vineri, 7 septembrie 2012

SURPRINZATOR:

ROMUNIA DREAPTA

ARE, DEJA, SYDA!
Soţul Elenei Băsescu vrea să fie europarlamentar 
 7 septembrie 2012, 14:27 | Autor: Ana-Maria Trotea 

Acum că a intrat într-o familie de politicieni, Bogdan Ionescu, proaspătul soţ al Elenei Băsescu, vrea şi el o carieră în politică. Drept urmare, Syda, aşa cum i se spune în cercul lui de prieteni, intenţionează să candideze pentru un post de europarlamentar, în 2014, scrie libertatea.ro.
Bogdan Ionescu ar candida la postul de europarlamentar nu din partea PDL, partidul care l-a consacrat pe socrul său, ci din partea Mişcării de Dreapta, al cărui membru este deja, formaţiune aliată cu PDL şi condusă de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.
"Bogdan ar vrea să facă o carieră politică pe plan internaţional, mai bine spus, şi-ar dori să candideze pentru un post de europarlamentar, în 2014. Are studii temeinice făcute şi în străinătate, a lucrat cu diverse firme străine şi a fost un timp reprezentant economic la Paris, aşa că i se potriveşte o carieră în Parlamentul European", susţin apropiaţi ai acestuia.
Dacă va reuşi să câştige, Syda va putea fi alături de Elena tot timpul, la Bruxelles sau la Bucureşti, mai ales că şi ea îşi doreşte încă un mandat de cinci ani în înaltul for deliberativ.

2 comentarii:

Ebola spunea...

Lasa ba elektrokutatule ca le cara macovei gentile Vueton si Samsonait, ceea e o sa-i faca onorabili in ochii tai si ai lui alde sorinel ionita, gabitza liceeanu, andy plesu, mircy cartonescu si hory patapopovici.
Bai, zi mersi ca n-a reusit lovitura de stat pucista si Basescu Mondial e din nou la Butoanele anticomuniste, spre usurarea voastra anticomunista.

niku_elektriku spunea...

@ bai, de un' stii ca eu nu's mai comunist ca tine?

eu d'o pilda, mi'as dori un gulash comunism la romunia.

dar, din pacate, exista lucruri care se poate si lucruri care nu se poate, intzelegi?

Trimiteți un comentariu