marți, 25 septembrie 2012

în apărarea lui
DAN DIACONESCU
(știe careva o shotgun de ocazie?)

rog, din totzi rărunchii, organizatziile mondiale 
de protectzia animalelor sa se autosesizeze!



9 comentarii:

Shadow spunea...

@Niku
mi-a placut aia cu "o shotgun". Stiu e corect in romana dar suna hazliu.

niku_elektriku spunea...

@ shadowe,

dup'o seara cum o fost aia d'aseara, cind o trebuit sa stau, dinadins, cu doapele căștilor de la "smartphon" in urechi (ca de fiecare data cind joaca steoa berbecaliana), crede'ma ca numa' grija grămăticii n'o mai am io.

asta'i inc'un motiv sa te indemn sa revii la matca, sa nu ne lasi doar pe noi, "rapidistii" fara sperantza, sa ne delectam de fiecare data cu urletele natziei de stelisti (cre' c'ai aflat, ca, or'unde te'ai afla pe teritoriu tzarisoarii - chiar in virf de munte daca te'ai afla - nu tre' sa te uitzi la teve ca sa stii cind "baga gol" steoa).

d'altfel, sper ca'tzi aduci aminte de capodopera cinematographiei natzionale ( http://nikuelektriku.blogspot.ro/2011/08/tui-steaoa-iei-da-tzara.html ) in care maestru' pintilie a fost enervant de vizionar (pe vremea aia, cit era el de comunism, mai erau si "alte echipe"!)

Shadow spunea...

@niku

dar nu e incorect gramatical pt ca e "vorba" de "o pusca". Am spus doar ca acea "constructie" este hazlie. Nu ai facut greseli gramaticale (peste limita admisa).
Io mi-s rapidist de ani de zile dar nu mai sunt interesat de "microbul" (microbismul) fotbalului romanesc :-), nici macar nu mai cunosc echipa. Deh nici cel international nu ma "omoara" prea tare si in mod sigur nu cel frantuzesc.

Pe "vremea aia" erau "doua echipe" care contau, una a lui nicu ceausescu si alta a lui valentin tot ceausescu, restul erau "accidente" :-). Ai citit "papusarii" a lui "mos Teasca" o carte de care imi amintesc cu foarte mare placere.

cat despre "intoarcerea la matca" sper ca nu vrei sa ma intorc in Romania. Nu de alta dar am fost vara in "imersiune profunda" timp de 3 saptamani si nu cred ca mi-am "revenit" inca :-).

niku_elektriku spunea...

@ shadowe,

eu incep sa fiu nostalgic dupa "echipele" pe care le amintesti, carora le'au luat locul alte echipe, de care nici macar cu sperantza unei eventuale lobilutzii cit se poate de "spontane" nu le mai putem alunga din realitatea i-mediata, ca, bag sama, sintem blagoslovitzi de divinitate sa ne delectam, se pare ca singuri - singurei (tu, vad, vrei sa ne lasi sa ne bucuram singuri), pururi, cu aste crize de risu' - plinsu' nervos, ca doar risu', e bine stiut, ingrasa, iar cei care ni'l provoaca, ei si fiii lor, in veacu' veacului, n'or sa mai aiva altceva a ne oferi, desi o bere si'un mic nu'i capat de tzara...

Shadow spunea...

@eh niku-le

pe mine ma maina nostalgia microbista de ani de zile. Nu mai exista "echipe mari", nu mai exista nici antrenori si nici "oameni de fotbal", exista doar echipe "bogate" si un imens "business".
Eu nu sunt asa rau sa va las sa va "bucurati" sai sa "indurati" singuri doar ca realitatea romaneasa imi strica la "sanatate".
Sunt din ce in ce mai putine punti care sa ma mai lege de Romania. Familia a imbatranit si incet incet "se duce"(s-a rarit), prietenii au emigrat fiecare pe unde a apucat in afara unor foarte putini "prieteni tristi" si stresati amarnic dupa "lupta pt o bucatica de paine" si binenteles de "locurile de veci" ale familiei (care poti fi si t de acord nu sunt tocmai momente vesele) nu prea mai am "motivare" pt revenirea in Roamania. Daca incerc numai si "simplist" sa fac o diferenta a "scolii romanesti" cu ceea ce copii mei au acum si imi dau lacrimile. Sa-ti zic de sistemul "medical", de "serviciile" inexistente si de administratia blocata si blocanta. Kafka tata. O sa zici ca "m-am ajuns" ca m-am obisnuit cu "traiul decent". E adevarat poti insa sa ma judeci pt asta?

niku_elektriku spunea...

