vineri, 21 septembrie 2012

nu l'a vrut
felics
pe
DORIN TUDORAN
la ICR???


asta chiar c'ar fi fost o mișcare dășteaptă a useleilor!

(bine, nu reiese de nicării că dom' tudoran ar fi acceptat) 

de remarcat ca nici ghibutziu (cel ce produce "dezvăluirea"), nici cristoa, nu s'au referit "cu dujmanie" la dom' tudoran, ceea ce reconfirmă faptu' că canalu "dă pă dreapta" e muuuult mai salubru decit alea vicevercea...



13 comentarii:

Anonim spunea...

@niku_elektriku

dom' nikule, crezi, nu crezi sunt siderat: nu am candidat niciodata la vreo functie in Romania postdecembrista, nu am cerut nicio functie, nu stiu nimic despre discutiile privind icr si e imposibil de crezut ca dl crin antonescu m-ar fi propus, fara sa ma si consulte. de altfel, nu l-am intalnit niciodata pe dl crin antonescu. am vorbit o singura data la telefon.

nu stiu cine este domnul care da aceasta informatie, dar evident e o aiureala...

dorin tudoran

niku_elektriku spunea...

@ dom' tudorane,

nu spun, doamne fereste, ca d-voastra atzi fi fost o excelenta "varianta de avarie", pentru ca nu vreau sa va jignesc in asa de mare masura, dar, oricum as lua'o, mi'ar fi crescut putzin stima (inexistenta) pentru d-l antonescu daca v'ar fi propus si sustzinut.

se vede ca altcineva hotaraste in uselime...

ghibutziu e un giurnalist destul de spalatzel, fost pe la evz (nu i'am mai vazut semnatura de multa vreme p'acolo), pe care nu l'am surprins sa spele cadavre sau picerele d-nei duduka, cum o facuse, de curind, tabacu.

Anonim spunea...

@niku_elektriku

nu stiu cine hotaraste in legatura cu asemenea lucruri in usl, nu-l acuz de nimic pe dl ghibutziu, repet: as fi aflat si eu de o asemenea intamplare, daca ar fi fost adevarata.

dumneavoastra chiar vi se pare plauzibila o asemenea varianta: pentru un post pentru care se omoara candidati de toate marimile, e propus X si numai el nu stie, nici inainte de propunere, nici dupa?

dom' nikule: in cel mai bun caz, dl ghibutziu a fost dezinformat si iata-l dezinformand fara intentie.

cat despre dl dan voiculescu, simplu: nu poate lua decizii in legatura cu mine: nici "da", nici "nu", fiindca sunt dezinteresat de ce crede dl voiculescu despre mine si n-am depins, nici nu depind de toanele dlui voiculescu.

credeam ca de atata lucru erati si dvs. sigur, draga dle niku...

cele bune,

dt

niku_elektriku spunea...

@ dom' tudorane,

s'ar putea sa avetzi dreptate si sa fie vorba de o dezimformare, desi, doi dintre cei din platou (ghibutziu si m. marian) pareau ca stiau despre propunere, ghinutziu, precizind chiar ca face, printre altele, o indiscretzie.

nu d-voastra sau icr-ul erau subiectul discutziei in acel moment, asa ca nu cred c'a fost o mare intentzie de manipulare, c'altfel o tzineau gaia-matzu, zile întregi, pe modelul a3.

dupa cum am mai spus, eu sint inamicul campagniilor pe tema sinecurismului oamenilor ce si'au dovedit valoarea (indiferent de simpatii) anterior numirii lor in functziile atit de rîvnite de tot felul de nuli.

si nu ma refer doar la 'telectualii zisi basescieni, care, am o vaga banuiala, or sa'i suprvietzuiasca, macar cultural (daca nu si politic) suzeranului atribuit de altzii.

despre don' felics, numai de bine, si sa'i fie rusine, macar cit i'a fost lui dinu patriciu (am remarcat si eu cit de rusine i'a fost!), daca intr'adevar s'a opus unei propuneri care n'a mai ajuns sa va fie adusa la cunostintza!

chiar daca v'as fi preferat pe d-voastra in locul d-lui marga, ma indoiesc foarte tare ca atzi fi acceptat sa intratzi in cloaca aia, care nici macar bine renumerata, dupa standardele occidentale, nu e...

cine stie ce poneiutz, si de care culoare, v'ar fi fost pus in cîrca.

Anonim spunea...

@niku_elektriku

1. am scris, nu o singura data, ca, dincolo de reprosurile legate de amestecatul in mocirla politica-publica, dnii patapievici si mihaies nu au fost posesori de sinecuri. din cate stiu eu, au muncit; nu putin si nu prost.

