duminică, 18 martie 2012

  obositor, aripa stinga  


pentru un  ins care "doarme bine", nu arata chiar atit de bine tinarul nostru viitor presedinte

as indrazni sa spun, cu ingrijorare, ca arata chiar mai rau decit admiratorul lui, ion ilici, adica ca dupa o operatzie est-etica nereusita...

in contradictzie cu "obositor"-ul politician din medalionul de mai sus, il recomand cu entuziasm pe ILISOI, cu "stralucitor"-ul lui, o poveste "de coma" (alchoolica!)!

5 comentarii:

Anonim spunea...

@niku_elektriku'

domn' nikule,

ce surpriza placuta, bre? cu exceptia catorva tuse groase in legatura cu udmr, raspunsurile dlui antonescu sunt bune, domne'!

udmr poarta cu el "blestemele" oricarui partid cladit pe principii etnice (o structura care nu ma incanta, desi o inteleg...), nu pe decizie de "arbore ideologic".

adicatelea, domn' nikule - udmr este "blestemat" sa joace, permanent, la doua capete -- intra shepticu, intra asul, eu trebuie sa stiu ce avantaj imi aduce mie ca minoritate etnica. de fapt, joaca la mai mult de doua capete...

dar, timpul erodeaza si formula aceasta, mai ales cand cineva te "ajuta" si creaza o structura etnica paralela, care promite mai mult etnicilor respectivi, chiar daca nu le va putea oferi niciodata mai mult decat le-a oferit udmr.

intorcandu-ma la raspunsurile dlui antonescu: bune, domn' nikule. ma "focusez", vorba ziaristilor pretutindenari, pe ideea clara si justificata: pretentia PD-L=ului ca ar fi un partid de dreapta constituie o imensa impostura. dl Antonescu are dreptate: PD-L=ul nu e nici de stanga. nu are nici o ideologie sau, daca vreti, domn' nikule, are ideologia cunoscuta sub numele "dupa cum bate vantu'".
nu osv, ca asta mai bate palma doar cu cine mai e in mare nevoie de ceva papica, ci vantu' ala de i-a facut pe unii sa para drept cetatzenii unui popor de giruete.

seara buna, domn' nikule!

dt

niku_elektriku spunea...

@dom' tudorane,

drept sa spun, ma bucur ca v'atzi uitat la interviul lui mareshalu', spre deosebire de mine care am facut'o d'abea dupa ce il postasem deja pe blog (vazusem doar partea cu "ma scol cind vreau eu!", lucru' foarte adevarat, de altfel, da' care nu se zice, dom'le, mai ales daca ai "prezentza" la locu' de munca asa cum o ai, inca din'nainte de declansarea "protestului extins" - care te ajuta pe tine acuma sa te "pierzi in peisaj", in drumul spre studiourile antenei3).

m'am uitat citeva secunde la marius oprea, tot pe a3, unde evea o companie selecta, adica, cuplul care aparea in anumite inregistrari date publicitatzii acum citziva anisori, srs si b. chireac, alaturi de profesorul daniel barbu, si chiar daca il injurau pe obsedantul basescu, pe care'l injur si eu cu destul "spor", de la o vreme (si cu "riscuri" din parte'mi, o spun fara urma de modestie!), n'am putut sa'i urmaresc mai multa vreme pentru ca prefer felul meu de a'l injura pe prezidente, si nici nu'mi vine sa vomit cind ma uit in oglinda.

as fi incintat daca marius oprea ar ajunge membru in cnsas-ul pe care l'a "castrat" el insusi felics in persoana, asa cum am citit la lilick c'ar propune "blogerii liberali".


acuma, in legatura cu interviul, mareshalu' "vorbeste bine", ca d'obicei, da' arata rau de tot, sau, cel putzin, nu'l vad eu prea bine, in calitate de prezidente de tzara, pentru ca, imi pare mie, e prea "rebolutzionar" in ceea ce spune si nu s'acopera cu nimic prin ceea ce face si ceea ce a facut in partidul si in aliantza pe care le conduce spre victorii multe.

stim totzi ca reformele in partide se fac atunci cind sint in opozitzie.

daca nu cind sint opozitzie, atunci cind?

tzin sa precizez ca si eu vreau ca pedeleaua, cu duducele si duducii, sa incaseze o bataitza sora cu moartea, daca s'ar putea, lucru care, cu regret poci zice, constat pe zi ce trece ca n'o sa se'ntimple, cel putzin nu la partea "sora cu moartea", fapt care tare rau are sa "ne cauzeze", si "noua" si lor, pedeleilor, pentru ca puterea le'a luat deja mintzile, asa ca o noua repriza de exercitare a puterii n'ar avea ce sa le mai ia...

despre cei'laltzi, dumnezeu cu mila!

ca si despre udemere!

scuzatzi "lungimea"!

(l'atzi citit pe ILISOI?)

niku_elektriku spunea...

@ dom' tudorane,

am revenit, dupa ce v'am citit replicile schimbate cu avp pe noul lui blog, pentru a preciza ca referintza mea la marius oprea (si a felului in care intzelege sa se "faca util" nu stiu carei "cauze") nu are nici o legatura cu modul in care vede avp schimbarea de la conducerea IICCR!

intre timp ne'am mai "lamurit" si "noi", daca are importantza asta...

Anonim spunea...

@niku_elektriku

nu, nu vor pierde alegeri sau daca vor pierde nu o vor face in "mod satisfacator" pentru ceilalti. Asa cum ziceam acum un an, totul e foarte previzibil, orice alianta este posibila si cine crede ca nu e asa va ramane cu buza umflata de... inflatie

nu l-am vazut pe marius oprea la emisiunile de la antene. S-ar putea sa se prezinte foarte prost, numai ca asta nu schimba -- cum ii spuneam singurului si unikului deshtept -- adevarul despre cum, de ce si cine au fost cei implicati in matrasirea dlor oprea si dinu zamfirescu. e vorba de doua subiekte diferite,

salutari, dt

niku_elektriku spunea...

dom' tudoran,

tocmai, asta ziceam si eu, sint doua lucruri mult prea diferite!

o duminica placuta si d-voastra!

Trimiteți un comentariu