@ shadowe,

sa nu'tzi iasa pe nas, doamne feri, "traiu' decent", in viitoarea tzara magrebiana, cu "imbunatatziri" baloachese de pe la noi!

"la noi" unde s'ar putea s'avem parte, iar, de vreo mie de ani de hodina, cu o noua mare pata alba/neagra pusa pe historia natzionala, pe care hitoricii viitorimii se vor strofoca s'o dilueze, si nu vor reusi, ca sa afle ce mama draku' s'a 'ntimplat in teritoriu dintre prut(nistru) si tisa in tot timpu' ista

Shadow spunea...

@niku

dragule acum daca o sa-mi iasa pe nas in fond este "optiunea mea" nu? Oricum pt informarea matale ai grija ca dezechilibrul salariati / pensionari din Romania se poate rezolva doar prin imigratie si s-ar putea ca "fratii magrebieni" dar mai de curand "scoborati din copacel"(somalezi si alte alea) decat astia "ai mei" sa va "invadeze" inr-un viitor previzibil si destul de apropiat. Stiu si "io" o fi de bine o fi de rau "bucurosi le-om duce toate" mama lui de baiazid.

niku_elektriku spunea...

@ shadowe,

nu stiu de ca mama nievoii nu intreprinde ceva d-l p.m., ponta, daca tot sa 'nsurat in china, c'am auzit ca fo nus' cite sute de milioane de chineji n'au partenere de copulatzie.

daca ne uitam bine, nici n'ar fi cine stie ce treaba, ca mai totzi conducatorii nostri au trasaturi mongoloide, nu?

uita'te, fi'mea s'a si gindit sa 'nceapa sa 'nvetze chineza, daca tot nu gaseste in anturaju'i decit "inversi" afisatzi si asumatzi, de'mi vine a crede ca basescu s'a inselat amarnic atunci cind zicea ca 20 % din populatzie este (ecce) homo (s'a inselat mult in minus!)

Shadow spunea...

@niku
nu cred ca ti-ai dori niste "enclave" chinezesti prin Romania. Nu de alta dar daca la magrebieni mai poti pune politia pe ei la chinezi alea sunt adevarate state in stat.

Acum tot istoria folclorica zice ca nu ar fi cine stie ce chihirez de "dotati" dar ma rog decat sa ramana sarmanele fete pe post de "public captiv" al tot felul de "dildo-uri" merge si nitica diversitate. Io cred ca sub aspectul asta somalezii ar avea "atuuri" incontestabile.

Sa invete chineza e foarte bine, capitalismul spre china migreaza. Sa invete insa si mentalitatea lor si sistemul lor de caste, onoarea si restul e mult mai greu.

Despre "inversi" ce sa-ti zic altceva ca macar stiu sa se imbrace si sa se "prezinte" in societate fata de "masculii feroce" bastinasi, plus ca nici nu prea le put gurile a usturoi si alte alea(saormele marele "fleau" romanesc). Cat timp marile "internationale" or cauta numai specialisti in "unghiere" si alte ghivenchiuri de soi in Romanica asta o sa fie trendul dar restul de romanasi nici ca fac un minim efort de "prezentabilitate" de parca ar avea asta ceva cu "virilitatea" lanturilor de aur si a "parului stufos" ce ieste printre nasturi, nari si alte zone de "tranzit" masculine.

PS. 1. A inceput sa fie un sport in europa sa te declari "pe invers" in anumite firme si mai ales institutii europene. Asa e de dulce "disriminarea pozitiva" la portofel de nu-ti zic.
2. nu s-a inselat basecul ci doar ca a numarat doar pe "pasivi" si nu a catat nici printre amicii sai de asa zisa dreapta ca dadea sigur pe p.m-ul unghiera sau "drogherie" sau cum vrei tu sa-i zici.

Trimiteți un comentariu