2. continuu sa cred ca este vorba de o aiureala; continuu sa cred ca, daca ar fi intentionat sa propuna numele meu, dl crin antonescu ar fi discutat intaii cu mine, apoi cu partenerii de coalitie.

3. cum adica "indiscretie"? au facut parte si domnii m.marian si h. ghibutiu dintr-o comisie --sau ce dumnezeu s-a intrunit sa discute aceste propuneri -- si acum povestesc la ce au asistat/participat? pentru mine, intr-o asemenea situatie (ca si in altele), a comite o indiscretie inseamna a sti SIGUR ceva si a impartasi public (sau unei persoane) acel ceva care nu este de uz public. inca o data: dumneavoastra chiar credeti ca n-as fi aflat, pana astazi, nimic si, uite, aflu de la domnii marian si ghibutiu?

4. despre dl dan voiculescu, mai mult decat am avut de spus si am spus, nu stiu ce as putea adauga. nu depindem unul de celalalt si fiecare dintre noi isi administreaza simtul rusinii dupa cum gaseste potrivit.


dt

Scrie opinia ta spunea...

Ghibutiu nu este un jurnalist mai spalatel ci un pupar pupinbasist care a prestat tone de manipulari in oficiosu' evezeu. Orice subiect atinge puparu' trebuie plecat din start de la premiza de manipulare/dezinformare/minciuna.

Scrie opinia ta spunea...

Sincer elektrikule, nu stiu cum poti urmari cu minim interes ce presteaza "pe surse" b1tv.

Scopu' lor e doar sa mai bage ceva strambe poate iese d'o suparare pe undeva, desigur nu printre fidelii pupari ai Excelentei Sale, Domnu' Presedinte Ptr Alte Coordonate Istorice.

niku_elektriku spunea...

@ dom' tudoran,

va intzeleg neincrederea, mai ales ca fiecare dintre noi avem sumedenii de circumspectzii in legatura cu diverse "surse".

asta nu 'nseamna ca nu "m'ar fi coafat" o atare investire, din punct de vedere al confortului psihic propriu si personal!

Anonim spunea...

@ niku_elektriku

bine ca stiu, dom' niku. ma pregatesc sa candidez data viitoare.

dt

niku_elektriku spunea...

@ scrie opinia ta,

amindoua taberele au oficine, singura diferentza este ca oficinele portocalii n'au atins (inca?) gradul de abjectzie al celorlalte.

detest si eu degradarea si inadecvarea la care a ajuns un 'telectual care promitea mult, e vorba de mru aici (de ceilaltzi nu mai vorbesc!), dar asta nu' poa' sa 'nsemne ca pot sa accept ideea unui gubern, daca nu a unei intregi tzari, conduse de dana grecu si gidea (pina isi intra dan diaconescu in atributzii).

nu accept contraziceri pe tema asta!

iar tu, ca liberal, ar trebui sa fii constient ca o sa fitzi aruncatzi afara de la gubernare, la iarna, daca semnalele pe care le'am remarcat eu or sa se materializeze (si daca frica de antene n'o sa le dejoace planurile fesenestratzilor)

niku_elektriku spunea...

@ dom tudorane,

pacat ca glumitzi (si nu e vorba de postul pe care l'atzi fi ratat!)!

eu oricum am de gind sa tot boicotez pina nu va razginditzi

Anonim spunea...

@ niku_elektriku

uite, la asta "ne potrivim de minune": amandoi boicotam, demni urmasi ai lui cioran, care vedea maretia romanilor in genialitatea cu care "boicoteaza istoria".

si-apoi, chiar de m-as hotara sa candidez la ceva, tot degeaba ca se va opune dl dan voiculescu, nu? si peste vointa dlui voiculescu nici poporul roman nu poate trece, nu? nici cu una, nici cu doua...

asa ca ramanem la ale noastre: boicotam!

niku_elektriku spunea...

@ dom tudorane,

am vrut sa pun raspunsul supt comentul d-voastra de la zioa lu' antonescu, da' nu ma lasa platforma (blogger) - pe prop'iu'mi blog! - c'au schimbat astia de la goagal interfatza de eri, si, bine'ntzeles, mere mai rau ca aia veche, ceea ce ma face sa nu mai voesc progressu' si numai progresssu', stimabile!

deci, reiau aici (dac'o vrea):

@ dom' tudorane,

sarbatoritzii zilelor ce'or fost si noptzilor ce vin mai bine ar arunca virgula cu trandafiri (cirnatzi) in popo', apropo: botezi, nu botezi, vremea petalelor trece, iar c'un dan diaconescu, zece, care'i si intrece, nu se face primavara, iara, iaru, somn de la crini nu cre' ca'i mai curind loveste, sa le treaca spliiinu, iar din frigidere sa li se reverse prea-plinu'

scuzatzi, n'am gasit alte rîme!

Trimiteți un comentariu