joi, 22 martie 2012

TOG-ule, esti bine?


citind asta:
Deputatul Mihail Boldea a parasit teritoriul Romaniei pe cale terestra, prin vama Giurgiu, iar ulterior s-a imbarcat de pe aeroportul Ataturk din Istanbul spre o destinatie necunoscuta, a anuntat joi dimineata Codrut Olaru, procurorul sef al DIICOT. Autoritatile romane nu stiu in acest moment unde se afla deputatul, insa se fac investigatii, impreuna cu autoritatile din Turcia, pentru a identifica destinatia acestuia, a mai precizat seful DIICOT.

mi'am adus aminte de TOG si de schimburile de upercuturi (doar doua dintre ele: 1 si 2) cu un personaj pe care nime nu'l prea baga in zeama pe vremea cind "solidaritatea portocalie" a "idiotzilor utili" inca mai functziona, !



oare citzi "bolzi" s'or mai ascunde printre 
parlamentarii nostri dragi?
sper ca TOG, pentru ca n'a mai postat nimic pe blog de vreo saptamina, inclusiv despre subiectu' cu pricina in care el e mai "in tema" decit noi totzi, e ocupat acuma cu organizarea neo republicana, nu, doamne fereste, sa'l fi luat infractoru' mafiot-parlamentar galatzean ostatec!



4 comentarii:

Anonim spunea...

@niku_elektriku

La situatii cotoiase, scoti in fata Cotoi-ul. L-au scos. Cica Opozitia e de vina ca a fugit Boldea. Peste vreo cativa ani, com afla cine l-a scos (in chipul cel mai profesionist, ca si pe altii inainte) pe Boldea din tara. Daca-l "prind" inainte de alegeri, mare lovitura electorala. Dac nu-l "prind", inseamna ca e mai bine, deocamdata sa stea "fugit"...

niku_elektriku spunea...

@ dom' tudoran,

asa au zis, ca opozitzia'i de vina?

tind sa ii cred (emoticon avepist), mai ales ca nici aia nu's mai breji!

acuma, boldea asta imi parea caracuda de dunare, de la galatzi, ca d'alde falca sau solomon n'or fugit nicarii, si nici sa'l compar cu omar hayssam nu poci

Anonim spunea...

@niku_elektriku

vaz ca omu' e in congo si promite sa se intoarca cand termina sa se dea pe schiuri.

si,apoi, de ce sa nu se intoarca, daca e adevarat ca le-a spus procurorilor ca pleaca si dansii, procurorii astia indragostiti de sporturi alpine, nu i-au zis "neica, stai prin preajma, ca e mare nevoie de tine; ori la pdl, ori la unpr. ori asa i-dependent cum te afli..."

niku_elektriku spunea...

@dom' tudorane,

eram un inamic al teoriilor conspiratziei, chestie gata sa se inscrie in lunga serie de aprecieri personale profund gresite, mai ales cind vad felul in care s'a aruncat pressa noastra avida de nimicuri dupa momeala boldeneasca, lasind oarecum in umbra alte evenimente, cum ar fi ala care ne povesteste noua cum este arestata quasi-totalitatea componentzilor organizatziei judetzene de partid a secretarului general al aceluiasi partid de gubernamint (olteanu ot bistritz)

Trimiteți un comentariu