vineri, 2 martie 2012

"monoloagele vaginului"
   trei pe patru 
 lustratzia care n'a 'nlocuit felatzia,
recte, 
putea fi mult mai rau?
ooo, da!  
 oda antenelor 

romuniooo, tzara mea de dor, pina la cotor, cit o sa mai ai tu atita noroc in viatza asta a ta de tzara far' de noroc, care nici macar de conducatori n'are nevoie, desi ții tu sa ți'i alegi, asa, periodic, ca sa nu'tzi treaca degeaba timpu' alaturi de locuitorii tai-vietzuitori, or vietzasi, pe care'i too-oot distrezi batindu'va joc 'mpreuna de fiecare orinduire sociala nascocita de mintea limitata a omului, pentru demolarea ultimelor doua luindu'vi'l aliat chiar pe nenea iancu, alaturi de care l'atzi lipit, mai intii, cu gum-arapic, pe stalin, cuplu' "mortal" cu care i'atzi facut de petrecanie socialismului sti'ntzific, cu fatza umana, din inlocuitori, ca pe comunism n'atzi  mai izbutit sa'l masacratzi, desi rauvoitorii zic alfel, fi'n'ca va spus simtzu' vostru prospectiv proverbilal c'o sa vie vremurile in care disparitzia statului n'o sa fie aia propavaduita de marx barbosu', ci una ca urmare a oportunitatzii (de)compensarii prin edificarea capitalismului baetzilor dasteptzi, cu d'alde adam smith & ciracii lipitzi aceluiasi nemuritor ion luca, pina la ab(o)urirea capului de locuitor, ajuns sa se scarpine la scafirlie, si sa se stearga la cur, singur, singurel, cu "mina invizibila".

tot cu mina aia invizibila atzi ajunsără ca, in fine, dupa lupte seculare, care or duratără mai bine (mai binele fi'nd dusmanu' binelui) de doo'j doi de ani, iacătă c'atzi lustratără'o pe madam monika, oferind'o jertfa p'altaru' pretiniei 'ntre popoarele 'nfratzite pedelist si udemerist (popo'u' pesedist + pecist + penelist, odihnindu'se'n pace si onor, pentru a putea asigura al tzearii luminos viitor), c'asa'i trebe, fir'ar ea cu anticoruptzia ei - si de cap sa'i fie! - zgriptzuroaica naibii, care e, daca n'a vrut sa stee miala blinda in vitrina conducerii de partid si de stat, aia care se misca din ce in ce mai popular zilele astea, nu elitist-autist ca 'mneaei, 'mneaei care'o vinit, tot ea, cu initziativa sinucigasa d'a scoate de la murat-fezandat legea care sa'i vie taman ei drept in figura de procuroare comunista care batea cu creionu' la testicole bietzii handralai pe care'i prindea ca fura din avutu' obstesc, ca sa'i salveze, cica, ciolanele acoperite cu urme de piele si carne artistului maries al foamii rebolutzionare.

acuma, ca tzelu' eliminarii pericolului macovesc fu atins, parca vaz ca nime' n'o sa mai depuie vreo contestatzie la curtea miracolelor constitutzionala (de ce ar mai face'o careva?), cum nu'mi imaginez ca doamna monika, ea insasi in persoana, o sa mearga cu jalba'n protzap la curtea drepturilor homunculului de la strasbuur, ca ea nu'i felics turnatorescovich.

pentru ca tot adusei vorba de felics the cat, nu pot sa m'opresc acilea si sa n'amintesc despre sentimentu' de recunostintza pe care incep sa'l nutresc pentru domnia sa, daca'mi este permis sa ma exprim la acest mod reverentzios la adresa domniei sale (si iata ca'mi e!), pentru ca si'a tzinut firea (nu pe gabi firea) ca sa nu batza palma cu diktachioru' scelerat, asa cum a batut miliardaru' scapatat patriciu, pentru ca, dac'ar fi facut'o, n'am mai fi avut deosebita placere sa luam cunostintza cu spir'tu dan andronician pogorit ca duhu' sfint asupra presii pro-gubernamentale, aia in care au 'nceput sa'l cate la casse si pe la oo pina si pe sarac si cinstitu' antenescu, manoperatziune care ar fi devenit inutila daca antenescu ar fi ramas un simplu antonescu, si nici atitzia bani p'atitea televizii de stire noo (plus dan diaconescu direct) n'ar mai fi trebuit prapaditzi, era vorba'n propozitzie doar de putzina sare, de putzin gaz si multa bunavointza, ca posta raminea la duduca, daca tot i'au rupt si cel'lalt picior lu' nush.

tzinetzi'o tot asa!


4 comentarii:

Anonim spunea...

@ domn' niku

domn' nikule, eshti suparat rau, ai shi de ce shi pe cine, da' ashtia, domnule, nu merita sa-i pui la inima.

recomandare: da-i...

dt

niku_elektriku spunea...

@ dom tudorane,

i'as da eu, da' nu ma dau ei deloc!

decit in rate, multe si marunte rate (tzinetzi minte zicerea lu' patriciu din nouazeci? aia cu taiatu' cozii pisicii? ei, bine, n'au taiat'o dint-una!)
si nici rana din pul(p)a nu ma lasa...

edvard spunea...

...mmm, nikule..., p^i mintea de pe urma ne vine, din pacate, totdeauna prea tarziu, normaaal, ca la ce doze de iacobinism s-au putut vedea la 'mneaiei, deh, la ce se putea astepta finalmente, ma-ntzelegi, "pentru ca dece", era suficient sa priveasca unpic in urma si vedea p^tzania prin care trecuse o alta doamna, care nici pe departe nu fu la fel de rea [de Musca] in discurs, dar, fatalitate moncher, cazu prima sacrificata pe altarul [i]lustratziei cu marinel odihnindu-se prin co[tro]ceni [...ca sa fiu elektrik de-a dreptu'], asa ca, ce s-o mai derivam-integram, naivitatea se plateste, mai ales prin partzile astea.
Vad ca o ai pusa in top, da'z^u ca nu-ntelegeam din partea matale orizontul de asteptare al persoanei, in situatia in care d^nsa se afla chiar de c^nd facuse pasul neinspirat al alegerii unui partizanat pe care se vedea [parereamea] subtitrat clar, ASA NUUUUUU.
Sau zi-mi ca gresesc io, si ca face bine ce face si ca nu e defel aceeasi duma de rahat in care s-a bagat acum si banciul. parol?

niku_elektriku spunea...

@edvarde

nu stiu din ce s'a nascut mitu' asta urban precum ca madam monika "si'o merita", pentru niste motive ce n'ar mai trebui dovedite in nici un fel.

faptu' ca inca ii ramine recunoscatoare marineluilui pentru (cel putzin aparentul) sprijin acordat pe vremea cind era ministru, nu ma face sa mi'o scot de la inimioara.

n'am argumente nici pentru asta, cu toate ca mai sta (desi este evident un corp strain) in partidu' "ala".

probabil ca sta tot pe baza unor tromboane de a lu' basescu, adica ii este alimentata sperantza ca o sa fie lasata sa taie si sa spinzure dupa o eventuala infringere catastrofala!

mi'e frica ca n'o sa fie atit de catastrofala pe cit ar merita, pe baza de "argumente" d'ale madamei udrea si ale altor pinaltisti.

iar despre banciu, ce sa zic?

care banciu?

Trimiteți un comentariu