebuia sa'i disponibilizeze? 

2 comentarii:

ribelalu` spunea...

s-au cerut singuri afara, da-i dreaq sa-si ia miliardul compensatoriu si pensie de zeci de milioane pe luna.
criminalul asta de la craiova si-a facut imediat firma de efcte pirotehnice, si cum nici un botez tiganesc din zona nu era fara bataie si artificii, clientela era asigurata din belsug

niku_elektriku spunea...

@ribelaru

da' nu'tzi pare ca'i cam autodenuntz ce zice cindi-calizdu'?

Trimiteți un comentariu